Jöbb o andra tankar

Back on work again. Känns så konstigt att nästan ett år har gått sedan jag satt där inne på mitt lilla kontor förra sommaren. Minns precis hur jag haltade in med tejpad fot och crika 15% kvar av min normala röst den 13 juni 2011, måndagen efter studenten. Som en krigskämpe med en och annan veteranskada. Hur jag satt och hostade slem i papperkorgen. Hur jag fick både en och två blickar på mina giganstiska matlådor... Åh dessa minnen!

 

Mycket har ändrats. För det första matlådorna, dom är inte lika stora för jag äter inte lika mycket nu som då. Tur är väl det. Sedan har jag fått mer varierande arbetsuppgifter (GÖTT) och ett mycket större finare kontor med fönster. Innan satt jag i ett litet rum med ett fönster in i en korridor bredvid ett konferensrum som heter Ugglan. Fina tider det.

 

Sedan är jag ju inte samma Malin då som jag är nu. Då var jag som en färsk liten kalv som skulle ta sina första stapplande steg ut på grönbetet - studenten är steget ut i vuxenlivet säger man ju. Nu är jag en mer erfaren och vis kalv som springer ut på grönbete och som har mer skinn på mulen!

 

Jämförde jag just mig själv med en ko? Nåväl.

 

:

För exakt ett år sedan befann jag mig i Alanya, Turkiet och levde loppan. Jag och Jonas i min förra klass på bilden!


NU:


Nu grillar jag, jobbar och gör om gamla möbler till mitt nya hem som jag ska flytta till. Det roliga med bilderna var att jag gör väldigt lika poser på dom. Jag kallar den "Mystikögat" för att det ser så dramatiskt och hemlighetsfullt ut med håret över ena ögat. Skämt åsido: mitt hår irriterar mig för att tyngdkraften alltid ska dra fram det i ögonen. m*g som jag skulle sagt för 1 år sedan om någon nämnde ordet tyngdkraft.


:


Strawberry Daiquiri i Turkiet


NU


Strawberry Daiquiri i Göteborg


Hehe. Sen har jag ju Gustav nu också! Icke att glömma. :))))

 

Med rosett i håret - ABSOLUT inte jag som satte dit den eller gjorde flätan. Det var han. Lovar.


Naaaaaw. Söt han är, min lilla snutteplutt.. Hehe. 


Nu har jag busat klart. Och imorgon fyller VÄRLDENS BÄSTA Helena 20 barre!

 

En sista sak: all denna karlskogadialekt jag nu utsätts för daglien kommer ha inverkat på mig. Inte en positiv sådan vill jag löve, en di skulle sägö i Karlskoge. "Då stickör di ut svartö karser om dä kan va renör på vägön." //Hört på jobbet. (För er som ej förtsod: Då hänger dom fram svarta påsar om det kan vara renar på vägen."

 

//Mallan


GBG: SÖNDAG

Så. Jobbade idag, det var najs. Kul att träffa alla igen, även fast det pratas mycket om gasolpriset på RUSTA och andra oväsentligheter. Nåväl. Scannade dokument hela dagen och var ytterst nära att (av misstag) ändra språket på denna gigantiska scanner/skrivare/fax till slovenska. Hade varit spännande.

 

Här är fler bilder från Götet, enjoy.

 

Vi lämnade lägenheten, taggade till 1000


Helen i kön till hennes Åkbiljetter (G och jag köpte åkband!)


Gustav tog ut pengar och laddade för Ankjakten


Jag ser SUPERGLAD ut. Det var jag också! Gustav kollar skeptiskt på mig måste jag säga... Haha. 


Provade. Vann inget. 


G vann däremot..


... 3 st Mr Duckie och 1 nallebjörn i T-shirt. Endast Mr Duckie den III behöll han (jag tog med mig hem, hehehe)


Helen va go och glá som


Kexchoklad! Jag vann :D :D :D :D


Gustav var hungrig, men inte på Kexchoklad! Kannibal



Imorgon ska jag måla vidare på mina stolar. Peace.

 

//Mallan



GBG: Lördag

Halloj. Hemma i Karlskoga igen efter en fantastisk helg i Sveriges näst största stad - Göteborg. Det blev Universeum, Paddan, LISEBERG, supergod mat men framförallt jättetrevligt umgänge och sällskap i form av Gustav, Helen, träffade Alexandra en sväng, hade Eurovisionkväll med roligt folk osv...

 

Fötter

Långhals och jag


Söt orm som gäspar, säger jag (icke ormrädd). Rovdjur redo att hugga, säger Gustav (ormrädd).


FeskspanarN


Inne i en käft


Peaceful


Jag och Jaws


Marlin i Finding Nemo. Dock har jag gått under namnet Marlin under mina resor, så det kanske är jag på bilden rent av?


Skulle också vilja simma runt i dom där bladen och padda mig. Soft ju


Haha, där ställde jag Gustav och brände av en bild. Dock fick han ju ingen imma på glajjera, attans!


Gustav sa att han bara gick och väntade på att en apa skulle hoppa på honom, i hemlighet gick jag och höll tummen att den skulle göra det så att jag snabbt kunde knäppa en bild med kameran. Skulle ha lagt matbitar på axlarna på honom utan att han såg...


Åh. <3 EXAKT den arten jag hade, en Rödfotad Skogssköldpadda! 


Dinosaurieutställningen


Stod en liten unge och gömde sig bakom sin mamma, livrädd. Så söt och ynklig! Aaaw.


Förstår dock att han blev rädd...


... för dom ÅT ju till och med varandra! :O


Gustav och nån Velicoraptorliknande dino.


Jag i min T-Rex pose. Tror jag har liiiiiiiiite längre armar bara


Vi värmde upp med att kolla Jurassic Park kvällen innan och den här känner ni kanske igen? Giftspottaren.


Sedan gick vi en schväng på stan och hamnade sedan på Hard Rock café! Som den avokadonörd jag blivit den senaste veckan valde jag en California Burger med Guacamole i, SUPERGOD! 


Vi blev bjudna på drinkar inne på Somwear (en klädaffär) vilket var jättemärkligt men kallt och supergott. Mitt på dagen, vi ba kör! Sedan blev det en Strawberry Daiquiri på HRC för min del - best drink evvah!


Magen blev glad, och människan blev glad. Simple as that.


Sedan åkte vi Paddan och det var JÄTTEKUL! Hade aldrig åkt den förut (Gustav sa att det var 9onde gången han åkte den eller något liknande...) så jag hade 2 guider! :D


Kanonväder för lite Padda


Vi åkte under en jättejättelåg bro så man fick ducka och nästan lägga sig ner. Osthyveln hette den! När jag berättade det för mamma frågade hon om den hette så för att den var så låg att det fanns en risk att den hyvlade av huvudet på passagerarna.. Brutalt, om det nu är så.


U mad bro?! Och så är det en bro ;P:Pppp:P:p,p


Jag och Mr. Toad


Det var jättemysigt att åka Paddan.


En till Padda. 


Ha de la gött, som man säger i Götebooorg! Kommer fler bilder från söndagen imorgon om jag har tid. Börjar ju jobba imöra, chip chip! Ska ner till BAE och träffa Eva-Britt och alla andra trevliga damer vid fikabordet. Bingo på fredagar har dom till och med men bara för ordinarieanställda och inte lilla mig som bara sommarjobbar.

 

Har nog ändå förbrukat hela min tur i spel för det här året när jag vann nästan 2 kg Kexchoklad på Liseberg igår :D Eller Knakchoklad, som jag kallade den när jag var ung. Det knakar faktiskt när man äter den så jag var inte helt ute och cyklade med min lilla hjärna. Imorgon däremot ska hjärnan ut och cykla, för jag tar Nya Bettan* till jobbet!

 

//Mallan


*Nya Bettan är av samma Bettanmodell som Gamla Bettan men köpt senare, därför har hon namnet Nya Bettan. Comprendo?


Påväg till Gbg!! Cool rygga mannen mittemo...

2012-05-25_06_56 (MMS)

Påväg till Gbg!! Cool rygga mannen mittemot mig har va? Låtsades att jag fotade mina fossingar men IN YA FACE! Det gjorde jag inte. Hej hopp


Hello sunshine!

I onsdags fikade jag och Helena på Smakbiten, på deras uteservering. Supermys. Sen brummade jag till Asund och grillade med Gustav, David och Lotta i Koviken. Också supermys (och JÄTTEGOTT, min pastasallad blev m-m-mm!). Bilder, BAM!

 

Min goda Kyckling-pesto-fetaost macka!


Jag och min mat. 


Smakbiten är mys och deras uteservering är asnajs. 


Koviken, SÅ vackert!


Gustav tände grillen och David tog kort.


Filt, kylväska, skor som inte sitter på fötterna längre - SOMMAR!


Gillar att Gustavs "bruna" överarm LYSER i solskenet :D AAw


Eeeh. Mer grillsaker på sten. (Onödig bild)


Lotta i solskenet!


Grabbarma i motljus


Mer saker, på sten. Fina bilder vaaaAAAAA?


Imorgon drar jag till Gbg OCH LISEBERG, söft. 

 

//Mallan


WTD

Klockan är över 00:00, alltså är det den 23 maj. Vilket innebär att det är World Turtle Day! Ska fira med att kolla på Teenage Mutant Ninja Turtles och en dokumentär om sköldpaddor tror jag. Och grilla litte :D

 

 

Blev inbjuden till ett firande i Aten den 7 juni på Rescue Centret där men blir lite svårt att ta sig dit hastigt och lustigt... Ehehe. Firar bäst jag kan på hemmaplan istället!

 

//Mallan


Avocado!

Hej människor. Just nu består mitt liv av att fotografera allt jag äter, gärna en riktig closeup på en bärig smoothie eller något annat frukostliknande. Galet. Låter inte helt hälsosamt men saken är den att inatt hade jag en sån där riktigt sömnlös jobbig natt, och då kan man lätt bli lite småknäpp när lill-hjärnan inte fått sin skönhetssömn. PLUS att jag tror jag nös ut en bit av min egen hjärna igår kväll. Mys.

 

Inte nog med det hade jag ont/slem i halsen när jag vaknade och efter frukosten somnade jag i 2 timmar på soffan. Känner mig lite halvklasslig, mamma tvingar mig att dricka Älgört- och/eller Ingefärate.

 

Raglade upp ur sänghalmen till sist och åt en leverpastejsmacka, en kaviarmacka, en smoothie gjord på Trädgårdsbär (björnbär, hallon, blåbär, röda vinbär) och kokade havregrynsgröt. NAM NAM NAM


Toppade den med K-Special!


Oatmeal. Satt fint i kaggen


Sedan pratade jag med Helen på telefon, det var kul! Lite systersnack behövs alltid <3 Sedan började jag fantisera om avokado. Ni vet när man blir så där desperat sugen på något att man bara MÅSTE ha det. Jag fick i alla fall den känslan för avokado. Det hela slutade med en promenad ner till Ica för att köpa avokado, hittade en hel påse med avokadosar (avokado i plural, vette fan vad det heter men ni fattar) som jag vandrade hem med. 

 

Väl hemma avnjöt jag en avokado med lite flingsalt och malen peppar på ute i solskenet på altan. Låter inte alltför illa pinkat! Sen köpte mamma och pappa 2 avokadosar så nu har vi MASSOR av dom och jag är Oh so very happy som JinSil skulle ha sagt.

 

 


Där ligger di och göttar sig. Varm ostmacka i ugnen med Avokado på är helt stört gott! Tips från Mallan.


Sedan kom typ dagens höjdpunkt. Att sitta och kolla när mamma och pappa skulle installera nya TVn dom köpte i Sundsvall och dra ut alla sladdar ur den gamla på ett organiserat sätt, med små frystejpar och grejer. Mycket underhållande måste jag säga! För att vara snäll dotter lagade jag mat åt dom och fick pappa att lova mig att jag ska få dra bort plastfilmen som sitter på TV-skärmen. Mitt uppdrag känns ärofyllt på något sätt, men jag tror pappa blev lite rädd när jag frågade om jag fick dra bort "plåstren" från TVn. Snabbt ska det gå! Hehe. 

 

Säger som Oll-e i Pistvakt. En sån dag. Egentligen väldigt händelselös men jag behövde det, känner mig helt slutkörd... Kan vara skönt att bara ta det lugnt, ha avokadocravings och dricka te ibland också. Som att jag aldrig dricker te annars, ehehehe.. Är i alla fall fruktansvärt taggad på Göteborg och LISEBERG (GAAAAAH :D) i helgen med Gurra G.

 

//Mallan


Picnic day with Helena

Sov. Vaknade. Åt. Cyklade ner till Näset. Åt ännu mer. Cyklade hem. Åt.

 

Helena och jag hade picknick vid Näset. Jag gjorde en pastasallad och Helena hade expat loss TOTALT och gjort...


... "Mellanmålscookies". Jaa ni, vad ska man säga? Ägg, nötter, frön, banan, keso, kakao, blåbärssylt, ännu mer nötter, mjöl. Helena är verkligen VÄRLDENS BÄSTASTE person - men låt inte kvinnan gå loss i köket!! Dangerous things can happen. Haha åh <3


Stjärnkocken.

Nya Bettan! Gamla Bettan står i förrådet och har lite... semester. 


Gött med sallad i värmen. Fetaost är lite av ett intresse jag har. 


Nu blir det duschen.

 

//Mallan


Grillfest

 

Men först: Några bilder på en frukost jag åt för några dagar sen.

 

Min Mangomüsli med skivad banan på, MUMS. Och filmjölk såklart!


Min Mango-banansmoothie (tema Mango/Banan på min frukost) med en touch av citron


Kaviarmackor med kokt ägg på. Ojoj vad gott det är!


Jag är en väldigt seriös frukostätare kan man konstatera. Idag slog jag, Gustav och Erik på stort och käkade frukost på altanen i solskenet. Så himla bra start på en bakisdag! (Först hjälpte i och för sig Gustav mig att städa efter gårdagens bravader men sen blev det breakfasttime)

 

Gårdagen var fruktansvärt rolig  med trevligt folk och god dricka. Och mitt kött jag grillade, asså SHIEEET va gott det va!!! Marinaden tog mig med storm.. Det var himla kul att träffa alla som jag inte träffat på länge och gött med grillat. Statt va så kul som Statt kan vara (är aldrig jätteskoj) men det var roligt att dra ut på Statshotellet och svänga på sina lurviga ben!

 

Altanhäng


Tidigare på kvällen. Gustav och Erik satt och garva


Lovisa och Josefine kollade på Myllys huvud eller nått


Som en stor familj!


Micke, Johan och Martin


Konversation vid grillen


Mina strumbyxor hasade ner sig hela tiden, SJUKT irriterande. Men jag var glad ändå


Teamwork! Notera alla burkar på gräsmattan (Gustavs idé för att irritera mig. Det lyckades) som enligt G skulle skapa "festivalstämning".....


Nam nam nam


Master of BBQ


Haha. Jag och Martin


I mitt ätande


Är det bara Lovisa som är normal?


Mörkret började krypa fram


Shot shot shot shot shot shot shot shot shoooot


Kul kväll. Tack för den, folks!


Gustav, Erik och jag vandrade hem från Statt. Erik lekte flygplan. Vi stannade på Statoil och dom köpte glass halv 3 på natten. Dom knackade på en läskig port vid Berget. Lekte i en lekplats... Händelserikt!

 

//Mallan


Operation: chairs

Hej bloggen. Har fått en (dålig) vana att sova till kvart över 11 och sedan sega mig upp ur sängen till ca klockan 12. Då käkar jag en stadig frukost och äter lunch typ klockan 17 på eftermiddagen! Woopsi. Men har man ingen tid att passa så är det UNDERBART att sova. Efter frukosten fick jag fart och slipade mina stolar och målade 2 stycken av dom. Kommer nog göra klart dom nästa vecka tror jag! Här är några bilder på hur processen har börjat.

 

Slipade (måste dock slipa 2 av dom med grövre papper som jag inte hade men mamma och pappa köpte åt mig när dom var i Karlstad idag :D)


Jag i min målardräkt i vårat garage (även kallat min ateljé numera, hehee)



Handygirl


Sedan drog jag ut i underställ och tjocktröja och sprang när det var 16 grader varmt ute.. Hur tänkte jag då?! Mindes bara hur kallt det var innan jag drog till USA och var extremt nära att ha mössa/hårband på mig men hindrade migsjälv i sista stund. Höll på att avlida av värme, så nästa gång ska jag kasta ett getöga på termometern innan!

 

Röd som en stoppskylt i fejset. Kalla mig Babe den lilla grisen, för vi har samma nyans han och jag.


Precis i slutänden av min löprunda sprang jag in i Helena, haha. Såg lagomt pigg ut kanjag tänka mig.. Notera den svettiga hårslingan som ligger slickad i fejset på mig. Mys. 


Lyssna på det här banden från Santa Barbara, SJUKT skön bilmusik.

 

Iration – Time Bomb

Iration – Let Me Inside

Iration – Falling

 

Ha en bra tisdagskväll girls 'n' boys!

 

//Mallan


Vilken färg är du?

Har gjort en serie. Kallar den Gustav rakar sig. (Jag "smygfotade" när han rakade bort skägget.) Busigt.

 

 

Låt mig förklara denna serie med bilder så det inte uppstår några missförstånd. Och notera blicken jag fick på bild nummer 3... Vad uppskattad jag kände mig. Hehhee.

 

1. Lodig och luden.

2. Trimmandet börjar.

3. Arga blicken till fotografen.

4. Nyrakad. Naaw.

 

Var på intervju idag också, gick bra tror jag. Men tänker kötta BAE i sommar ändå, BAM! Köpte tyger och kuddar till min lägenhet också. Mums.

 

//Mallan


Come away with me

Helgen kom och gick. Men å andra sidan har jag typ fredag hela veckan just nu.. Ska dock på arbetsintervju imorgon i Örebro, så får se om det blir något med det!

 

 

 

 

3 halvroliga.


//Mallan

 


En liten torsdag

Den här dagen slank förbi rätt snabbt. Träffade Sillen och åt lunch på Som Hemma, very very nice som man säger på english. Var på bio med Gustav i Örebro igår också - The Lucky One. Filmens namn alltså... Haha. Mycket mysigt, även fast det regnade.

 

Hittade 3 köksstolar, 2 speglar, 2 korgar, 2 zinkkrukor och en liten hylla på Myrorna också för blott 350 riksdaler. Nu börjar det roliga - dvs målandet och fixandet av dessa trevliga tingestar! Gubben på Myrorna trodde att jag inte visste att stolarna jag köpte inte var likadana (vilket jag var fullt medveten om):

 

Gubben (pekar på mina stolar): Men du vet att dom inte är likadana va?

Jag: Japp! Jag ska måla dom i samma färg, så det gör inget.

Gubben: Jaha! Vita antar jag? Det gillar ju unga tjejer idag.

Jag: Nej gud nej inte vita! Jag tänker mig.... mossgrönt.

Gubben (efter en stunds tystnad): Jaså. Mossgrön säger du. Det är ju... fint.


Är det bara jag som inte vill leva i ett Vita Rum/ Shabby Chic-inferno? Har inte bestämt mig till 100 än om dom ska bli mossgröna (svårt att hitta en sån färg) eller lite antikgråa. MEN INTE VITA.



LoppishittarN


//Mallan


Tisdag

Tänkte skriva Tråkiga tisdag som rubrik för att jag har inte gjort speciellt mycket idag. Men hann träffa Madde (SUPERKUL, ÄNTLIGEEEEEEEEN!!!!) och höra alla hennes amazing planer, vilket var jätteroligt.

 

Sedan slank det ner en fika med Lovisa på Smakbiten, supermysigt och jätteroligt att träffa henne också! Så dagen var inte bara tråkig. Men har myror i benen. Behöver gå en långpromenad eller något imorgon för det här håller inte..

 

Dagens +

 

1. Fick sommarjobb idag på BAE Systems

2. Blev kallad på arbetsintervju på ett jobb i Örebro

 

 

Pallar inte Dagens -. Även fast det fanns några..

 

Lite kvällsinpiration! Ska kötta armeringsjärn i min lya.


//Mallan


Börjar känna lukten av sommaren

Hej vänner. Det spritter i benen på mig, som alltid vid den här tiden på året. Jag är lite som en kalv och måste släppas ut på grönbete! Fastnade TOTALT i det här:

 

Slagsmålsklubben – Opening The Garage
Slagsmålsklubben – Snälla TV plz
Slagsmålsklubben – Come On Anybody
Slagsmålsklubben – Snakes In Tokyo
Slagsmålsklubben – Yrsel 606
Slagsmålsklubben – Show Me Your Pizza
Slagsmålsklubben – Stora E
Slagsmålsklubben – Sväng om du kan
Slagsmålsklubben – Tuktuktack
Slagsmålsklubben – Uteliggarjazz
Slagsmålsklubben – Jake Blood
Slagsmålsklubben – Closing The Garage

 

SJUKT bra! Blev på glatt humör på en gång när jag började lyssna på The Garage. På tal om garage. Pappa har sagt att jag kan använda vårat garage som en liten målarverkstad till mina loppisgrejer jag släpar hem. På tal om loppis: jag ska åka till Myrorna i Örebro på onsdag och kika på matbord/stolar! Och på tal om myror - det är snart sommar!! Cirkeln är sluten.

 

Släpp ut mig på grönbete.


Läkaren imorgon igen, BAM. Ska försöka hinna med en fika med Lovisa och träffa Madde också. Får pussla ihop det på något vänster eller höger! 

 

//Malin


Säg det med en serie

Pow pow pow! Allt från Loppis till matlagning i en snitsig serie gjord på Gustavs datorn.

 

 

Flygande Jakob á la Gustav och Malin, blev supergott!

 

//Mallan


Hälg

Tjipp tjipp. Helgen har bestått av planerande av min lägenhet (så himla kul!!) och även ett loppisbesök som resulterade i Jackpott. 2 byråer som kommer bli perfeka till min idé jag kläckt! Wait and see....

Fick sällskap av Gustav i mitt sjuka tillstånd eftersom mami och papi flydde fältet till Stockholm över helgen. Vi gick på loppis, kollade film, lagade Flygande Jakob och hade det mys. Och gjorde serier på Gustavs dator, hehehe.

Det tråkiga är att jag måste ställa in min Londontripp pga sjukdom.. :( :( :( Och mamma tvingar med mig till läkaren igen imorgon.

Tröstade mig själv med att köpa mer te och att göra egen müsli ikväll. Mamma och pappa hade köpt med torkad frukt till mig så den här müslin blev en Mangomüsli! Spännande.
Rostade hasselnötter och valnötter med honung och olivolja på i ugnen en sväng.

Min torkade mango, från Hötorgshallen i Estocolmo!

Min blandning av gryn, frön och rispuffar

Tadaaaa!

Närbild på min müsli.

//Mallan

Back in Sweden

Jag har varit hemma i drygt en vecka (känns som längre) men har på den veckan och två dagarna hunnit med SJUKT mkt saker! Bloggade aldrig om Picnic day men det va SVINKUL och så himla amerikansk. Precis vad jag ville! Slänger upp lite bilder pa smått och gott som hänt på Svensk mark på sistone.

Festade loss REJÄLT pa 48h i Örebro.
Lovisa och jag åkte buss (inte dryckesspelet). Hehehee
Petters Kajsa kom på finbesök ifrån Borlänge och bjöd systrarna Bergman på Jinquila. Notera den Berikade Njurstenen i bakgrunden.

Lovisa skrattade och pekade på den andra degerforsaren i sällskapet.

Jag hade aaaaaaallt under kontroll. Hade marinerat Geleråttor och Sodisnappar i vodka i ett dygn, dagen till ära. En Råttshot som man fick snaska i sig (fort för att slippa känna smaken av das alkohol). Dom tog vad di skulle, di där r8:orna!

Vi överlevde kvällen och hade grillpremiär dagen efter, mums

Haha, fin bild

Petters Kajsa (och min tesamling i bakgrunden ehehee)

Antingen tar jag en bild när jag nästan ätit upp maten eller när jag knappt lagt upp allt. Whyy?

Sedan på måndagen roatrippade jag med mor och far till Norrköping för att kolla på lägenhet.. Detta är (1800-tals) huset, utifrån :)

Karin, som bor där nu (mammas kompis dotter) blir färdig med sin utbildning om 5 veckor och ska inte bo kvar. Jag åkte och kikade på den, ringde en fastighetsförmedling 2 gånger på onsdagen och...

... HAR FÅTT EN LÄGENHET I NORRKÖPING FROM 1 AUGUSTI!!!!!!!! Fick hem kontrakten idag :D

Hann kika på Majbrasa i Björkborn. Möjs.

Och åkte till finaste stället i Askersund och hade picknick med Gustav

Blev ju fruktansvärt badsugen!

Koviken. Och kossan himself

Fruktansvärt hungrig var jag! Fick till och med en kvinna vi mötte på vägen att tro att jag skulle äta upp hennes hund.

Picnic time! Min tomat smälter in i filten, woooow

Jag käkade 3 körvar och 1 hamburgare. Gustav åt 1 och en halv hamburgare, 0 körvar. Hm hm hm

Hamburgergalningen

Askersund hamn för efterrätt

Gustav skämdes när jag tog kort. Jag kan inte rå för att min turistvana fortfarande sitter i sen USA... Hehe :D (Plus att jag mer eller mindre är en turist i Askersund)

Köpte "The American dream". Hade ju inget val när den fanns på menyn! ;) Orkade dock inte hela, den va ju huuuuuge

Gustav köpte Cola Float. Jag exprimenterade med min Festis och provade en tugga Festis Float, kan bli nått asså! Får öppna en egen glasskiosk någonstans och ta fram min kreativa sida för att gå wild i glassdjungeln.


Det var typ allt. Det tråkiga är att min kropp verkligen inte mår bra. Strejkar. Blir nog bra snart... :P
Och mamma kallade mig "Te-Hitler" när jag visade henne vilka teér hon får dricka och vilka hon ska ha inte får röra av vissa anledningar i min tesamling. Grejen med mamma är att hon säger "Får jag smaka ditt Darjeeling te Malin?" och jag svarar att SJÄLVKLART får du det, kära mor. 6 veckor senare kommer jag hem från USA, öppnar min Darjeeling teburk och ser... BOTTEN. För den är typ TOM!! Tack mamma, tack.
Och just! En sista grej: jag såg Bajsmannen igår. The Man the Myth the Legend.

//Mallan