Hate to say I told you so

Chockartat kändes det att börja skolan igen. Konstigt egentligen, det var ju inte direkt första gången jag var på min egen skola liksom. Jag tror det kan bero lite på att dom har murat igen hela väggen till det rum där vi hade våra skåp i källaren och flyttat skåpen till ett annat litet rum och ställt några skåp på konstiga ställen i korridoren. Alla överskåp var tagna för att det va någon dum lista man skulle fylla i så jag fick ett ruttet underskåp mitt emellan två rum där det låg slippapper och en isoleringsbit i. Jaha. Jag blev så ur mina gängor att det första jag gjorde var att låsa in mina nycklar i skåpet. Damn. Precis innan lovet, när vi skulle rensa ut skåpen hittade Erika som haft min extranyckel den i sitt skåp och vi bestämde att den behöver ju inte hon ha för jag har aldrig låst in nycklarna en enda gång hittills, varför skulle jag göra det nu? Ah juste. Knips knips.  Sen har det blivit någon vattenläcka i ett av klassrummen så nu luktar det kloak där. Hm, någonting säger mig att jag längtar extremt mycket till studenten?



Ska snart dra till skolan för idag är det projekarbetesredovisning. Wish me luck!

//Mallan


Going to the west side

Alltså kämpade jag mig upp och in i bilen på söndagsmorgonen, för vi skulle vill Arvika och träffa kusinerna! Efter ett kort stopp hos farfar var vi på banan och söndagen samt måndagen sammanfattar jag med lite bilder, om jag får lov.


Fint fint väder

100-åringen (kyrkan)

Mami, papi, kusinen Axel, jag och Helen chillar i värmen (bild tagen av yngsta kusinen Alva 9 år)

Vi hoppade en hel del studsmatta, åt väädligt god mat och lämnade Helen på tåget i Karlstad där hon susade vidare mot Gbg igen. Hon kommer i och för sig hem på torsdag igen... :)

Det var ungefär så, mycket trevligt och en bra avslutning på lovet. Har även börjar kika på flygbiljetter till Athen. Får väl börja skriva en liten packlista så småningom, he-he.

//Mallan


Yeeeeaaah man

Roade mig med att tillverka en liten film/bildspel till Projekarbetesredovisningen som vi har på onsdag. Tänkte att det skulle minska tiden en aning än att jag ska stå och babbla sönder. Kika gärna!


Eurotrip 10' Slideshow: Malin’s trip from Karlstad, Värmland, Sverige to 4 cities München, Köpenhamn, Interlaken and Rijeka was created by TripAdvisor. See another Tyskland slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.
Vart ska jag börja (igen)? I lördags blev det som sagt Grillfest med laget, och då menar jag grillning med stort G! Så sjuuuukt gott blev mitt kött som jag marinerade aslänge. Rätt det. Blev även en del gott att dricka till och vidare på äventyr mot Ns. Ha! Säger jag bara, vilken kväll - eller hur Helena? xD Skrattar för mig själv när jag tänker på allt sjukt som hände?

Lite bilder från grillningen får ni här, dock inte lika avancerat som Eurotripbilderna... :)








För att inte göra inlägget så långt, sätter vi en punkt här och går vidare mot söndag morgon och nästa anhalt!

Fortsättning följer...

Earth day

Sammanträffanden är roliga. Idag är det långfredag OCH Earth day på samma dag - vilken two-in-one! Det är som att köpa schampo och balsam i ett liksom. Inledde dagen med att spela match, långt långt borta i ingenstans. Guldsmedsgyttan hette laget (????? varför?) och vi vann med 1-3! :D Det ska firas ordentligt på lagfesten imorgon vill jag lova. Läste dock något på facebook att Nightshift hade nått slags Yellow-tema... Visst att det är påsk men jag vet inte om jag är inne på att klä ut mig till kyckling igen faktiskt, heeh. ;)

Haha. Skrattar lite för mig själv. Vädret är sådär kanonfint, jag har precit ätit grillat (blir en del av den varan nu inser jag) och ska jäsa i soffan med famlijen till lite Så ska det låta. Kan det bli bättre? Syster har kommit hem från Göteborg och imorgon ska vi gå till Höga Berget tillsammans! :D Kanske kan ha picknick där, vem vet vem vet?

Höga Berget ja, för er som inte vet vad det är. Det låter ju som Mount Everest eller liknande men det råkar vara ett "berg" precis där vi bor som vi brukade leka på när vi var små/mindre. På vintern hoppade vi ner från det och på sommaren klättrade vi upp. Åh minnen, vilka minnen! Dock är berget inte lika högt nu, antingen har det krymt eller så har vi blivit större. Hm.



Ha en finfin Långfredag allesammans!

//Mallan


Happiness hit her, like a train on a track

Shit pommes frites. Inte något jag kläcker ur mig alltför ofta men idag är fanimej rätt tillfälle! Vilken dag! Var ska jag börja? Först en arbetsintervju på Lunedets Camping som resluterade i ett sommarjobb, i alla fall som jag fattade det.. Hon skulle höra av sig om när jag skulle komma och börja så det verkar ju så i alla fall. Jippie! :)

Sen drog the Bergmans till Örebro för lite shopping, där jag bland annat skulle prova ut min balklänning. När vi satt där och åt på Saigon (aaaaaasgod mat btw) checkade jag mailen på mobilen och såg att jag fått ett mail från Archelon!! Svaret jag väntat på, skulle jag få åka som volontär till Grekland?

JAAAAAAAAAA!!! :D:D Det får jag! Det stod "Dear Malin, We have received your application form and we will be very happy to have you working with us as a volunteer from 14/08/2011 to 30/09/2011 at Kyparissia.". Alltså är det bara att packa väskan i augusti för Grekland, here I come! Så jävla GÖTT, om man ska uttrycka sig ordentligt. Och det ska man, oj oj oj... Undrar bara hur det går ihop sig med mitt sommarjobb om jag ska dra i mitten på augusti? Aja, allt löser sig, right?



Det här är väl på ett ungefär vad jag kommer syssla med i 6 veckor eller vad det nu blir!



Sen till något helt annat: balklänningen! Färgen var mycket mer grön än vad jag mindes den men riktigt najs ändå. Me like big times. Sedan var det att prova att den passade som blev lite problematiskt. När jag beställde den fick jag prova en i storlek 42 i helt fel färger men hon som jobbade där mätte upp att jag skulle ha storlek 36. Så jag beställde en klänning i storlek 36. När jag nu skulle prova den sa hon som jobbade där "säg till om du behöver hjälp med dragkedjan" vilket jag också behövde. För den gick inte att stänga! Ha! Illa, har jag gått upp i vikt eller vad? Fast det var typ mina revben som var i vägen och dom kan man ju inte banta ner direkt...

Änyway, enligt henne var det nemas problemas "det här är inget problem, det löser vi!" Bara en glipa på 6 centimeter i ryggen, inget konstigt alls. Tur. Sen fick jag reda på att jag ska spela match imorgon, samling 8:30. Upp med tuppen som vanligt det här så kallade lovet som inte har vart som ett lov. Puh. Efter det här beskedet om Grekland kommer jag nog få energi motivation ändå, så förhoppningsvis kommer jag sova gott inatt och drömma om havssköldpaddor.

//Mallan

Den amerikanska drömmen

Jag har nog drabbats lite av USA-feber. Man lever ta mig fan bara en gång så varför inte leva fullt ut? Hej och hå.
 Om jag skulle få chansen att åka till Grekland i augusti skulle jag inte tveka en sekund! Efter några månader där vore ju drömmen att dra till USA, gärna Santa Barbara eller något trevligt ställe i Kalifornien, och plugga en termin. Här gick jag och sa att jag var extremt skoltrött men sedär, skulle jag pluggeliplugga på Santa Barbara City Collage i 4 månader skulle jag inte klaga. Min tanke har ju varit att åka på någon slags språkresa till USA eller något engelsktalande land för att förbättra mina engelska-skills. Det tror jag att man alltid har nytta av att vara bra på. Engelska alltså.

Det är då det fina i kråksången kommer: på Santa Barbara kan man läsa en kurs som heter "English as a second language" och eftersom jag skulle vilja vara borta i en termin skulle jag få plocka ihop 4 kurser. Kanske lite marknadsföring, fotografi och något annat som lockar?

Vore ju perfekt att få prova lite olika kurser, se vad jag fastnar för och samtidigt uppleva USA.
 



En grej som Buddha sa stör mig. Ja jag läser religion A och det här fastna som ett smäck i skallen. Jo, i alla fall. Han sa något i stil med att man inte ska ha några begär för att bli av med lidandet i livet, släcka livstörsten. Livstörsten som man kanske känner när man förväntansfullt ser fram emot hösten och att livet går in i ett nytt skede efter studentet, som vår lärare sa.

Jaha? Är det inte tack vare alla planer och förväntan man har som man orkar leva då? Kolla bara på mig, jag pumpar fan ut mer planer, drömmar och idéer om mitt liv än någonsin nu och inte fan vill jag släcka den törsten! Nej torka på så att törsten växer och blir ännu törstigare säger jag! Vampyrer kan verka mätta och belåtna jämfört med mig, SÅ törstig är jag. Brinn strupe brinn!

Får jag inte jobb på typ IBS eller EF snart efter all reklam det här inlägget fylldes med om utlandsstudier så vette fasen. Hehe.

Nu ska jag gå och dricka vatten. Hej.

//Mallan


Killing my darlings

Nu minsann har jag fixat skor till balen! Jag stod i valet och kvalet med den beslutsångest jag har om jag skulle satsa på ett par billiga skor med superhög klack eftersom man ändå bara använder dom en gång eller om jag skulle köpa ett par dyrare bekväma skor som man kan glädjas åt vid fler tillfällen. Jag valde det sista alternativet. 799 kronor senare som gröpte ett rejält hål i min plånbok som numera ekar (ho-ho-hoo-hooo-hoooooo ungefär) är jag stolt ägare av ett par gråa Vagabond Florence. Som ett smäck. Blev inspirerad och fotade dessa civiliserade skor i en ruffigare skogsmiljö. Kontraster, me like!



Klockan 10 idag befann jag mig på arbetsintervju på Transcom. Eller ja, Uniflex. Fick göra ett test, svara på lite frågor och om dom behöver folk i juni (efter den 10) så ringer dom för hon sa att jag var en bra kandidat eller nått sånt där. Hade jag inte åkt på studentresa och varit tillgänglig redan vecka 18 och 19 hade jag nog suttit här med ett sommarjobb men eftersom även jag drar på äventyr på varmare breddgrader så blev det inget av med det. Har apropå studentresa upptäckt att det bara är 5 helger kvar tills vi åker. Gulp... Vart tar tiden vägen?

Nåja, roade mig i alla fall med att kika in på Kicks och köpa en Body-scrub som verkar bra. Måste ju få Alanyabrännan att sitta och då är det här en bra grej. :)



Innan jag ens vet om jag har knipit ett sommarjobb eller inte så har jag gjort det. Pang på. Alldeles nyss skickade jag iväg ansökningen om att volontärarbeta på Archelons Sea Turtle rescue Center. Hoppas hoppas! Skulle vara så sjukt kul och ett äventyr som jag tror jag behöver. Jag håller tummen, hoppas ni gör detsamma...

//Mallan

tempoooooo

Tempo har det varit i helgen! Avslutade skolan med ett stort Fysikprov, sen blev det äntligen LOOOV! Lovet inleddes med jobb på lördagen på Axels Tivoli mellan 12 och 18. 600 spänn, kaching! :D



Måste tillägga att det där tivolit har utökats nått enormt sen jag var i så kallad tivoliålder. Dom hade en uppblåsbar dinosaurie man kunde åka i till och med! Sen när blev hoppborgen omodern liksom?



Efter att ha avslutat jobbandet med ett åk i Extreme Fly (kändes som att vi var väldigt nära att göra en extreme fly upp i himlen) och magen vändes ut och in drog jag hem, åt, gjorde mig i ordning till en lampa och brummade till Degerfors för maskerad!

Temat var att klä ut sig till något på E eller L. Här kommer ett småplock av bilder som ett uppdukat buffébord, bara att ta för sig!





Fantasin var ostoppad! Säger man så förresten? Shit the same. I alla fall, det fanns Leksandspelare (födelsedagsbarnet själv), livräddare, lantisar, luffare, Emil i Lönneberga, lumpenkompisar, linjedomare, Lilla My, emosar och så en lampa. He-he... Vem kan det ha vart?

Sedan kom jag hem, slocknade på en gång (HA! fatta ni, lysande va?) vaknade idag och packade mina saker och drog på match. I Linköping! Oj, vad långt det var. Och varmt. :) Vi vann med 0-1, spelade inte bra direkt men hade en hel del chanser som vi sätter nästa gång! Har i alla fall premiärat på gräs nu. Gött.



Fin bild påväg hem från Linköping.

Ha en bra vecka framöver, eller som jag ska ha ett bra lov.

//Mallan


Favorit i repris

Igår blev det många favoriter i repris. Precis som i ettan fick jag ta ett varv på skolgården i el-postbilen som lämnar post på skolan. Hittade dock inte gasen tyckte han brevgubben...

En annan favorit var att vi ÄNTLIGEN gick ut på gräs i fotbollen! :D Kände mig som en kalv på grönbete, yummie.

Snart påsklov, vilket får mig att blicka bakåt i tiden. Påsken (var det 09?) tillbringade jag delvis såhär:



Låt mig säga att vi tog påskkärringandet till en annan nivå. Vi plingade på, ställde ner vår lilla bandspelare vi hade med oss och när dom öppnade körde vi fågeldansen för fulla muggar till musiken (fågeldanslåten). Utklädda till två kycklingar och ett ägg.

Curt Haagers – Fågeldansen

Det roligaste var när en gubbe i ett hus garvade läppen av sig, tog av sig sin peruk och gav oss varsin tia eftersom "det var banne mig det roligaste jag sett sen jag flytta hit!". Haha. Kul var också när två andra människor lite nervöst insåg att vi inte var så små (dock var jag bara 15...) och kvinnan viska till sin man "dom här kycklingarna är nog inte så små, spring in och hämta några pilsner". Dubbel-HA!



Vår fångst. Totalt 9 öl och en hel korg med godis! He-he...

Påskkänslan börjar komma smygande (kan bero på att jag sitter och lyssnar på fågeldanslåten) och jag är taggad att måla mina ägg och hoppas att påskharen kommer i år med.

Ha det fint ute i solskenet!

//Mallan

KAOS!!!!!

Kaos är fan rätt ord. Kalldusch är ett annat. Jävla förbannade helvetes skit!

Fick imorse reda på att jag saknar 100 poäng i min gymnasieutbildning, vilket betyder att jag inte får ett nationellt betyg utan bara ett samlat betygsdokument. Kul. Jag har bara 2400 poäng av 2500. 100 jävla poäng att läsa in på ca 8 veckor. 100 fucking timmar att lägga på skolan. Hade jag varit ensam eller typ hemma när jag fick reda på det hade jag fan börjat tjuta. REJÄLT.

Där satt vi, fyra drabbade elever (inte bara jag som det hade skitit sig för) och kunde inte förstå hur detta gått till. Vi hade haft stenkoll på våra studieplaner och gått till Syv för att dubbelkolla att alla poäng fanns där. Tydligen inte. Nu började det planeras en 50-poängskurs i Kommunikation som påminde om Svenska C och därför bara skulle behöva kompleteras med det som inte den kursen innehåller. Sedan skulle vi 3 som saknade hela 100 poäng få läsa Rättskunskap med Ulla, hon ansåg att det var bästa lösningen på detta enorma problem.

Vill jag bli jurist? Nej. I så fall för att stämma skolan...

Jag var nära på att dra hem men drog ett besök hos Kalle (rektorn) för att se vad jag skulle ta mig till. Då kom Sonja på expedetion springandes och viftade åt oss att komma in på hennes kontor. Hon hade skrivit ut våra studieplaner och räknat efter hur många poäng vi läst. Enligt henne hade vi alla 2500 poäng. Eller hade vi? Förvirring.

Efter en 40 minuters räknande av kurser, poäng, framlänges och baklänges kom vi fram till att vi hade alla poäng! Hallelulja! Jag behövde inte sitta mellan 08:00 och 18:00 två dagar på påsklovet och läsa Rättskunskap! Jag behövde inte offra 90 timmar till skolan utöver alla jävla timmar man redan lägger på skiten.

Just nu är jag bitter. Arg och bitter. Men också OTROLIGT glad att det "bara" var Letälvsskolan datasystem för elevernas studieplaner som inte fungerar/ingen kan med/laggar.

Nä nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon............

//Mallan


time flies!

Ojoj vart var vi nu då? Fredagen bjöd även den på KAU och sedan vidare mot stan för lite shopping. Malin, Erika, Rand, Fredrik och jag var järngänget som skulle göra Karlstad. Och som vi gjorde! Efter en dag med bland annat laborationer med radiokaktiva ämnen, en flygande minihelikopter, eye tracking, en typisk sittning med mat (äntlligen! Klockan var över ett innan vi fick äta... blodsockret i BOTT ), shopping i Karlstad och till och med bio i Karlstad, så var jag rätt trött sen. En ganska intensiv dag kan vi väl kalla det.

Denna dag blev i alla fall awesome och förde med sig en hel del fina saker till både garderoben och maskeradklädseln. Jag har äntligen kommit på vad jag ska vara, men har steg 2 kvar för at fullborda min plan. Lite byggare Bob så är jag snart klar!

Lördagen bjöd på lagfest och jag tänkte spy ut massa bilder från den istället för att berätta om den.



Så. Nu har jag kräkts upp dom, allt är i sin ordning. Söndagen rullar på OCH BARA EN VECKA KVAR TILL PÅSKLOV!!

Ha det.

//Mallan


KAU

Har tillbringat hela dagen på Karlstads Universitet. Föreläsning i Ägget, skuggat en student, ätit lunch med en student, föreläsning igen och mer prat om studentlivet och universitetet. Kort sammanfattat. En del grejer var sjukt bra (Claes Ugglas föreläsning om universum, fanns så mycket jag inte visste!) och en del saker skulle jag kunna använda som något slags meditativt hjälpmedel eller sömnpiller. Snark, snark.



Inget universitet jag är sugen på desvärre även fast det verkar bra. Har faktiskt sökt in på 4 utbildningar till hösten men kommer tacka nej till platsen om jag nu kommer in. SABBATSÅR here I come!

Vad blir det, vad blir det?

//Mallan

Bird is the word

När jag stod och väntade på bussen imorse hörde jag ett av dom kanske största vårtecknen, ohja folket jag snackar om fågelsången! Den har vi väl i och för sig hört ett tag nu men så mycket fågelsång som jag hörde imorse har jag aldrig hört. Aldrig.

Det var faktiskt nästan så att jag fick "Fåglarna"-vibbar (skräckfilm om fåglar som anfaller människorna, äter på dom och hackar med sina vassa näbbar). Sjukt mycket fåglar i bara några få träd, man kunde tro att dom hade konferens eller möte där uppe i trädet eller något. Skrik och pip (jag som trodde fåglar SJÖNG?). Ingen skönsång där inte, i så fall sjäng dom jävligt falskt. Vad hade Idol-juryn sagt där liksom?  



//Mallan


heads will roll

Mm. Matte, match, mat. Min dag har haft tema M.

Herregud jag har verkligen gått och blivit besatt. Av framtiden. Av vandringskängor.

 

Tänk och ha den på fossingen. Oj vad nöjd han skulle va då! En safarikänga som släpper igenom värmen och låter foten andas. Sounds like heaven, för fötter. Dock kostade denna rackare 1995 kronor. Frågan är då: har jag blivit så besatt av kängor att jag vill stolpa omkring med en 2000-kronorskänga på foten? Varför inte bara sätta VISA-kortet på foten liksom.



Pretty nice, huuh? En tygvariant för 699 kronor. Vem kunde ana att kängor va så dyrt? Kanske borde kasta mig in i den branschen och bli rik. Ha!

Från det ena till det andra. Karlstad Universitet på torsdag och fredag, för håll i hatten, NV ska på APU! "Vad då APU" tänker du, "det är ju han indiern i Simpsons som äger Kwik-e-mart?" men icke! För dom som går till exempel handel eller frisör för den delen har dom APU flera veckor i sträck. Praktik med andra ord. Vi stackars natur-teknikare ska få åka till Karlstad universitet i två dagar och leva som studenter (vara med på föreläsningar och labbar). Inga vilda studentfester alltså, he-he. Kan bli skoj ändå... 

Lite söndagsgodis från mig återigen. Nu är hon generös vet ni, pass på! Ha en fin vecka.

Glee - Thriller/ Heads Will Roll


//Mallan

on the go

Åter lördag och återigen sitter jag hemma och tar det lugnt. Shit vad skönt det kan vara alltså! Sitter och smider mina planer för framtiden. Jag ska fan ansöka att bli volontär i Grekland, frågan är bara vart? Det fanns en ö som hette Zakynthos, en kustremsa som hette Pelopenessus och så på Kreta. På Kreta antar jag att det är mycket turister och inte den där wilderness, råa, oturistiga känslan som jag vill åt. Jag tyckte att Kyparissiaprojektet (Peleponessus) lät najs för där fick man vara med och skydda The Loggerheaded Sea Turtle (Caretta Caretta) från djur, människor och rädda sköldpaddor som fastnat i fisknät.

Just nu vill jag iväg. Nu nu nu. Det är så mycket jag vill göra efter studenten men var finns tiden, pengarna? Sen måste ju årstiderna klaffa. Att dra till Australien i juni känns inte så smart (vinter där) och att dra till Grekland och rädda sköldpaddor i oktober/november kanske inte lockar så jättemycket. Plus att deras projekt sträcker sig mellan maj till september. Hm.



Nog om detta. Borde kanske överväga att skaffa en sköldpaddsblogg. Haha. Förresten, vad tycks om min nya design?

Här mina vänner får ni lite vårmusik att inspireras av!

She & Him – In The Sun

Vampire Weekend – Cape Cod Kwassa Kwassa

Lykke Li – Sadness Is A Blessing

//Mallan

april, april!

Denna ökända dag. Första april. Skämtens och alla pratical jokes högtid! För exakt 3 år sen hade jag och Madeleine (kanske Frida va med?) planerat det perfekta aprilskämtet. Hehe. Vi gick i nian då och hade inget att förlora, game is ON! I alla fall, såhär var tanken:

Med en slang kopplad från toaletthandfatet (silvertejp, vad vore jag utan dig?) ner i toaletten så att det rann lite lagomt mycket skulle någon frivillig i klassen (vi hade fått marcus att ställa upp på vårt lilla skämt) stå och låtsas tinkla (kissa), dvs hålla i slangen så vattnet rann ner i toan.

Han skulle alltså stå på toan (nu kommer finessen) MEN "råkat" glömt att låsa. Sedan skulle någon stackars kissnödig sjua (helst sjua, alltid roligast så) komma och öppna dörren, hinna tänka "shit i helvetet den är upptagen, gaaaah!" men precis innan dörren smälls igen vänder sig den kissande personen (i vårt fall skulle det bli marcus) om och riktar kisset mot sjuan, gärna skrikandes för att markera "neej öppnade du dörren och har jag glömt låsaaaaa? Vaad heeemskt". Sjuan tror att den just blivit kissad på, även denne skrikandes vid detta tillfälle men någonstans där skulle den kissande (marcus) sänka sitt vapen (slangen) och lite skämtsamt säga att det bara va vatten.

Allt detta skulle Madeleine och jag överskåda, skratta åt och sedan hoppa fram lite snyggt i slutet och säga "april, april din dumma sill, dig kan vi lura vart vi vill osv". saker blir aldrig riktigt som man tänkt sig, eller hur?

Det här är vad som hände:

Madde skulle fixa slang, jag silvertejp. Madde fixar ca 3 meter gul trädgårdsslang, jag en högt synlig silvertejp. Vi riggar toaletten som i slutskedet har 3 meter trädgårdsslang ihoprullad på golv, handfat, toalett ja lite överallt faktiskt med tanke på den lilla toans storlek. Silvertejpen tätade inte på en gång, så efter en halv rulle av den varan åkte vattnet den väg vi ville. Steg ett: check! Steg två blev problematiskt. Asnöjda sprang Madde och jag och hämtade vår kiss-statist (marcus) men vid blotta anblicken av slangen och tejpen så ballade han ur! Chicken. (Sorry marcus men du behövdes i den planen). Plan B var att övertala Pulle som inte heller ställde upp (vi frågade ännu fler, tro mig med Marcus och Pulle var dom mest tänkbara kissarna).

Stå där stod vi, den 1 april 2008 med en jävla anordning på en toalett, ingen sjua inget kiss. Buhu. Men med något ont kommer också något gott! När vi stod och hängde utanför toaletterna i korridoren så glider två andra 9or förbi, ser CHOCKAT in på toaletten och skriker: "För i helvete titta Mirza, det är nån som bränner eget på toan HAHA!". Suckers. Ni skulle bara veta...



Denna 1 april 2011 blev en lugnare variant. Funderade på att lura nån att en unge bet mig på bussen eller hälla nått i lärarnas kaffi. Men nah. Har underverk skett, har jag mognat??

PEACE!

//Mallan