Julgodis

Ett recept på julgodis som alla kan göra, som är mycket enkelt och blir himmelskt gott! Låt oss kalla det för... Malins Julgodis!

  1. Ta ca 250 gram vanlig blockchoklad. Häll vatten i en kastrull och sätt en glasskål som tål värme över kastrullen som ett lock fast åt fel håll. Där i glasskålen lägger du chokladen. Detta kallas att ångsmälta chokladen och du slipper onödiga bränder. Värm på ganska låg värme och rör om då och då.
  2. Sedan när all choklad är smält så rör du ner vanliga Cornflakes. Det ska vara så mycket Cornflakes att det inte rinner nån choklad någonstans, tills alla flingor har blivit chokladiga.
  3. Sedan klickar du upp lagomt stora klickar på ett bakplåtspapper på en plåt. Sedan ställer du ut plåten med en gladpack eller folie över om det är minusgrader, annars funkar frysen också. När de är frysta är det bara att hugga in och käka!

 

Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback