Helg igen yao

Vaknade med jordens förvirring över vilken dag det var imorse. Kristi himmelsfärd rörde till det i lillhjärnan! Har suttit och tentapluggat hela dagen lång, kom nyss hem och åt mellanmål så att jag kan bege mig ut på en löprunda om en stund i regnet.

Var på fadderkickoff i onsdags vilket var oerhört trevligt med lekar och tävlingar och slutligen en utgång på kåren.



Ett glatt gäng!

Ett kollage i dimman.

Blu da ba di da badam... Färgen från Body Shop återigen, som går att tvätta ur. Kände mig så svart i min svarta klänning, svarta strumpbyxor och svarta skor.

Fotobombin'. Hår igen!

Nu ska jag ta en fredagspowenap på soffan, är alldeles slut.

//Mallan

Ny vecka

Var hälsade amöbor!!

I fredags begick Mallan BADPREMIÄR i Fågelsjön i Skyllberg. Älskar verkligen att bada, speciellt efter att vi hade sprungit Bergis löprunda på 6,75 km. Alltså, hur avundsjuk blev jag inte på den löprundan?! Så vackra vyer och sköna grusvägar att jag bara njöt hela vägen.


Sjöodjuret Mallan.


Fågelsjön ♡

Picknick på g.

Bergis hade förberett allt så fint, skaffat underbart god Hjortkorv och allt!

Det var Bergis, jag och DAVID som badade (skrällen!!!). Att Gustav är badkruka visste jag men har också hört att David är ännu mer badkruka... Haha

Bjutiful.

Över till lördagens äventyr som började med en roadtrip till Kga, jag och farsan Baloo tvättade Gurras bil (älskar högtrycktvätten) medan han cyklade 2 varv runt Möckeln med sin arbetskollega Stefan. Hann fika med Sillen på Gamla Pumphuset (jättemysigt) och käkade lunch och kollade hockey hos m&p. Fick med mig en påse rabarber och pepparmynta hem som jag ska göra någor spännande med. Pepparmyntan håller jag på att torka för att göra te på den, mums!

Däremot blev det lite småpinsamt när jag iklädd gummistövlar och biltvättarkläder med högtryckstvätten i högsta hugg (helt inne i mina moves med ljudeffekter och hela köret) höll på att tvätta Gs bil. Jag spolade av baksidan av bilen och låtsades att högtryckstvätten var ett vapen, när jag TILLSLUT hör en svag röst säga "ursäkta" bakom mig. Vänder mig om med lätt frustande näsborrar och svettiga hårtestar i pannan och ser att det står ett barn på uppfarten som frågar var Stackfallsgatan ligger. Hon höll i en bunt tidningar som säkert skulle delas ut/säljas och jag fick rådfråga mamma för att kunna ge någorlunda vägbeskrivning. Stackars flicka, undrar hur länge hon hade stått där och sett mig gå lös med högtryckstvätten... Ehehe.

Lördag kväll blev iaf Kjolphest på Bärseback och Satins uteservering. Kul kväll som tusan!


Kjolphest innebar kjol för samtliga kön. Fabian gick all in.

Torgny likaså, haha.

Jag körde moln-outfit hela vägen!

Inne på BB skulle vi posera tjusigt.


Sedan gick vi ut och skulle ta en bild där jag var bakgrund (blå himmel) och de andra skulle stå framför så att det skulle se ut som att det var suuuuuperfint väder ute! Haha, lyckades sådäääär.... Asgarvet var ett faktum.

På vägen in till stan (tog ca 2 timmar för oss att gå in) hände såååå mycket roligt och hela kvällen var fabulöst kul. Tack tack!


GC/MS-dansen alltså, hahhha! Melodi: YMCA, text: "It's fun to analyse with..." Haha. Så nördigt och underbart!!

Slutligen: svängde ihop en tacopaj av tacoresterna från i söndags. Gött.

Åt smarrigaste frullen imorse: bananpannkaka med blåbär/keso/yoghurt-röra i. Mumma.

Nu borde jag skriva uppsats, hejdå.

//Mallan

Forsättning.



Har varit på Box på gymmet i tisdags. Holy macaroni vad kul det var! Och jäklar vad aggressioner jag hade inombords. Inte bra..


Sol på ballen = softish

Konstig bild på lilla Turtle ♡ Men lite ser man iaf! Svårt att fota sin egen rygg liksom.


Somrigt väder igår gjorde humöret på topp!

Det krävde sina bananchokladpannkakor med keso och bär. M-m-mm! Simpelt men ack så förträffligt gott.

Startade min LEDIGA FREDAG (ville bara betona det) med yoga på gymmet! Har aldrig varit på ett yogapass lett av en instruktör förut men det var jättekul! Och fick klyschigt nog ett sånt där skönt lugn i kroppen efteråt. Bra skit!

Efter yoga, Coop och lunch så har jag suttit på balkongen med mitt PM och tragglat. Går så segt framåt och har hela tiden känslan av att mitt arbete blir för rättspolitiskt och inte nog rättsdogmatiskt i magen. Blä! Ringde och mailade till och med en myndighet idag så hoppas de kan räta ut några frågetecken åt mig... Tacka mig vet jag labbrapporter om kvantivativa analyser av nickel med ICP-MS eller något annat kul. Saknar kemin! Trodde aldrig att jag skulle säga så, men kors i taket - där kom det.

//Malls

Återseende

Bildbombör littö.


En duktig medaljör från Gbg-varvet förra helgen.

Fotade främlingar. SÅ MYCKET FOLK!!

Medan Gustav sprang.... hade vi picknick i slottsskogen! Haha

Helen

Unt moi!


G och jag inledde Gbg på fredagen med att käka varsin burgare på Burgerssons.

Finns inget tidsperspektiv i det här inlägget. Söndag blev Liseberg!! Helix var super.

Vädret var perfekt!

Lyckades kidnappa tillbaks Gs skitiga skor typ.

Mer bilder i nästa inlägg, appen krånglar. ..

Måndag

Hade föreläsning i 2 ynka timmar igår och har 3 h idag samt ett phaddermöte på schemat. Gött.



Sprang igår mitt "Vecka 4 Pass 1" på vägen mot milen. Är så kul!! Karlstad stadslopp here we go i juni. Ska ju ner till Gbg på fredag och heja på G som ska springa Gbgvarvet. Haha.


Svett + stoneface är en lyckad kombo.

Lagade i alla fall äntligen Raw lasagnen som jag fick receptet av mamma som sett det i Ica Kuriren eller vad det var. God!! Smakade mer och bättre än jag tänkt mig men personligen tycker jag lätt att det blir mäktigt med pesto, soltorkade tomater och nötcreme i samma rätt... Betyget blir därför MMM av 5 M - helt okej med andra ord!

För er som är sugna på att prova kan jag langa ett utförligare recept men i grova drag är det zucchini som lasagneplattor, en cashewcremefraiche istället för vit/ostsås, mixade soltorkade tomater varvat med grön ostfri basilikapesto istället för köttfärssås eller dylikt.... Man varvar allt det med tunt skivade tomater och toppar med ett litet basilikablad. Mums!

Nu ska jag äta frukost och sen se om jag får med mig G till gymmet.

Puss!

//Mallan

Klädbytardag

Kom på att jag hade mer att berätta om gårdagen! Inledde dagen med en löptur och åkte sen in på stan med Isabell och mötte upp Felicia, Danielle och Sanna (från Åland, ej Borlänge). Vi hade samlat ihop kläder till ABF:s klädbytardag som vi lämnade in och i pausen innan uthämtningen startade så åt vi lunch på Green Fellow. Åh så gott!!!


Min magnifika kiwi&avokado-sallad med kalkon som proteinkälla.

Allas syns inte men Sanna tog en Mangosallad, Felicia sin favorit blåbärssallad, Danielle en rödbetssallad och Isabell likadan som mig fast med kyckling istället för kalkon ;)

Sjukaste grejen hände iaf på klädbytardagen!!! Hahaha. Jag hittade ganska snabbt en oversized kofta med katter på som såg varm och mysig ut. När jag gick och höll i den så kom det fram en tant och sa att hon så gärna ville ha den och att den säkert var för stor för mig osv. Jag sa att jag skulle prova den och OM den nu var för stor så skulle hon ha första tjing. Jag provade den och ÄLSKADE den (så mysig!!), vilket jag berätrade för henne efteråt (att jag skulke ha den alltså). Då bad hon att få prova den i alla fall så hon skulle veta vad hon går miste om, med orden "jag ska inte sno den, jag lovar". Den var faktiskt väldigt tajt på henne jag så lyckades ge henne en vit stor och ful kofta som jag hade provat men inte tyckt om. Denna kofta kastade hon ett getöga på, utbrast att det var en äkta "någon designer jag inte kommer ihåg vad hon sa" och högg den direkt. Sen informerade hon mig om att hon hade västen i kattkofte-serien och att det var svenskt garn som skickades ner till Estland där de stickade dem. "Det äe ett riktigt fynd du har gjort där, den är äkta ull och är säkert värd över 1000 kronor" sa min nya bekantskap aka. tanten. Då sa jag att vi skulle ses utanför efteråt och snacka buissness om hon nu var så sugen på kattkoftan, vilket givetvis var ett skämt. Hehe. Nåväl! Summan av kardemumman: hon försökte till och med muta mig med saker som att hon faktiskt minsann hade en katt därhemma och därför borde på koftan. Haha herregud.

Fick med mig 7 fynd hem, varav ett riktigt kap var för små för mig och fick bli Danielle istället (ett par klassiska Levis 501 jeans som hon ska kapa till shorts). Ett av fynden var en bok och ytterligare ett ska bli en present till en tjej som älskar den typen av tröja. Inte min stil, men definitivt hennes!

KattkoftevinnarN.


Kul dag, god lunch och en sak till: jag hatar katter.

//Mallan

Självförvållat rus

Igår kom folk från klassen och lite andra trevliga människor över för att kolla Eurovison och dricka alkoholhaltiga drycker. Som Stålguten uttryckte det "det är väl därför vi dricker, för att klara av att se Eurovision", när frågan kom upp på vilken nivå alkoholen skulle intas.

I mitt fall blev det för mycket av det goda (jäkla rosévin alltså) och kvällen slutade i badkaret spyandes i städhinken med Gustav som moraliskt kräksstöd. Fräscht! Men vilken kväll! Fy tusan vad kul vi hade. Fabian hade till och med bakat tårta, vi myste med filtar på balkongen trots regn och skäggkvinnan vann tydligen Eurovisionsfestivalen. Skoj.

Mitt under kvällen drog jag fram mitt hårkalk från Bodyshop och färgade topparna blå (läs: färgade allt blått...) och jag skulle skriva något slags kontrakt med Felicia som ballade ur, haha!

Har massa suddiga, fula fyllebilder att erbjuda denna regbiga bakissöndag.


Den enda "normala" bilden som togs under kvällen på mig och Mickis. Och varning: 90% av bilderna är jag med på. Hur gick det till? ;) Hehe.

Isaboll levererade sin (egentligen min) favoritmin, hahaaha! Älskar när hon gör den minen, speciellt när man sitter på bussen typ och hon därefter börjar prata om vilken del av en människa som vore godast att äta.... Haha! True story folks.


Isaboll somnade.

På något jävla vänster lyckades jag se nyktrast ut på dessa bilder...

... men vägde upp det ganska bra med den här.

Extremt nöjd Orre som byggt öltorn.

Gotlänningarna♡


Jag och Fabian.


Den här bilden instagrammade jag i dimman med orden "att vi ser alla lika fulla ut". Vad hemsk jag är, för jag ser ju typ nykter ut?! Och sen var det jag som hamnade i badkaret med spyångest i en halvtimme innan syndafloden kom. HATAR att spy, och har inte spytt på över ett år. Senast jag gjorde det var i Norrpan när Alexandra kom och hälsade på och vi konsumerade för mycket rödvin ( och shottar). Usch och fy!

Det var inte överdrivet kul att skura spya i morse och städa lägenheten men med mitt något dåliga samvete fixade jag hela lägenheten kliniskt snygg och ren innan ens G hade gått upå ur sängen! Var ju flest av mina vänner här igår också.

Bör noteras: jag har sett G spy så många gånger att jag har tappat räkningen, igår var första gången han såg mig vomera. Dessutom tog han en otroligt charmig bild på lilla Mallan när hon sitter i badkaret med blå färg som runnit på axlarna, smink i hela ansiktet och kräks över halva golvet vid badkaret samt i skurhinken. Schnyggt.

Nåväl vänner! Räds icke. Jag har ätit pizza och kollat Legofilmen så nu är jag snart på banan igen. Ska knalla till Coop och handla lite småsaker och sen göra kladdkaka. Ibland är man värd sånt, även om skälet är "självförvållat rus" som Carl Johan skulle sagt det.

Peace folk.

//Mallan

Reunion osv



Var på gymnasiereunion hos Malin F i Karlstad i lördags, sååå kul! Vi som åkte på studentresa ihop sågs och åt tacos, spelade roliga dryckesspel och gick ut på Tempel i Karlstad.


Jag unt Alexandra! Tog inte så många bilder faktiskt..

Mötte upp Helena utanför Tempel och sov hos henne till söndagen. Superkul att träffa henne igen, också :)

I Helenas studentrum i centrala Karlstad. Rätt sliten sen kvällen innan... Men vi kämpade oss upp och åt en sen och lång frukost. Sen satte vi oss på Espresso House och drack kaffe och chailatte. Mys! Mitt i fikan gick strömmen i hela centrala Karlstad så de som jobbade på caféet kom ut med värmeljus. Coool

Till något helt annat: food makin' innan föreläsning igår! Började 10:15 och hann laga 6 matlådor. Inte illa pinkat!

Och finally, min "nu är bara en tenta kvar"-present till mig själv, en somrig och tropisk parfym som luktar rätt mycket Hawaiin Tropic med en touch av vanilj. Jag gillar! Har tagit slut på en av mina 2 parfymer och kände att det kan vara kul att ha någonting att variera mig med.

Upptäckte även något kul förut på Actic i Brickebacken som jag ÄNTLIGEN släpade mig iväg till idag. De har fått massa roliga pass!!! Och jag träffade en tjej jag känner från nollningen i höstas som tränar där som jag kanske ska börja träna med, woho!! Hennes mål är att komma i form tills hon ska bestiga Kilimanjaro i sommar (coolt) och mitt är att komma i form till Karlstads Stadslopp 14e juni.

Uppföljning kommer... ;)

//Mallan

BILDER



Har haft Harry Potter-tröja på mig.


Har haft vin&ost-kväll på Felicias balkong i hennes nya lya.


Mys!

Sötpotatissoppa med hackad paprika på toppen.


Bakade banan/kakao-muffins med hallon i till gästerna på Valborg.


Valborgsoutfit. Simpelt och skönt siktade jag på och spenderade kvällen med en tekopp i handen och trevligt sällskap i hela lägenheten. G slutade dessvärre jobbet sent så han anslöt efter 22 och vädret gjorde oss otaggade på brasan vid slottet...

Lunchade med G på IKEA, åt en laxlasagne som var superb.

Var ute och sprang i 40 min i Karlslundsspåret med G, David & Bergis. Dom sprang 5 km, jag hann med drygt 6 km enligt mitt löpschema!

Angående den blå slingan jag har i luggen (för att göra en lång historia kort) så blev jag bemött av en glad&serviceminded expedit inne på Body Shop i Marieberg idag som i princip sminkade mig och sedan denna blå slingan i luggen. Hahaha - så kul! Den är alltså INTE permanent utan gick bort efter en dusch och jag var nyfiken på hur det skulle bli efter hennes "den häääär skulle passa på dig" så jag sa: gör vad du vill. Spännande.

Nu är jag iaf blond utan blå inslag igen och har just avnjutit en burgare på Pitchers och en vaniljglass med jordgubbar efter ♡


Bländade.

Fotogeniska.

Nu blir det panikplugg inför tentan imorrn när de andra är på bio.

Puss!

//Mallan