Midsommar

Midsommar, inte lik någon annan faktiskt. Hamnade på en liten mysig midsommarfest men oj vad kul vi hade!









Inga midsommarkransar här inte. Funky och helt wack som Helena brukar säga...

//Mallan

Q som i Quintus

Ojojoj alltså vad grejer det har hänt idag! Madde och jag har bokat Swebus, sovplats på nattåg, boende i Rijeka Kroatien och boende i Danmark på City Public Hostel. Det känns helt sjukt att vi faktiskt har bokat allt det vi har gjort och att vi verkligen ska åka :D 5 augusti smäller det!

Ringde även SJ:s kundtjänst och skämde ut mig när jag skulle få en bokningskod för våra biljetter. Han jag pratade med skulle börja bokstavera bokningskoden:

SJ:s kundstjänst: F som i Fredrik
Jag: Stort eller litet F?
SJ:s kundstjänst: Det spelar ingen roll...
Jag: Okej
SJ:s kundstjänst: A som i Andreas
Jag: Japp (efter att jag skrivit ner det)
SJ:s kundstjänst: Q som i Quintus
Jag (börjar ASGARVA tills tårarna rinner och skrattade i nån minut): HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH
 
Aa, ni fattar vad som hände. Jag hade suttit liiite för länge framför datorn och koncentrerat mig plus att jag somnade ca kvart över tre och var aningens trött. Resultatet: Jag skrattade så fruktansvärt åt hur jävla fult namnet Quintus var och stackarn i Sj:s kundtjänst berättade snabbt klart koden. När jag sedan skulle repetera koden för att se om jag uppfattat allt rätt så var det helt tyst i andra änden. Upps...

Jaja, ett roligt minne från förberedelserna till Kod:Europa blev det ju i alla fall!


Småbåtshamn i Rijeka

//Mallan

Projektarbetet

Jaha ni. Nu är mitt och Maddes projektarbete i fullgång och vi planerar som bara attans! Vädret är underbart och imorgon är det midsommar. Kan man önska något mer? På måndag kommer ju även storasyster hem från sin fem månader långa resa och det ska bli helt jävla fuckin awesome att träffa henne igen! Vi har såååååååååååååååååååååååå mycket att ta igen :D

Nu ska jag gå och ringa SJ och fråga om tågluff. Ha det bra folks!




//Mallan

Endagpålandet

Jag skulle på kalas hos Camilla och Alexandra och helt plötsligt stod jag där i en ladugård och kollade på kossor och kände lukten av koskit. På landet var jag, det märktes. Känslan av att vara på studiebesök växte när vi fick veta hur det gick till när kossorna skulle mjölkas osv.. Sen luktade jag koskit, rejält. Bilder kanske kommer, när jag orkar och när jag hämtat mig från lukten haha.

Det var trevligt i alla fall, eller som vi datanördar säger: 3vligt

En sommarlåt: Caesars - Candy Kane



Gummistövlarna. Blir det mina bästa vänner i sommar??

//Mallan


Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag och Madeleine tog med en pastasallad, vattenmelon och mitt gamla Boccia-spel (ni vet såna där färgglada klot i plast) och tänkte dra oss ner till Näset för att spela lite Boule med pensionärerna och ta ett eventuellt dopp. Icke sa nicke! För pensionärerna var inte där (typ första ggn jag inte sett dom sitta där med sina Boule-klot), vädret sket sig med massor av moln med maten var god och sällskapet trevligt...

Vi gjorde det bästa av situationen i alla fall och tog några partier Boule själva och lekte med några änder. Massa najs trädbilder blev det också till vårt projekt. Asnajs idéer om vad man kan gör i sommar har jag i alla fall kommit på vilket känns bra. Man blir ju så hemmablind, Kaarlskoga sommartid är fanimej inte så dumt. Ibland.


Da pastasallad made by madekiwi


vattenmelon <3<3<3<3 dregel...


Ankan anföll, Madde blev rädd och släppte Boule-klotet hon skulle mata den med.


Kastar mitt klot på en tom Boulebana. Alltså tom på pensionärer...



Nästa gång ska dom jäklarna (the oldies) vara där och vi ska spela med dom! Punkt slut. Vi ger oss inte förrän vi har spelat med dom minst en gång i sommar :D

Ha det chill!

//Mallan

Den besdte sommer i hele deres liv!

Det var sommarlov och det skulle firas. Rejält! Party like a maniac som jag så vackert beskrev det stämde ganska bra även fast det regnade och var en allmänt grå och tråkig fredag.


Captain Morgan-posen började kvällen med...


Happy people!


Regn + fixat hår = nat good...


"Skrattör", som karlskogingarna säger


... denna awesome bild får avsluta. Maddes och min egna lilla efterfest i busskuren på torget haha!

Ha det bja ;D

//Mallan

Prom

Var och kollade när studenterna (91:orna) hade bal på Kupolen i onsdags och måste bara tillägga att alla var superfina! :D

        

Nästa år är det min tur :D

//Mallan

Sniglo

Som ni kanske minns skickade jag in en bild till tidningen för ett tag sen. I onsdags så fick jag en glad överraskning när jag såg att min bild var med i Kuriren! :D



Åh vad glad jag blev att Sniglo kom med i tidningen! Förjävla sjukt är det i alla fall om något.

Peace out!
//Mallan


sommarlov god damn it!

Jag kan inte fatta det. Nu är det sommarlov! Känns helt underbart! :D Jag låter bilderna tala istället tror jag för jag har tagit hur mkt bilder som helst dom senaste dagarna ;)

Först ifrån vår lekdag med klassen, där det bjöds på många skratt och konstiga saker. Kidnappade bland annat en pensionär för att kamma hem 5 poäng till laget och sprang med hopknutna ben med mera med mera.

    

Roligt vare och ett extra tack till Åke Möllberg som ställde upp så snällt och till och med gav oss skjuts till Berget så vi hann i tid. Dagens ros till dig!

// Mallan

myggmyggmyggmyggmyggmyggmyggmygggggggGAAAAAAAAAAH


Blir HELT GALEN av alla myggor!!! Inte för att låta negativ eller så men myggorna älskar mig medan jag hatar dom, whyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!?  Piss i röven på dom jävlarna.  



Fy fään.

Walking on sunshine!

Just nu känns det nästan som om jag lever på solsken. Varje solståle som når fram genom molnen utnyttjar jag till max och ser varje fem-minuters rast i skolan som en möjlighet att jobba på brännan... Steka litte, som vi säger.



Måste vara brun till avslutningen OCH försöka att bli brunare än Helen tills hon kommer hem, hehehe... :D Dock kan det sista bli svårt. Och det första. Skit.

Peace out, folks!

//Mallan