DAVIS

Tjolahej! Davis ar superfint, sa himla mysigt!!! Idag testade jag mina vingar och provade Skydiving - VILKEN KANSLA. Ojojoj. Kan knappt beskriva det, men det var helt underbart att storta ner i 120mph helt fritt fran 13 000 feets hojd. Vinden susade, fallskarmen vecklades upp och farten avtog. Vi svangde, vi stannade och lyssnade (alldeles knapptyst dar uppe i luften), jag fick styra fallskarmen pa vagen ner, vi "simmade" i luften, jag sag Sacramentos skyline, hela staden Davis och massa andra skydivers fran vart plan som svavade ner mot marken :)


Imorgon ska jag upp kl 6 pa morgonen och spela Memosa Pong och sen ar det fest HELA dagen lang. Haha. Vi ska ta en powernap runt 3-4 pa dagen sa vi orkar festa pa kvallen. :D M och p: bokade min biljett tillbaka till LA och en natt pa radisson igen. Tog dubbelt sa lang tid att svanga forbi SB och hamta mitt paket och var asmkt dyrare.... Ber Gottwalds skicka det till mig!


Marci till hoger och hennes supersnalla kompis Marik (som pluggat i Lund i 6 manader for 2 ar sedan) till vanster. Vi kakade jattegod soppa och sallad som kvallsmat och de gjorde klart det sista pa en lapprapport. Pa Crepeville i Davis, Supermys! (Marik rakade precis ta en tugga nar jag tog kort. Oops.)

Mysigt. Ar ca 30 000 studenter i Davis och imorgon ar det Picnic day! Kmr folk fran Sacramento, SF osv osv bara for den dan.

Marci pa UC Davis campus (en del av det, ar SVINSTORT)

Sen var det dags!!

Planet

Forberedleser. Marci jobbade dar pa Skydance Skydiving forra aret sa hon kande typ alla dar. Vi drack ol och at mat tillsammans efter. Jag som inte ens gillar ol! Men den var kall, och jag var svinvarm... ;)

Jag och Greg, min tandem jumper!

Sen middag med massa skona manniskor. :)


Borde sova nu. (Snart ar jag tillbaks pa svensk mark igen. Skumt, men ska bli kul att krama alla mina godingar!)

//Mallan

LA

Ska snabbt knapa ihop ett litet inlagg at er. Sitter i Davis nu och har haft 3 intensiva men fantastiskt roliga dagar i Los Angeles! Pa mandagen gick jag walk of fame, hamnade mitt i en varldpremiar av The Lucky One - sag Zac Efron (och en miljon tomarstjejer som skrek) - och kakade pa In n Out burgers. Bra start. Fick checka in pa hotellet tidigare och fick ett dubbelrum till samma pris som ett enkel. Sweet.
Tisdagen bjod pa Universial Studios hela dagen! Woow. Verkligen SA COOLT. Gick pa ALLT dom hade, inklusive House of Horrors... Nagot jag angrar. Jag ar en VALDIGT lattskramd manniska (gillar inte att se skrackfilm osv) men tanke att "fasiken, 40 min kvar till Waterworld borjar... Hm. Kanske skulle ga House of Horrors anda? Det kan ju inte vara varre an Gasten pa Liseberg?" Svar: JO, det kan det. Pa Gasten gar man med handerna pa varandras axlar pa ett led. Jag gick SJALV (dum ide) och hade ett par framfor mig och ett par bakom mig. Kande mig en smula ensam. Ehhee.
Naval. Vi borjade vandra i de morka gangarna och nar det hoppade fram nagot laskigt skrek jag till och tog lite skydd bakom mannen framfor mig. Valdigt forsiktigt till en borjan, mumlandes "Sorry, sorry..." varenda gang. Men ju langre vi gick desto raddare blev jag och tillslut anvande jag mannen framfor mig som en skold. Gomde mig bakom. Styrde upp han mot det laskiga och skrek som en stucken gris, skyddad bakom min okande skold. Stackars. I slutet var han sa SJUKT radd av mig (inte nog med att alla utkladda creeps dar inne forsokte ta tag i en och strackte sig fram mot en, han hade en LIVRADD Malin bakom sig som helt plotsligt hogg tag i axlarna pa honom och vinklar upp han mot dessa otacka individer sa han praktiskt taget hamnade oga mot oga med dom). Oops. Sista snarten var fruktansvard och med nerverna utanpa hoppar en galning med en motorsag fram vilket gor att bade jag (forsokte knuffa fram den oskyldige mannen mot motorsagsgalningen och ta skydd bakom) och min ofrivilliga beskyddare loper ut darifran, skrikandes med vilt uppsparrade ogon.
Hans fru kom sakta vandrades efterat, garvandes. Han freaka ut totalt stackarn pga min raddhet.. Oj oj oj! Haha. I alla fall, om vi vandrar vidare sa bjod onsdagen pa - dum duru dum - SURF!!! SA JAKLA KUL! Blev helt sald. Tog metro och buss till Santa Monica och hade en surflektion bland delfinerna och salarna. Underbart. Vill definitivt surfa igen igen igen!!! Mersmak, definitivt.
Igar, torsdag, spenderades dagen pa en buss. Fick en homie som heter Randy. Han ville skicka ett sms till sin bror fran min telefon vilken han fick men nar hans bror svarade "Yep" maste ngt ha gatt fel. Detta "Yep"-sms ramlar in igen och igen och igen i min inkorg sa har nu 32 st...... GAAAAH! Blir lite latt galen. Teknologi. Ska ge er lite bilder (har OTROLIGT manga)!
Sa hejda till varldens basta vardfamilj!
Badadde Jacuzzi med Tiffany och Michelle sista dagen hos Gottwalds. Fint det.
Spelade pingis i koket med Thomas.
Emma berattade att sist de tog fram pinigbordet orkade ingen ta bort det sa tillslut satt de och at frukost runt pingisbordet.. haha. Varfor ar det alltid sa - det ar HUNDRA ganger roligare att ta fram nagot man vill gora an att ta bort det sen igen?
Pa taget till LA i min Snapback, HA! ALLA i USA har en sa jag kopte en jag med...
Walk of fame!
The Chinese theather
Till dig, Gustav! :D Avundsjuuuuuk nu???
Tom Hanks
Kakde pa In n Out
Vet inte om jag ar helt overtygad. Den var god, hamburgaren, och de skar upp alla gronsaker farskt sa den var valdigt frasch. Men pommes fritsen vette fan. Den far MMM+ (3 M och ett plus, men inte 4 M) i betyg
Zacieboy
Tisdag, US
Studio tour, Jaws land
Jurassic Park.... :D
Special Effects show
Waterworld
Santa Monica!!
Fin vy
AND moi, with le surfboard! Sag mer effektfullt ut i Sepia.
Ha det gott!

//Mallan

Florence!!

Florence & The Machine va HUR BRA SOM HELST!!! Sa himla glad att jag gick dit och arenan, Santa Barbara Bowl var verkligen nagot utover det vanliga. Vackert.

Inledningen, superbra

Helt ok utsikt

SA HIMLA BRA!!! Filmade en del ocksa :)

Spectrum

Cosmic love, Dog days are over och Shake it out va dom basta latarna enligt mig!

Happy. (Delvis for att jag kopte skor igar, och vad mer kan gora en kvinna lycklig om inte att shoppa skor?) Och en svinbra konsert. ;)

Den har dagen bestar av hang med Tiffsan, kanske bada jacuzzi och packa mina grejer. Har bara ETT problem. Bestallde ngt fran internet till den har adressen, som inte har kommit an... HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det hinner komma imorgon sa jag inte behover aka forbi Carpinteria om en vecka och hamta mitt paket.. Krangligt och dyrare... Men vi far se! Haller tummen (Y)

//Mallan

San Diego

Ojojoj. Vet inte i vilken ande jag ska borja i men San Diego var bade underbart, fruktansvart och galet. Kanner STARK for att resa sjalv ett tag nu (5 pers ar for mkt pa en roadtrip likt denna) vilket jag ocksa tanker gora nasta vecka. Min sista vecka pa Kaplan har redan borjat med 2 dagar och det kanns som att jag har en MILJON saker jag skulle vilja gora. Nastan.
Ser i alla fall fram emot Florence den 14 april, ska bli super! Se styr jag kosan soderut och Universial studios i LA (har inte lyckats hinna med det an). Naval, ater till San Diego. Jag hade ringt och bokat ett hotellrum for 4 personer (med 2 dubbelsangar) som vi skulle saga till att vi ville ha en extra sang i. Jag upprepade att vi var 5 vuxna 18 00000 ggr. Nar vi kom dit och skulle checka in var det dock andra bullar! Jag uppgav mitt namn som bokningen stod i och mannen i receptionen sager: "This reservation is only for 2 adults."
"No, it's not." Sager jag. GAAAAAH! Jag vet inte vart det blev fel (jag bokade via en tredje part), om kommunikationen mellan den och hotellet eller om han missforstod mig eller vad som nu hande men det loste inte problemet... Jag provade att ringa nr han jag bokade gav mig men fick hora en telefonrost saga alternativ och i 10 minuter och blev hanvisad mig till hemsidan for online avbokning. Tack, vad det hjalpte.
Mannen pa hotellet var SUPERSNALL och fixade ett nytt rum at oss med 2 dubbelsangar till reducerat pris och uppgraderade sangens storlek i det befintliga rummet. Och det var forfarande valdigt billigt. MEN ANDA VAD IRRITERAD OCH FORBANNAD JAG BLIR!!!@!!@#@!
Vi gick ut och at pa fredag kvall i Little Italy och nar vi skulle planera upp helgen (for mig var Sea World och SD Zoo givet) sa sager nagra personer i gruppen att de inte ville pa zoo. For mkt djur. Jaha. De ville shoppa downtown pch ligga pa stranden istallet... FINE, men vi har en strand i SB ocksa!! Inte ett av varldens storsta zoon!! Jag och Jin Sil ville pa zoo sa vi kottade dit pa lordagen och det var SUPERKUL!! Blev kar i en flodhast. Han hade hariga oron som han viftade pa och kollade mig i ogonen.. AAAAHH :) "Oh so very cute!" som Jin Sil sa HELA dagen sa fort hon sag nagot gulligt.. Haha.
Vi gick pa zoo i 5 timmar cirka och drog sedan direkt downtown for shopping. Hittade massa bra saker! Oh I'm so very happy (#Jin Sil citat)! Sedan kom det intressanta. Pa vag mot trolleyn (tag) sa ser vi MASSA manniskor sta och sla varandra med kuddar. (Rakade hastigt och lustig publicera inlagget, woops.) Allt for spanningen! Haha. I alla fall sa slutade det hela med att JAG helt plotsligt star med en kudde i handen och fajtas mot en as aggressiv unge. POW POW POW! Helt sjukt xD International Pillow Fight Day var det och HERREGUD va kul jag hade! Fjadrar overallt, fick ut mina aggressioner - perfekt!
Sedan till det mindre roliga. Rosa spydde hela natten och fick aka in till SD sjukhus. Maginfuensa.. Vi akte till Sea World pa sondagen och strosade runt i 8 timmar, verkligen HELT fantastisk stalle! Sa stort! Ibland kanner jag dock att djuren kunde fa vara i det fria. Men manga av djuren har dom tagit hand om for att de va skadade eller liknande vilket ar bra :) Bilder kommer.
Sedan skulle vi ta oss hem till SB men det var lattare sagt an gjort. Da borjade nasta spyfest men av Lea denna gangen. I bilen, i pasar. En gang i halvtimmen. Tillslut blev vi tvungna att stanna pa narmsta sjukhus och Lea fick dropp med vatskeersattning och nagon slags medicin. Vi blev kvar pa St Josephs Hospital i 5 timmar typ och kunde tillslut forsatta hemat. Sjukhhuset var i Orange County (har ALLTID velat se OC, men kanske inte sjukhuset....) och vi hade ca 3-4 timmar kvar beroende pa hur mkt trafik det var. Rosa borjade kora men madde tillslut sa daligt och var sa trott hon ocksa att hon blev tvungen att byta. Vi provade att lata Jin Sil kora i borjan men insag snabbt att LAT ALDRIG EN ASIATISK KVINNA KORA BIL!!! Trodde min sist stund var kommen. "Me so very dangerous?" Sa hon efterat nar vi sag skrackslagna ut... Tiffany kunde inte med bilen (och har VARLDENS ROLIGASTE historia om hur hon krockade sin bil i Schweiz... Haha. Paminn mig att beratta den!) sa det hela slutade med att JAG (trots att jag ar under 21) fick kora sista 1,5 timmen hem! Vi kom hem ca 21:30 och OJ vilken helg. Dramatiskt. Men kul..
Roadtripen borjade!
Vi at pa en mysig restaurang i Little Italy. Lasagne. M-m-mm!
Trolley till SD Zoo
Flamenco!
Blev kar i den har flodhasten. Han viftade med sina hariga oron mot mig och kollade mig i ogonen. AAAAH :)
Apa
Orm
Mig pa gorilla. Jag och kidsen, as usual haha
Coolt
Isbjornar!
Fortsatt simma fortsatt simma..
Intressant som tusan. Fick inte med hela diagrammet dock men det sager ju en del
Jin Sil och hennes Gorilla pose.. "This is cute in Korea!". Blasa upp kinderana, gora v-tecken med fingrarna, se ut som en kanin och lata samtidigt och se ut som en blomma. Vet inte riktigt vad folk ifran sverige skulle tro om mig och jag borjade gora likadana poser framfor kameran. Olika kulturer ar verkligen spannande! :D
Panda bear, soo cute
Pillow Fight!
Agressiv unge, siktade pa huvudet hela tiden. hahaha
Pow pow pow!
1
2
3
TGI fridays. SA HIMLA GOTT
Shamu
Sa haftigt att se! Speciellt nar dom simmade nara glaset...WOOOW
Dolphin show, bkev TOTALT nerstankt med vatten! haha
SEA TURTLES!!!! Sa fina.
The gang. Ska bli skont att resa sjalv et tag nu... Blir lite mycket spykalas mm for min del.
//Mallan

Egg painting

Igar blev vi bjudna hem till Rosa och Minjis vardfamij for hamburgare, pizza och aggmalning. (Det ar ju trots allt pask). Bilder!


Folk

Coola, huh?

Sa naturliga bilder, haha (alla star uppradade)

Glad pask

Hamburgare

JORDGUBBAR (ater jordgubbar nastan varje dag har. man ska passa pa)

Jin Sil

Malning

Koncentration

Min aggkanin

OJ vad manga agg vi malade!

Resultatet

Fler agg!

Minji studerar Art i Korea sa hennes agg va outstanding! Superhaftiga

Supertrevligt va det i alla fall och HERREGUD va agg vi mala :D

//Mallan

Pictures

Har inte gett er bilder pa lange. Men vadret har blivit mm-m-m! Igar spenderades dagen pa playan efter skolan, fett skont :)
Min klass pa The Mission. Fint faktiskt. Roligaste va att kvinnan som vi bad fota oss hade tva galna hundar (as u can see) och bresa pa benen, bojde pa knana och fotograferade oss OTROLIGT seriost (tank asiat. dom brukar sta sa nar dom tar kort).
Jag som munk. Och lite av Audrey som dvargmunk eller vad det nu ska forestalla
Innan vi tog bussen till Goleta och lagade mat och drack vin hos Camilla
Stranden. UNDERBART
Minji, eller borde jag saga Superman (med manteln)? Miji ar inte som andra koreaner. Jinsil tex vill inte bli brun for i Korea ar det fint att vara vit/blek. Minji daremot vill bli brun, men sanningen ar att hon brande sig i solen sa mkt att hon inte kunde sova pa ryggen... Kanske borde hon overvaga att vara blek?
Jag och Rosa. Badade gjorde jag ocksa :)
San Diego pa fredag! Ska bli superkul.

//Mallan