Date med Madde!

Min äventyrliga vän är äntligen hemma! Träffade Madde igår och fick se bilder och höra massor av kul ifrån hennes nästan 3 månader långa Australienresa. Så jäkla roligt verkar hon ha haft det (gissa om jag blev sugen på att bada och surfa efter hennes fina bilder)!! Vi sågs hemma hos mig och sedan åkte vi till Tant Grön och fikade.



Lax- och spenatpaj som jag åt.


Mysigt ställe!

Förkyld Madde som trotsade Jetlagen


Vi satte oss i växthuset och tog dessert, haha.


Cookie!!

Väldans fint ställe!

Hittade temuggar i deras butik som jag typ blev smått kär i.... Hm. Får se vad jag kan göra åt saken!

Idag är det universitetet för mer proppande som gäller och sedan ska jag och Gurra spela tennis!!! Haha, Helena skulle garva åt oss. Vi köpte tennisracket igår på Stadium och jag köpte nya löparpjucks!!! Woho! Vi har nämligen hittat två fina tennisbanor bara ett stenkast bort ifrån vår lägenhet.

Ikväll vankas det färgphest och imorgon kl 8 vankas tenta. Haha, jaaa ni! Vilket liv hon lever, den där Mally. Sugen som få på att dra till Portugal nästa sommar och volontära/surfa/roadtrippa lite. Vi får se!

//Mallan

Nollning dag 1

Tråkigt nog blev även matchen idag inställd pga folkbrist ifrån båda lagens håll.

Iaf så började Introduktionen igår (man får inte säga nollning längre, eller nolla. det är nedlåtande...). Vi hade 5kamp och sedan grillade vi! Supertrevligt.



Bärseback är där vi kommer att hänga nu i 3 veckor framöver.


Vårt lag kom 2:a. Här var uppgiften att "ta en gruppbild på en fysisk aktivitet utanför Gymnastikhuset". Lyckades vi?

Här var uppgiften att framför Kårhuset "ta en kreativ gruppbild" vilket vi gjorde rätt bra då vi bokstaverade Teknat! Haha. Jag är T:et i början. Som Danielle sa: "Fantasi?! Det finns en anledning att jag ska läsa kemi och naturvetenskap..."



Grill vid volleybollplan!


Får se om jag avböjer dagens nolleaktiviteter och köttar färgphesten imorgon istället :)

//Mally

Update!

Först och främst: MADDE KOMMER HEM IDAG!!!!!!!! ♥

Och sedan:


Snodde en bild ifrån G från matchen. Superfint väder! Bra augustikväll.

//Mallan

Ännu en helg har passerat



Loppis i Örebro Golfhall. Det var kul!


Sååå mkt folk! Var helt slut efteråt.


Vårt bord.


1754 kr tjänade vi! Inte illa.


Sedan kom Bergis över och åt tacos med oss. Vi avslutade kvällen med en bio: Elysium. Sjukt bra! Men nästan FÖR spännande för lilla mig, som satt med både armar, hår och händer framför ögonen när det blev för läskigt/nervöst.

Igår var jag på Marieberg med G och köpte lite småfix. Råkade köpa ett underlakan för 270 kr, trodde att det skulle kosta 129 kr som det vita gjorde.. Oops. Men det är väl bra kvalité får vi hoppas!

Laddade upp med en ekologisk köttfärssås på Ikea innan matchen och avslutade kvällen med egengjord pizza för att fira vinst med 6-4, ett mål (1-0) och matchdebut med Pars FC :) Och min namnsdag såklart.

//Mally

Freitag!

Äntligen fredag. Cyklade till universitetet för ännu mer matte imorse. Hade för mycket tid på mig att göra mig i ordning denna mrogon så när jag skulle dricka mitt te satte jag mig i sängen hos Gustav och drack det där. Tittade på lilla Gustav när han sov. Fick sedan höra "varför kom du in i sovrummet och satt och stirrade på mig med psychoblick och drack te superhögljutt?!" från en sur Gustav som inte kunde somna om efter att jag tydligen hade druckit mitt te med en ljudstyrka på 110 decibel och sedan stirrat psycho på honom. Okej, det sistnämnda kan jag erkänna att jag gjorde (min blick blev rätt störd efter ett tag) men att tedrickandet skulle väckt honom nekar jag. En vanlig morgon på Björkrisvägen!
 
Psycho-stirrarN
 
Lunchade iaf med G på Pitcher's, hamburgare of course, jag var VRÅLHUNGRIG. Tyvärr blev jag sjukt besviken på min John Daly-hamburgare som var DRÄNKT med cheddarostdressing (hatar ost i sån form, trodde att det skulle vara en vanlig ostskiva) och därunder gömde sig en torr stackars hamburgare. Jag tror att jag har ätit för goda hamburgare som jag och Gustav har gjort, vilket har gjort mina smaklökar SUPERKRÄSNA på restaurangburgare. På O'Learys i Sundsvall åt jag en Pulled Pork Burger som var SVINGOD eftersom den överraskade mig. Jag vill bli positivt överraskad av maten jag äter, speciellt på restaurang och denna maträtt utgjorde ingen surpris. Det som däremot överraskade mig var Gs kommentar "vad synd att det knappt var någon sallad till maten". Haha, trodde aldrig att jag skulle höra karln uttala de orden! Medhåller dock även på den punkten...
 
Nåväl. Gurra åkte till jobbet medan jag strosade runt på stan. HIttade gardiner åt Helen på Röda Korset efter att ha hört hennes beskrivningar på vad hon var ute efter. Dessutom visade det sig att Röda Korset hade Textilrea (50 %) så istället för 40 kr (skamligt billigt) så skulle gardinerna kosta ynka 20 riksdaler. Väl i kassan såg jag en skylt där det stod att man som studerande har 20% på Röda Korset så jag frågade om det gällde även på reavaror. Ja, säger hon och slutpriset hamnar på 16 spänn. Hahaha! Kändes nästan som att jag rånade dem på ett fint gardinpar och det känns som att Helen kan få dessa gardiner av mig... 16 kronor är liksom inget att bråka om. 
 
Dessa rackare är nu syrrans! Hon vill ha lite mer Indiska-stil i sin lya med mycket textil och i en röströdrosa/senapsorange/plommonlila färgskala. Inte bästa bilden kanske, färgen är lite annorlunda i verkligheten. 
 

Fortsatte min loppisrunda mot Junk&Vintage och slutligen Vintage Gamla Gatan. På det sistnämnda stället hittade jag det skummaste jag någonsin köpt. Kunde givetvis inte låta bli, när jag hittade denna fulsnygga tingest i två delar. BILDBOMBAR ER
 
Aprikosfärgad matchande dress med papegojor och blad på. Känner mig som om jag vore ute på hajk i djungeln när jag har den på mig, därav stråhatten. Kändes rätt, det stod typ MALIN på den med stora bokstäver.
 
Fint möster va?
Svartvit. Hittade faktiskt ett lite seriösare plagg, också på Vintage Gamla Gatan som jag kanske ska ha på festen den 31:a. En fin blus!
 

Över å ut. Imorgon blir det jag (och Gustav) som står bakom loppisbordet och säljer grejer (mest kläder skulle jag tro) på Örebro Golfhalls Storloppis. Kom dit vetja! 10-15.
 
//Mally

Pluggar på

Proppen fortsätter och livet runtom. Har registrerat mig på Kemiprogrammet och fått en massa namn på mina kommande kurskamrater i Blackboard. Nyfiken på dessa människor! Schemat för nollningen har kommit även det och den drar igång den 28e!! TAGGAD.

Igår lunchade jag på Fabriken (tidigare Fikafabriken) i stan med Bella och Vicky som kom och hälsade på!!! Så himla kul att träffa Victoria igen (Bella har jag ju umgåtts med i sommar men självklart supernajs att träffa henne också) :)))

Och som att inte det var nog så kom den nyblivna mamman Ester med lilla Core också! Asså, hur söt och liten kan man vara?!?! Har definitivt ärvt mammas tårar-i-ögonen-när-man-ser-söta-spädbarn-gen. ATT de tårades, ögonen. Här har vi sett och följt nästan hela Esters graviditet och nu är Knoddis ute! Helt otroligt.


Ester, vagnen och Core.


Hoppas att det är okej, Ester, att jag lägger ut en bild på världens minsta fossingar! Pluttiplutt


Käkade räk/kräftstjärtssallad igår kväll när G jobbade. Den blev jättegod! Tyvärr gjorde den sig inte lika bra på bild efter att jag hävt på dressing och det var naturligtvis då jag fotade..

Mitt paket ifrån Sportamore kom igår och idag invidge jag löpartajtsen! Hur sköna som helst. Efter universitetet idag cyklade jag hem, bytte om till löparkläder och åkte till Markaspåren för löpning med G. Sen brummade vi vidare till Saigon och köpte mat med deras ät 2 betala för 1-erbjudande. En ska unne sig litte! Fint. Gott.

Nu ska jag diska...............

//Mally

Första dagen

Första dagen avklarad på "proppen" som jag läser nu! 59 personer anmälda och det kändes som att de flesta skulle läsa till maskiningenjörer. Nåväl, matte är så förbannat kul att den här lilla 2-veckorskursen kommer att vara värt det oavsett om jag kommer att ha superstor nytta av den eller lite nytta. Notera att nytta, det kommer jag att ha i vilket fall! Kemi kräver ju lite matte ändå.

Satt och pluggade i sekretären i eftermiddags. På pilatesbollen! Det funkade bra. Sen tog jag matpaus och körde ett långt pilatespass. Det var skönt! Känner fortfarande att det strålar till i ryggen ibland, så jag borde definitivt stretcha vidare samt gå till en massör... Är nog värt det. Kan man sätta ett pris på sin hälsa? Nej just det.


Min studieplats! Det känns typ lockande att sätta sig och plugga där?! Sjukt, men bra.

Fick en idé hur vi skulle kunna utnyttja den stooora skivan/hyllplanet som inte behövdes som hyllplan längre i extrarummet. Slog slag i saken och skapade detta! Haha, skumt. Finessen är ändå att man slipper hål i väggen, man får dammfri förvaring i boxarna som jag skruvat fast och man kan hänga saker på krokarna längst upp. Tror att jag kommer att använda den till träningssaker! Hårband, svetthandduk osv - perfekt! Och man kan flytta den smidigt om den skulle behövas i ett annat rum.



Bra dag ändå! Käkade körv med potatissallad och avokado till kvällsmat. Snart CSN, haha...

Sovgott!

//Mallan

Pirr i magen

Är nervös inför imorgon. Mattekursen börjar kl 09:15 och jag har inte ens fått boken. Jaha. Det blir nog bra ändå..

Orkar inte skriva, enjoy les pictures istället.



Hejdå-kladdkaka specialdesignad för sommarjobbet.


Stök och bök i extrarummet. *fÖrE-BiLd*

Wallandermys med Gustav i soffan.


Le party med le french girl Helen. Blev lite rosa också, hihuihihuuhu

Bella och Erik

Gurra och min tomatplanta

Helen och Sebastian

Wik och Pontus


Erik ser ut som en Orch

Gustav ser ut som en hamburgare


Ballehäng. Jag och Bella


Moi


Finaste bilden som någonsin tagits på mig och Gustav.


Syrran på g på Satin!


Gör en Emma Green Trigaro fast i håret istället för naglarna...


Drack vatten, trot eller ej!


Helen suger i sig en liten champinjon.

Söt!

Pizza har aldrig smakat bättre.

Kul kväll! Tack alla inblandade, osv. Trots att Gustav höll på att bli påkörd av en full tjej på cykel och att han blev bestulen på sin keps.... Varför har han sån otur?!!

Bilder på extrarummet i sin nuvarande form kommer.

//Mallan

That Mickey Mouse has grown up a cow

Unztdag idag, därför kommer här ett filmtips från mig.
 
 
The Perks Of Being A Wallflower
 
Från skaparen av "Juno", en superfin film med Emma Watson och Logan Lerman i rollerna. Sevärd.
 
Vill även se Blackfish ASAP. Ångrar att jag var på SeaWorld i San Diego.......................................... :(
 
 
//Mallan

Förgyller er tisdag

1. Hur gammal är du? 20 år, 10 månader och 5 dagar

 

2. Hur gammal känner du dig? Ibland som en töntig, trotsig 3-åring för att i nästa stund känna mig som en skröplig 87-åring. När ryggen gör ont pendlar jag mer och mer åt 87-hållet men oftast känner jag mig nog som 20 år, 10 månader och 5 dagar.

 

3. Vad har du gjort i dag? Jobbat. Kan hända att jag är på jobbet nu..... *hOsT*

 

4. Vilken film såg du senast? Hm. Tror att det var Monsters University-  SE DEEEEEEEEEN!!!!! Så. Himla. Underbar.

James 'Sulley' Sullivan
 

 

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommaren är så sällsynt i Sverige vilket gör den fantastisk men ändå - är inte hösten bra mysig? Jag gillar oftast den årstid som står på ingång och nu har jag totalt börjat acceptera att det är höst på g. Oktober är bästa månaden!! Inte enbart pga min födelsedag utan också eftersom naturen är så vacker, luften sval och man kan ha soffmys med levande ljus tända. Januari till mars ska vi inte tala om. Punkt.

 

6. Är du besatt av någonting? Sköldpaddor, teburkar och att resa.

 

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Top secret.

 

8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? 1. Jag var extremt, jätte, super, mega, baoutablyg när jag var liten. 2. Jag HATAR slemsniglar och springer ibland iväg om jag ser en (när jag är ensam löper jag för mitt liv, bland folk försöker jag behärska mig. 3. Jag har fått en svettlök EN GÅNG i mitt liv (sportsitationer räknas inte). Jobbar därför på mer gråmelerade, tajta kläder så att jag kan få fram en till! Hade rätt mycket handsvett i tonåren istället och den fotsvett jag kan producera ska vi inte tala om, haha ♥ Slemfot skulle vara mitt Indian-namn.

 

9. När vaknade du i dag? 05:43 ringde alarmet. 06:02 släääääääääpade jag mig upp......................

 

10. Vilken är din favorithögtid? Julen är väl mysig med julgran, Kalle Anka osv... Annars tycker jag att Thanksgiving verkar sjukt najs. Kalkon och kanon!

 

11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Oj vad svårt. En dag med glada humör, mycket kärlek, bra sällskap, god mat samt lite underhållning kanske?

 Alla Hjärtans Dag var en fin dag. 

 

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Har ju en dröm om Portugal och Island men efter att nyligen ha pratat med Madde som är i Australien känns Nya Zeeland förbannat lockande!! Om vi tänker oss det stora perspektivet. På ett mindre plan skulle jag säga HEMMA! Vill hem ifrån jobbet nu.

 

13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Cavalaire Sur Mere i Frankrike. Har varit där 2 gånger och det var superfint men varför åka dit en tredje gång? Finns mer av världen att upptäcka.

 

14. Hur vill du tillbringa din pension? Som Ernst Kirschteiger säger i en intervju på Värvet: med goda vänner och familj runt omkring mig. Det är den bästa pensionsförsäkringen! Självklart skulle jag vilja vara frisk och kry så att jag kan bada, gå på bingo och spela boule i parken á la pensionärstyle.

 

15. Vad lyssnar du på just nu? Eva-Britts harmoniska stämma.

 

16. Har du någon gång brutit ett ben? Yao. När jag var 3 år och skulle bevisa att jag var lika cool som alla andra kids på dagis. Gick sådär.

Pimpat gips hade jag i alla fall
 

 

17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Yoghurt/fil, havregryn, krossade tomater, ÄGG, bladspenat

 

18. Vad är du på för humör just nu? Trött, lite småhungrig och tung i huvudet

 

19. Vilka världsdelar har du varit i? Afrika, Asien, Nordamerika, Europa, Australien

 

I och med Dahab och Egypten kunde jag lägga till Afrika på listan!
 

20. Snarkar du? Nja. Har hänt 1 gång så vitt jag vet men brukar prata i sömnen av och till

 

21. Vilka yrken har du provat på? Ledare för barn på en fotbollsskola, granplanterare, kundtjänstmedarbetare (läs: jobbig telefonist på Tele2), receptionist och massa administrativa grejer...... Kul! Nja.

 

 Där jag receptionistar.

22. Hur går du helst klädd? Mysbraller + en av Gurras tröjor.

 

23. Vilket stjärntecken är du född i? Vågen.

 

24. Vilket är ditt favoritgodis? Gillar inte godis så värst. Ostbågar däremot är jag svag för. Eller "ostkrokar", som Sanna och alla andra Dalmasar/kullor skulle ha sagt.

 

25. Vad sa du senast? "Du skulle inte träffa min pojkvän Gustav, DÄR snackar vi äcklig!" till en städberoende kollega som hade hyrt en maskin för att göra rent sin säng. Madrass, bäddmadrass, stomme - rubbet! När jag nämnde Gustav och att han inte bäddade rent i sin säng de första 3-4 månaderna vi var tillsammans höll hon på att avlida. A-V-L-I-D-A. Kvalster, väste hon med stirrig blick och gick skakig in på sitt kontor.

 

26. Vilket är/var ditt bästa ämne i skolan? Måste nog säga svenska och matte! Och bild.

 

27. Vilken är din favoritaffär? Willys om vi pratar mat och livsmedel, annars gillar jag loppisar av alla dess slag.

 

28. Vad har du i dina fickor? Nada

 

29. Vad köpte du senast? Vann en auktion på Tradera imorse på en superfin höstkappa. BRA JOBBAT risgrynrisgryn (kan eventuellt hända att jag heter så på Tradera)

 

 Marinblått alltså, vilken fin färg!

30. Hur många gånger har du flyttat? Hemifrån Kalleskoga --> Norrpan, ifrån Norrpan --> Brickebronx. Alltså 2 gånger, men nu vill jag inte göra det på ett bra tag...

 

31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Gustav (objektifierar honom), en båt och en Machete.

 

32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? INGEN AV DEM?!! Hatar att gå upp på morgonen men blir också PISSTRÖTT på kvällarna... Är alltid trött.

 

33. Senaste filmen du såg på bio? Monsters University med syrran!

 

34. Har du blivit sydd någon gång? Nej, var nära att behöva bli sydd när jag cuttade fingret men klarade mig :):)))

 

35. Vad åt du till frukost? Naturell yoghurt med lite Bollnäsfil i (yoghurten tog slut). I denna kompott hade jag Havre Fras, Kellogs Allbran, färska hallon och skivad banan. Mumma!

 

 Är en riktig frukostmänniska och äter det varje morgon. Gärna 2-rätters.

36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var blott 10 år gammal och skulle börja femman, antar jag? Ack så ung och bekymmersfri.

 

38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet så att jag vaknar när alarmet ringer på möra.

 

39. Vad var det sista du åt? Ett äpple ifrån vårt apelträd där hemma.

 

40. Är du blyg? Se ovan. Inte längre men var enormt blyg förr om åren.

 

41. Vad heter du i andra namn? Lovisa. Har namnsdag den 25 augusti, det går bra att skicka presenterna redan nu

 

42. Har du varit med om en bilolycka? Nej. Peppar peppar ta i trä!!!!!! Mamma har TVÄRBROMSAT för en älg för länge sen på väg hem ifrån Arvika.

 

43. Vilken är den roligaste träningsformen? Haha. Ja, ni. Gillar ju fotboll massor, om nu min rygg håller för det. Annars är simning och pilates något jag ska motivera och intala mig själv om att det är kul. Tycker faktiskt att det är roligt också :)

 

44. Har du några husdjur? Firrar. Goldfingá gillar mig. Varenda gång jag ska mata dem kommer han simmandes mot mig och viftar glatt på sina små fenor. Vift, vift. Sen gapar han med munnen och säger "mata mig, mata mig". Vi har en fin relation han och jag.

 

45. Vill du gifta dig? Någon gång i livet vill jag det. Utomhus. På hösten. Med en vacker klänning på mig. "Tihi"

 

46. Var växte dina föräldrar upp? Mamma växte upp i Arvika och papi i Väja. ('Môe' möter 'ab-orre' i en dialektmix utan dess like)

 

Stamcellerna på besök när jag bodde i Norrpan.
 

47. Har du någon gång ringt polisen? Njaa, inte personligen men har ett minne av att jag bad mamma göra det när vi såg en gammal, gammal, GAMMAL tant sakta gå med rullatorn längs E18 i Karlskoga. Sakta gåendes påväg in i rondellen vid McDonald's: kanske var hon sugen på hamburgare och ville ta kortaste vägen, kanske var hon senil. Vem vet.

 

48. Vad har du för ursprung? Tråkigt nog har jag bara svenskt ursprung men misstänker ibland ett latinoamerikansk påbrå då mina Zumba-hips don't lie.

 

49. Har du, eller har haft, något smeknamn? Oh ja. Allt ifrån Malaus till Mala till Malle till Molle till Malan till Mally. Har även kallats Marlin efter en viss fisk i Hitta Nemo.

 

50. Vilka är dina största svagheter? Jag har fantastiskt dålig lokalsinne. Otroligt. Extremt. PINSAMT DÅLIGT. Förstår ni hur dåligt det är? Hittade knappt (inte) till stugan i Sundsvall när Gustav och jag åkte dit nu i juli i år. Har varit i den stugan så länge jag kan minnas men ändå slutade det med GPS, ringa mamma och att Gustav tillslut kände igen sig. Ooops. Sedan är jag tyvärr dålig på att hålla kontakten med vänner och att höra av mig även fast jag sitter och tänker att "nu jäklar ska jag skicka ett sms till XX". Bättring!

 

Swim lugnt.

//Malin


P-p-p-p-party

Blev festligheter igår med grabbarna. Det var supertrevligt! Vi spelade beer pong, drack, hade det mysigt ute på ballen och röjde järnet på Satin. BRA KVÄLL
 
Beer pong. Jag vann mina två matcher, visserligen coachad av en full Mikkola i första omgången. Haha 
Mikkola hittade ett par trasiga brillor på väg hem från Coop när han och Gustav hade varit och handlat. Efter att ha deformerat dem ett antal gånger till lämplig form blev de otroligt populära. Även hos mig.
Invigde min Liverpoolkjol igår. Kände mig söt.
Mikkola gömde sig under vår lampa, i vanlig ordning... Han har ju varit gömd i vårat köksskåp också! :)
Ballehäng.
Darth Vader var också med och festade.
David i mina solbrillor, schnyggt.
Jag och Stalledrängen (Staffan)
Staffan och Mikkola, haha ååh
Gustav och David skulle pussas. De blev superfnissiga, det var gulligt.
Ser fräsch ut. Vlken charmig bild va?
Blev fotobombad 
Uteservering är fina grejer det!
David!
Mörk bild på Gurra och David får avsluta detta fabulösa blogginlägg.
 
Imorgon är det back to buissness och imorgon är det även exakt en vecka kvar tills jag börjar plugget... Gulp. Nervöst!!! Har varit hyfsat seg idag och tagit det rätt lugnt sånär som på en tripp till Kumla för att titta på Gs bror Johan och hans tjej Kristinas nya lägenhet. Den var fin. 
 
Nu vill jag snart sova.
 
//Mally

SKA JAG??



Snyggt. Gillar den blonda nyansen. Vet dock inte om jag pallar att hålla håret ljusblått på det sättet..... Frisyren är fin i alla fall!

Godnatt aliens

//Mally

Regn, konst och hjärnkollaps

Skulle ätit glass med Sillen idag. Vädret var inte på glasshumör så vi sköt upp det till början av nästa vecka istället! Idag hade glassen drunknat. RIP

Fick ett estetiskt ryck förut. Inspirationen flödade (haha) vilket fick mig att plocka fram akvarellgrejerna. Har alltid gillat att måla, skapa och att pyssla. Gillar att vara kreativ! Och mamma har alltid hävdat att "hade inte du gått natur på gymnasiet hade det blivit estet bild". Sant. Gillar avkopplingen som målandet ger och insåg att jag behöver det mer än någonsin nu. Skönt!

Helt kravlöst, utan press på att det ska bli Picassoklass på mina små alster, så målar jag. Och ikväll blev det akvarell igen. Då jag råkar vara besatt av avokado så kändes mitt motiv givet.


Finns brister (kolla på avstånd) men det är kul att man kan utvecklas. Har inte målat akvarell på flera år, så det kan behövas några fler avokados innan de blir perfekta! Men är perfektion verkligen det jag strävar efter? Tankenöt.

Har ofta fått höra att jag målar "fulsnyggt". Kanske mest i samband med att jag gör mina så kallade Blanddjur. Eller kossor. Eller älgar. Nästa projekt blir dock lite "seriösare", typ en morot eller så. Tihi



BTW: längtar tills plugget börjar så jag får börja använda min hjärna igen. Detta hjärndöda sommarjobb har nästan gjort så att jag känner hur hjärncellerna begår självmord inne i hjärnan utav tristessen. Illa. Roade mig med min frissiga hästsvans mellan dataklickandet och scannandet idag.... Touche!

Måste alltså fixa till håret! Slitet, kräksfärgat och fett (i nuläget haha). Morgondusch har guld i mun.

Avslutningsvis, gamla alster:

Målade denna på Nordiska Akvarellmuseet för lääänge sen.. Mamma hade sparat.


Bilden, 2007.

So long ballong

//Picasso

Fvik mm






Kontraster.
















Utan ordning, utan tanke. Har försökt publicera dessa bilder FYRA ggr.........

//Mallan

Aug. 08, 2013


Gaaaaaaah

Blir tokig!!!!!! Hade gjort längsta och finaste inlägget om helgen i Furuvik men DET FÖRSVANN!!!!! För andra gången.

Orkar. Inte. Mer.

Enbart Bilder



Fint väder. God drink!




Läskande kall och god.


Fin bild va? Hehe. Nytt nagellack, festligt.


Mörk bild ifrån Gastro och en så stark Mojito att jag och Nadine gick tillbaka till bareb och bad dem späda ut den. Hahahah! Ville faktiskt njuta av min drink.


Fina tjejer!

Jag och Nadine, glada i hågen.

KORVEN!!!! Helt underbart smakade det då vi alla tre hade missat kvällsmaten... Rutinerat?

Dagen efter på Som Hemma. Fick sol på benet.

Pajen som nästan höll på att bli en Club Toast.

På jobbet var jag lagomt piggelin...

I helgen ska jag till Furuvik med Helen. Bad, sol, alkohol och MASKINEN står på schemat. Inga fel!

//Mally

Rubrik

Kom inte på någon bra rubrik, så skrev "rubrik". Så.
 
I onsdags var jag, Sillen och Nadine ute på Gastro och Onsdagsklubben på Statt. Ha! Svinkul kväll, som avslutades med nattnakenbad och en lång promenad till "Statoil" i Ekeby som tyvärr visade sig vara OKQ8, dvs stängt och inte öppet dygnet runt. Hungriga som vi var tog vi oss tillslut till Statoil och tro mig, körv har aldrig varit godare.
 
Sov hos Sillen i hennes farmors lägenhet där vi hade varit tidigare och partajat på balkongen. Vi köpte med oss Billys panpizza som vi åt som efterrätt när vi kom hem, haha! Gött.
 
Har ett antal bilder ifrån kvällen, kvällen som råkade vara en viss Harry Potters bemärkelsedag, vilket givetvis firades! I alla fall ifrån min sida och självklart genom att ha på mig min HP-tröja som inhandlades i London.
 
I torsdags tog jag ledigt på förmiddagen och käkade en brunch/lunch på Som Hemma med Sofia. Haha, det blev så dumt när jag skulle beställa min mat. Jag frågade "Vad är det i Club Toasten?" klart och tydligt (trots min hesa dagen-efter-röst), varpå hon i kassan säger "En Club Toast" och slänger in en i smörgåsgrillen. ?!!!?!?!?!
 
Fick i bakfyllans dimma förklara att jag bara hade undrat vad Club Toasten innehöll, inte uttalat orden "jag tar en Club Toast". Puh! Hon såg lagomt glad ut när jag beställde en pajbit och det ante mig om hon spottade i den av irritation för det besvär jag orsakat.... *kuNden hAr alLtiD rÄtT*
 
Efter jobbet igår tog jag mig hem och tränade Pilates ute på gräsmattan i nästan en timme. Så jäkla skönt?! Lånade två böcker och en tränings-dvd på biblioteket i Karlskoga som handlade om att stärka ryggen med Pilates och Yoga. Framförallt Pilates! Så nu stretchar och Pilatestränar jag så smått och ska succesivt bygga på med mer, fler och andra övningar. Men inte på ett bra tag, utan ska stenhårt leva efter mottot "gå, lunka löp". Stenhårt.
 
Bilder kommer ifrån min mobil i nästa inlägg, tjoflöjt!
 
//Mallan