jag dansade med djävulen tills det sved i min fot

Har förflyttat mig från mitt soffhäng till hängmattan. Hängmattehäng med andra ord, det bästa hänget av dom alla! Rätt gött. Idag kommer jag inte göra mycket... Känner mig som ett lik och ska vila min stackars lever ett tag nu. Men misströsta ej! Jag slänger i vanlig ordning upp nån bild från gårdagen som innehöll schnappi, mango och skala kebab. Mangoade till och med på facebookchatten, vilket var en extremt kul! he-he


Lovisa, Alexandra, Sillen, Erika och Malin. Fortfarande i ett hälsosamt nyktert stadium!

Helena, Kossi och Malin. Det börjar ta sig...

Det tog sig! Ifall det skulle börja regna var vi utrustade till max.

Jag, Madde och Alexandra

De e feest nuuu, hos mallan mallan maaaaalllan

Erika förstod varför hon var där. Sköldpaddsparty!!

Jag med, ehehe.. Farlig som få, redo att sticka ut ditt öga med mitt paraply/vapen

Glada tjejer

Regnkvinnan

En galen och lyckad kväll, precis som det ska vara. Notera att jag inte pinka i nån fontän denna helg. Det går bra nu!

//Mallan


let's hit the town and raise som hell 2.0

Ikväll ska jag och mina kära vänner göra Karlskoga osäkert! För min del blir det sista gången på rätt länge så middag med fint folk och god dricka på det är planen för kvällen.

Ikväll kommer jag vara farlig, lite som på bilden. Dangerous. Urinera mera! Hakuna matata! E DE EN MANGO?! Schni schna schnappi schnappi schnappi SCHNAPS!!


Farliga Brallan
Som jag och en go vän brukar säga: Let's hit the town and raise som hell. Lite den andan jobbar vi med ikväll. Skål!

//Mallan

premium it is

Skaffade just Spotify Premium, kan behövas när jag ska ut på some roadtrippin'. Lite låtar man kan lyssna på, som sitter fint i örat.

The Black Lips – Family Tree

Vampire Weekend – Diplomat’s Son
Slagsmålsklubben – Vi Och Olle

Ett till grymt roligt Kvarteret Skatan-klipp coming up, I know u want it.. he-he



Ha en bra fredag, jag laddar mina batterier till imorgon. Då ska jag vara på topp! Oh la la.

//Mallan

kött

Har insett att kött är ett sjukt bra och användbart ord. Kött är gott att äta men det är ett perfekt ord att använda när man inte kommer på ett ord för stunden. Låt mig ta några exempel.

Scenario 1

Du har bränt dig på något glödande varmt på insidan av handen där tummen tar slut och det är handflata men ändå mer fyllig sådan. Istället för att säga denna långa, svåra mening kläcker du ur dig "Aj som ******! Jag brände mitt handkött!!" Alla vet vilken kroppsdel du menar då.

Scenario 2

Du har tröttnat på alla dina vänner, familj - ja de flesta människor i din omgivning. Istället för att utbrista "Åh vad less jag är på person x, x, x, x, x, x och x..." säger du rätt och slätt bara "jag behöver nytt kött att umgås med". Simpelt. Om du nu skulle råtröttna på dina relationer.

Scenario 3

Du står vid ett fotbolls/ishockey/flipper/nästan vilket spel som helst och tävlingsinstinkten är ON. Det gäller liv och död. För att peppa dina lagkamrater alternativt dig själv skriker du lämpligast "NU KÖTTAR VI!". Köttandet kommer vara totalt.

Nå. En anledning till att jag skrev det här kan vara att jag är vrålhungrig och snart ska äta... wait for it... KÖTT! Det kunde ni inte gissat va? Tänkte väl så. Grill grill grill grill. När jag blir hungrig slutar i princip min hjärna att fungera (inte alltid men om jag är för hungrig kan det resultera i en brain collapse) så just nu ser jag bara flygande fläskfiléer sväva förbi framför mitt inre öga.


Herr Köttglid, eller Meatslide som han egentligen hette - anledningen till Camp Köttglid. Vår tältgranne på Arvikafestivalen 2010. Förjävla bra ord alltså.

Nej nu ska jag gå och inta en matposition, eller som jag föredrar att säga: köttposition. Kötta lugnt!

//Mallan

only worms and roots can stop you from your goal

Eftersom det bara är 15 dagar kvar tills jag åker så insåg jag precis att jag måste smälla i mig massor av "svenska saker". Inte saker bokstavligen, men ätbara ting. Tog tag i "problemet" och gjorde mig en tunnbrödmacka med Billinge-ost nyss. När jag ändå var i gång blev det mjölk och Havrefras Jordgubb, vilket gav mig en glad överraskning när det visade sig att nästan alla jorgubbar låg i botten av paketet och landade i min skål. Sedär. Dock kan jag känna att det blir som en ond cirkel när man äter flingor och mjölk. När flingorna är slut har man alltid en hel del mjölk kvar, vilket betyder att man måste fylla på med flingor. Hoppsan, nu blev det för mycket flingor = mer mjölk. Sedan håller det på så. I mitt fall rätt länge... Men jag ska inte kalla det för ond cirkel, det är ju faktiskt en riktigt god cirkel om jag får säga det själv. Nog om oväsentligheter. 

Jag tänkte faktiskt skriva några seriösa rader för en gångs skull, kors i taket! Såhär efter studenten är det ju många som tar ett sabbatsår från studier och beger sig ut i världen på diverse äventyr. Men det är också väldigt många som inte gör det, av många olika anledningar såklart. Men kan det inte vara kul att utmana sig själv, gå ut ur sin egen safetyzone? Ta lite risker, chansa, våga, upptäcka. Att man bara lever en gång är ju fruktansvärt klyschigt att säga men det är ju så! Alla drömmer vi väl om något, eller har vi väl någon plats vi vill uppleva. Att prata om alla planer man har och hur man skulle vilja utföra dem i teorin är en sak men att ta steget som gör planen/drömmen till verklighet är en annan femma.  

Jag kan förstå att många redan vet vad dom vill i livet både när det gäller utbildning, jobb och annat. Själv ser jag sabbatsåret som en möjlighet att komma ut i världen, träffa människor som är sig själva utan falskhet, göra något som är viktigt och hitta mig själv. Vad vill jag bli, vad vill jag jobba med när jag blir stor? Vem är jag, vem är du?

Inte små saker att komma underfund med, jag vet, men just nu är jag så förbannat less på människor som gör att för att passa in i mallen. Fan, man ser ju snart inte skillnad på människorna i vårt avlånga land. Alla ser ju snart likadana ut och beter sig på samma tillbakahållna sätt. Jag vill träffa människor som vågar sticka ut från mängden, vågar freaka lite och bjuda på sig själva. Och då menar jag inte att man bjuder på sig själv när man struntar i att ta bort en tagg från en enligt en själv ful bild på Facebook och skriver en kommentar "den bjuder jag på!". Jaha, tack och bock. Vad snällt?! Vad modigt?!

Visst, jag kräver inte att alla ska vara wild 'n' crazy och desperat försöka sticka ut ur mallen. Jag har kommit på att man kan somna nöjd om man har spenderat den gångna dagen med att försöka vara sig själv. Inte med att vara den som man förväntas vara, vilket kan vara det svåra. Nu skriver inte jag detta som någon slags expert men mitt mål är i alla fall inte att se ut som alla andra eller vara som alla andra. Men fine, om det är vad man siktar på eller om man gör det av rädsla att inte bli accepterad så är det antingen okej för min del eller sorgligt. Sorgligt att vi lever i ett sådant ytligt samhälle med så trånga ramar. Tar man ett steg utanför så är man borta, eller?

Nej jag ser det som en frisk fläkt i ett mainstreamat samhälle att kliva utanför! Så våga vara dig själv, våga förverkliga dina planer. Man kan inte annat än att misslyckas, glöm inte det. Puh, nu var det sagt!

För snart sitter jag där med en oliv i käften och en fetaost i handen. Då kan ni tänka på mig som en vis kvinna som åkte till Grekland, eller som Moder Theresa. Det är bara ni väljer, mina barn. Det är bara ni väljer. 


Jag/Moder Theresa, i min Greklands-pose. Nej inte riktigt va?

Ta hand om varandra nu.

//Mallan


om sanningen ska fram

Tralleri tralala. Här är jag igen, sorligt men sant. Har ingen ork att göra något så jag fastnar liksom här framför datorn. Bloggen, facebook. Sad but true.

Känns extremt skönt att inte behöva ha den där ångesten att "shit vad fort sommaren går, snart börjar skolan igen", för nu gör den ju inte det! I alla fall inte för mig. Nu är jag fri fri fri att göra vad fan som helst, men vissa planer har jag ju som sagt. Grekland och Operation: Rädda Karettsköldpaddorna börjar snart och visst har jag skrivit packlistor men själva packandet har jag bara börjat nafsa lite på.

Min Haglöfs Carrier 60 (ryggsäck) som jag beställde från internet har i alla fall kommit och jag slängde ner tält + sovsäck bara för att se hur mycket plats jag skulle få kvar. Cirka 1 stackars fjärdedel har jag kvar till kläder, handdukar och allt annat jag ska ha med. Damn! Får slänga med ett rejält handbagage som det ser ut i nuläget.

Igelkott

Nej, jag saknar inte skolmaten det minsta. Möjligen Mässen i så fall...

Usch och fy, på måndag börjar jag jobba igen! Har liksom levt utanför ramarna i juli med festivaler, Sundsvall, zombiebeteende och lagfester. Nu ska jag back to buissness, men antagligen kommer jag ta mina blogg-pauser som det brukar bli, ehehe. Indirekt kan man säga att jag tjänar pengar på min blogg. :) Schweet! Nä, skämt å sido. Nu ska jag smälla upp ett tält i trädgården, hej

//Mallan

nattbloggaren

Natt var kanske att ta i, men fasen va typiskt det är. Man är trött när man ska vara vaken och pigg när man borde sova. Apropå pigg, kom och tänka på vad Fridas mamma sa till Fridas utbytesstudent Marlit Mütsen när hon bodde där. "Are you tired? Take a cookie and you will get pig!". Klockrent.

Har liksom ingen kraft i kroppen. Käkade förjävligt mycket mat förut idag, så jag är väl fortfarande i tortellinigratäng-koma.  


Fick bli en random bild, vilket är bättre än ingen bild alls. Saknar dig syster! <3

Det slog mig även att jag inte är en pälsdjursmänniska. Visst - jag tycker katter, hundar, marsvin (u name it). Dom är söta men jag vet liksom inte riktigt hur jag ska bete mig om det kommer fram en hund och hälsar. Det finns ju en historia om hur jag blev jagad av en hund vid namn Rocky och en annan om när Helen blev biten av en jaktax. Men de tar vi inte nu.

I alla fall, om det springer fram en söt hund eller om det kommer en lurvig katt gående är min amigo Helena helt såld. SÅLD. Hon stannar till, klappar djuret i fråga och säger ofta fraser med babyröst som "hejsan lilla hjärtat" och "åh vad du va söt". När jag och Helena var ute och gick för två dagar sen såg jag nått som rörde sig i gräset. En groda! Helt plötsligt kommer jag på mig själv med att stå med böjda knän (måste alltid sänka sig till djurens nivå, vet ni) och prata med ljus röst. "hejsan lilla grodan, hur mår du? oj vad du va slemmig och söt! nej försvinn inte!". Helena stod x antal meter bort på cykelbanan och såg skärrad/rädd ut.

Jag är en reptilmänniska. Jag bara insåg det, där och då. Som tjej/kvinna borde jag kanske smälta vid blotta åsynen av en söt hund/katt men icke. Jag hade fan tejpat upp affisher på olika giftgrodor över hela min garderobsdörr när jag var liten. Och så har jag ju varit ägare av VBS (världens bästa sköldpadda). Grynet. Vad härligt att man kan komma till kloka insikter på här på kvisten. Nå. Det är en dag imorgon också.

Över och ut från mig, reptilmänniskan. Crocodile Dundee. Vi är lite lika, han och jag.

//Mallan

Round it goes

Det snurrar i min skalle. Hade cirka en miljon tankar som cirkulerade i mitt hufvud igår. Runt runt. Blev nästan lite åksjuk av det. Blev i alla fall Näset-häng med Lovisa igår, denna gång utan Mister And. Istället var det extremt mycket barn på stranden. Di små ongerna, di bare lek o lek. Int jag. Jag satt och chillade med min amigo och sedan tog vi en lyxlunch på Strandkanten. Satt fint i kaggen.


Här var vi i lördags på vårt kära Stadshotell, även känt som Statt.

Idag ska jag och Lovisa på bio klockan fyra. Intressant tid måste jag säga... Nåväl människor, på lördag laddar jag för festligheter igen, kanske även på fredag @Josefines place. Känner dock att min lever snart inte lever om ni fattar. Kanske kan dyka upp nykter utklädd till kärnfri oliv på fredag och chocka alla? Älskar att chocka folk.

//Mallan

Picknick

Idag umgicks jag med fröken Alexandra, vi slog på stort och hade picknick nere vid Näset. Skitmysigt! Vi fick sällskap av en hungrig and som ville ha mat och JAG VET att man inte ska mata tiggande djur så där men när det kommer en söt and och kollar med sina hundvalpsögon på mig då kastar jag en tomat eller pastabit till den. Brödet åt jag upp själv, hoppsan! Anden gick med sina små paddelfötter och vaggade runt vår picknickfilt i väntan på mer mat så lite då och då kastade vi tomat till han, Mister And. Jag är bra på att få nya kompisar.


Bild från Alanya i maj/juni. Allie och Mallie levererar.

Mucho trevlig dag i alla fall som avslutades med en härlig träning. Töpp! Imorgon ska jag leka med Lovisa, kanske ta ett dopp också i det... blå tänkte jag skriva, men insåg sedan med en tår i ögat att Möckeln är mer brun. Lockande. Får hoppas att min nya And-kompis är där igen så att vi kan fortsätta där vi slutade senast. En fin relation det där...

//Mallan

Svinigt kul

Som den no-lifer jag är just nu måste jag bara dela detta klipp med er, kamrater! Det är ifrån OS i Sydney 2000, ett heat i 100 meter frisim. Av någon anledning tjuvstartar 2 av de 3 som är med i heatet och kvar står bara Eric Moussambani från Ekvatorialguinea. Han kan alltså simma i lugn och ro, själv i bassängen och ta sig till final. Problemet är bara att stackars Eric aldrig simmat i en 50-meters bassäng förut och ser ut som att han håller på att drunkna dom sista 25 metrarna. Haha, jag dör! Taskigt att garva, I know, men den här liraren är bara för kul.


Gillar att Eric Moussambani simmar i en liten speedo, när alla andra har typ hajdräkt. Humor.

//Mallan

sco-sco-scodelido. sco-sco-scodelidoo.

Lördag och sjukt många aktiviteter stod på schemat. Först hade vi träning klockan 11 på förmiddagen (egentligen morgon med mina mått mätt, som jag lever nu) och sedan började hetsen. Jag åkte hem för att käka efter träningen och tog en liten vilopaus på soffan, flängde iväg till Boda Borg för aktivitet där i 3 timmar, hem igen fort som satan och duscha, tillbaka till Boda Borg för tacobuffé och efter det till Kilsta och göra sig i ordning för kvällens lagfest. Gah. Puh. Stress.

Insåg en sak när jag skulle göra mig i ordning: jag hamnade i en ond cirkel som tog mig tillbaka till ruta ett igen. Let me tell you! Jag plattade nämligen håret först och det blev rakt som satan. Lite för rakt kan man säga, så jag pepprade på lite volympulver på väl valda ställen och rufsade till det. Efter en stunds rufsande insåg jag att håret varken var speciellt platt längre eller hade fått volym. Det såg lite ut som mitt naturliga hår med lite självfall här och var. Ungefär som jag såg ut innan jag plattade det från första början. Damn! Jag tog mitt "förnuft" till fånga och satte upp håret. Så, nu har jag fått lätta mitt i-landsproblemstyngda hjärta...

Kvällen/natten blev wack, precis som det ska vara. Jag hittade Frida inne på Statt och efter stängning satt vi kvar ute på torget ett bra tag. Under PIP satte dom ju upp massa "konstverk" på torget, bland annat en orange grej som ser ut lite som en... sjöstjärna? bläckfisk som ligger med tentaklerna mosade utåt med massa mystiska gropar på sig? Den slog vi i alla fall oss ner på och jag fick för mig att jag skulle lägga mig en stund. Men tji fick jag! Den gubben gick inte, för där var en av de lömska groparna. Jag började sakta (välsigt sakta) glida neråt för den orangea "bläckfisken" med benen viftande upp i vädret samtidigt som jag skrattade ett extremt fult skratt. En mycket bra kombination.

Det blev bara bättre, för sen drog Frida och jag till stadens fontän. Det slutade med att vi badade benen i fontänen, jag klättrade högst upp och visste inte hur jag skulle komma ner och avslutningsvis pissade vi i den. Whaat up? Jag har kommit på att det är lite så den här staden ska tas, med urin.


Back to square one. Jag Steffi, Emfa och födelsedags-Sillen.

Fred på er!

//Mallan

Grillgrillgrilllllll

Slänger upp lite bilder från grillkvällen. Tyvärr har jag inga bilder från när vi satt ute eller från själva grillandet, jag hade nog fullt upp med att äta då. Därför är det extra kul att detta är mina kort ifrån grillkvällen. Puh..


Kändes som att alla verkligen ville vara med på bild...


Josefine, also known as Kossi, och Helena, also known as Mobilshottaren.


//Mallan

it's a BBQ night!

Fredag, och äntligen börjar jag få energi igen. Det känns som att mitt zombiebeteende inte bara berodde på hultsfred, utan kom ända från studenten. Jag började ju jobba måndagen efter studenten och har varit förkyld ända sen dess. Inte jättebra. 2 juli drog vi till Sundsvall och då fick jag feber. Jag trotsade febern och åkte hem för PIP, hade 3 rehabdagar och drog till Hultsfred. Ehehe, kul hade jag i alla fall.

 

Men jag klagar inte, jag lever mitt liv och hittills har sommaren varit kanon. Ikväll ska jag på grill/softkväll hos Madeleine, som förövrigt har namnsdag idag. Haha, måste tillägga att jag har blivi riktigt på idén att dra till Berlin i höst/vinter och besöka Dr. Pong. Den saken ska fan stå med på min "att göra innan jag dör"-lista. Punkt.

 

Häftigaste jordgubben. Upptäckte han när vi var i stugan i Sundsvall förra året, Musse pigg. Ingen jordgumma här inte!


Ha det gott i sommarnatten!

 

//Mallan


zombie mode: on

Gaah. Dag 1 efter Hultsfred (söndag): zombie. Dag 2: Zombie: Dag 3: zombie. Dag 4: Åkte till Örebro med Josefine och hittade en hatt som jag ska ha i Grekland och en svinigt rolig tröja med en hjärna på. Åh. Hjärnan hade dessutom två plåster på sig, fantastic!

Vi ramlade in på Burger King för lite mat (Wild Whopper, goddamn!) när helt plötsligt en gammal gubbe ställer sig med rullatorn precis utanför fönstret där vi sitter och äter. Gubben har en skylt som hänger i ett snöre runt halsen som det står "Nisse Solsken" på. Även på rullatorn står det så. Han kliade sig i ögat, länge, och tillslut nickade jag lite åt honom efter som han stått och kliat, stirrat, kliat ett bra tag. Då tar han rullatorn och hasar sig in på BK, parkerar rullatorn och sätter sig bredvid oss. Ehe? Så där satt jag, Josefine och Nisse Solsken och käkade snabbmat. Varför händer allt skumt mig? Nåväl.

Dag 5: zombie. Jag är tillbaka på ruta ett. Dock har jag skrivit packlistor nu till Grekland, någonstans mitt i mitt utgenomfönster stirrande.


Dawn of the dead. Shaun of the Dead. Malin of the dead?  

Fred ut,

//Mallan

Burn shit, fuck school

Detta börjar kännas som en festivalblogg mer eller mindre för nu har jag gjort Hultsfred också. Helt jävla fucking awesome va det! Om jag ska tala i klarttext eller vad det heter. Och det ska jag!

Efter en festival är man så mätt på intryck att det behövs en stunds stirrande in i väggen/ut genom fönstret. Typ titta på en snigel är rätt bra för dom hinner man se på ett tag till skillnad från nån snabb liten fågel. Jag vet att ni vill och att jag vill. Bilder blir! As usual :D


Började min resa i Kga och med världpremiär av Harry Potter klockan 00:01 den 13. Här på busstationen i väntan på bussen!

Det regna som fan på torsdagen men vad gör det? Vi fann en annan karlskoging, Olle!

På väg till campingen.

Vi hängde i granncampet, Camp Mango. Tror dock att alla camp i närheten blev som en liten familj tillslut så Camp MangoSchnappiKöttglid slutade det som.

Johnossi levererade, som vanligt. Jag fångade Ossis trumpinne :D :D

Trädkram

Systrarna Bergman röjde järnet och visade vart skåpet ska stå

Coolaste bilden evvah! 2 Many Djs spelning: bakgrunden på scenen plus händer och arm.

Mr Beaver. Jag la han i en gummistövel, av vissa anledningar...

The Bergmans'

Aa just det.

Måste säga att jag extremt lik Mr Beaver på den här bilden. Samma retarderade/hjärndöda blick och bävertänder. Love it.

Vi käka havregryn. Vi kan väl säga att det balla ur en smula.

Jerry Hoffmaestro in action. Grym spelning som vanligt och jag lyckade fånga en handduk dom kasta ut i publiken. Vift vift!

Nu ska jag återgå till vägg/ut genom fönstret-stirrandet och kanske spana in nån slemsnigel. Och döda den med blicken...

Peace out!

//Mallan

It takes a fool to remain sane

Packar som tusan! Imorgon drar jag ju mot Hultsfred, remember? Ska bli jäkligt kul, TAGGAR som fään till Hoffmaestro, Johnossi, Maskinen, Peter Bjorn & John, Duck Sauce, Prodigy, 2 Many Djs, Morrissey, Oskar Linnros, SMK, bob hund, Melissa Horn, Black Lips m fl! 

Alla som lipar över att PIP är slut, ta ert pick och pack och gör sommaren 2011 till festivalsommaren mambo numba 5! Eller ett kanske... Jäjä. Får se om jag har nån trevlig bild med mig på kameran när jag kommer hem. Vill bara påpeka en sak som Putte skulle tjäna på. Nämligen att på Hultsfred får man numera ta med sig drickan ut ur öltältet så länge man är inom festivalområdet... Bra grej, huh? Eller dåligt, om det slutar med att man kommer få öl i huvet på varenda spelning. Fast å andra sidan är öl bra för håret... ;)


Putte, over and out for this year. Hultsfred next!

//Mallan

Putte i Parken 2011

I onsdags tog jag tåget hem från Sundsvall och kastade mig in i PIP. Naaajs. Det va helt galet kul! Så mycket sjuka grejer hände, precis som det ska! Bilder bilder bilder...


Johanna, Lovisa och jag. Taggade!

Sillen och en Hultsfredszepperlinare.

Snart.

Helena, jag och Ida (Helenas kusin).

Maggan. Veronica på P3 Sommarsession.

Miss Li gjorde en jättebra spelning! Oh Boy!

Lovisa och jag i öltältet.

Titta vad katten släpat in. Alexandra dök upp på fredagen!

Slagsmålsklubben

Beiman, Jennifer, Alexandra och Markus på SMK.

Bäst på Putte: The Ark!!

Maaaaaaaaat. Ahlgrens pasta leverade många gånger...

Helena, även känd som mobilshottarn..... 

Camp Death som vi hängde i.

Zombie-eye.

Maskinen: SJUUUUUUUKT bra

Jag och Frida, it was wack!

Ja. Puh. Återigen kan man säga att en kombination (inte speciellt hälsosam) av för mycket alkohol, för lite sömn och hög musik är inte den bästa. Men den är fett rolig och Putte rockade igen! Medan alla sitter på Facebook och sörjer över att PIP är slut för i år tar jag 3 dagars omladdning och drar till småland där det är Hultsfred för fasen!

Everyday I'm shuffelin.

//Mallan

Rapport från 10:2

Jaha, då har jag förflyttat mig 45 mil uppåt i vårt avlånga land och sitter för tillfället i vår sommarstuga i Sundsvall. Vi stannade och åt lunch klockan 10 på resan upp vilket var rätt så tidigt med va fasen, man blir ju hungrig när dagen börjar klockan fem på möra...

 

I alla fall så lyckades jag haffa två mysiga stickade tröjor som blir perfekta här uppe i norr eller en sval sommarkväll. Dessa komfortabla plagg hittade jag på Pierre&Company i Harmånger. Ja ni läste rätt, Harmånger. Man slutar aldrig förvånas över dels att en så liten håla kan ha ett sånt klädutbud och dels  namnet. Holy macaroni säger jag bara. Tänk er, jag tyckte att det skulle låta asudda med Möckelngymnasiet med detta är så mycket värre alltså.

 

Min envisa förkylning är fortfarande kvar men imorse kom mamma med en enligt henne briljant idé. Hon hade läst i en tidning att man kunde koka eget te på Älggräs, en ört som sägs lindra förkylningar och huvudvärk. Där satt jag intet ont anandes när jag hör min kära mor gå och mumla för sig själv: "Spännande, undrar om det fungerar... Nu blir Malin försökskanin, hihihi." Sedan kom hon där med sin hemliga brygd som hör och häpna var rätt god! Dock märkte jag ingen skillnad i förkylning/huvudvärk, varken bättre eller sämre.

 

Mamma/Medicinkvinnan med sitt hemliga recept.


Ha det gött sålänge, imorgon blir det förhoppningsvis bad, SOL och mindre mygg. Trodde inte myggorna gillade mitt blod men där hade jag fel. They love me, tyvärr. Dom suger ut mitt blod likt törstiga vampyrer. Hujedamej! Tack för Mygg-A.

 

//Mallan