harry potter mataton

G och jag försöker se en HP-film varje kväll, låt oss kalla det för ett slags Maraton. Igår var det dags för Den Flammande Bägaren (nr 4) och vi bunkrade upp med varsitt slag Isvatten och bautatäcket.



Harryyyyyyyyy!


Än så länge sitter bara två lp-skivor uppe på väggen eftersom vi fortfarande klurar på om vi ska byta plats på tv-hyllan och soffan.....


Vår jättestora klocka som jag ÄLSKAR!!

Igår hade vi vilodag med idag är det dags för träning igen, woop woop! Ska inviga min baddräkt och mina snorkelögon som jag köpte för mitt presentkort på Inter sport. Fick stå dit med hela 29kr utöver presentkortet, hehe :D

Idag ska jag sy köksgardiner (tyget har kommit!) och fixa till det sista på vardagsrummsgardinerna. Samt bygga en Klädstege! Ska blogga om processen ifall nån där ute vill göra en egen. 299kr på Åhlens (vet ej om de finns kvar i lager ens en gång) medan vår kostade 39kr för svart bets på IKEA och 38 kr för materialet på Byggmax.

Önska mig lycka till!

//Mallan

Stenkällegården! !

Igår drog jag och G till ett litet skidställe utanför Askersund och åkte skidor (även snowboarden dammade jag av!!). Superkul :D


Utrustning

Taggad Malin


G i backen! Han vågade till och med åka "den branta" backen... ;)

Min overall är bäst!!!


Matpaus i värmestugan.

Egengjord Tortillapizza!

Och varm choklad såklart :)

Det var SÅ HIMLA KUL att åka snowboard. Blev totalsåld och fick blodad tand att åka mer bräda!!

Det var en riktigt bra söndag och vi funderar på att dra till Storstenshöjden nån helg. Wanna Join? Eler Romme.

11 april blir det ju Lindvallen men innan det taggar vi för Funäsdalen vecka 9. Svensk vinter!

//Mallan

Brödbak

Husmor Malin slog på stort och bakade bröd idag som blev helt Top Notch!! Woho! Vridna baguetter med soltorkade tomater och timjan.


Degen jäste fantastiskt bra!


Mjöl.


Plåt.


Innan gräddning!

Efter gräddning, voíla!!!

Nä hörrni. Snart kommer ett seriösare inlägg om vettiga och viktiga saker. Även fast bröd kan vara väldigt viktigt, hehe. Känner mig rastlös, är van att plugga, pendla, ta hand om min lgnht helt själv och jobba. Måste SNARAST bege mig till närmsta gym och fixa gymkort!

//Mallan

Mousse mm



Chokolat!


Smälte i vattenbad för micro och smälta choklad är ingen bra kombo.... (kan börja brinna!!)


Lagade köttfärsfyllda paprikor i ugn.



Har handlat massa skitpapper. Nu kan det bli Splatter Area for real!!!


Hejsan människor! Nu ska jag återgå till att baka bröd, skriva jobbansökan och plugga litte.

Hedda!

Var hälsade jordbor!

Lyssna.
 
 
 
 
Spännande föreläsning idag om Fonetik och alla olika fonem Svenska Språket innehåller, så intressant! Sedan knallade jag hem och lagade Pasta Carbonara (min fick morötter och squash i sig, G är grönsaksrädd) med Den Grönsaksrädde El Gustavo. Blev gott! Tvärsomnade på soffan när G åkte till jobbet och vaknade alldeles för många timmar senare - oops. När jag passserat mitt nyvakna Zombietillstånd så utforskade jag Coop Brickebacken och handlade lite nödvändiga saker som till exempel toapapper. De hade 5 för 99kr vilket jag genast nappade på men aparmarna fick jobba när jag skulle bära hem alla otympliga kassar och påsar. 
 
Eftersom det är Lillördag idag så ska jag bjuda min sambo på Chokladmousse när han kommer hem från jobbet, my hard working man. Svängde även ihop Fyllda paprikor i ugn som var förvånansvärt goda att förtära tillsammans med en klick Keso - NAM NAM NAM!
 
Ha det fint (bild på moussen kommer, bara för att jag vill göra er avundsjuka på mitt glamourösa liv). Hejdå.
 
//Mallan

Blue blue sky



Provade mitt nya himmelsblå nagellack. Skulle bli helt perfekt om jag målade små vita fluffiga moln av vitt nagellack på det blåa. Över å ut!

//Mallan

bilder



Gästrummet har fått gardiner!!


Färdigsydda, ska bara hängas upp. Kartgardinerna :)))


Knäckebröd är gott.

Badskum

Ska försöka mig på ett lite längre inlägg idag. Har varit full rulle i helgen och med att packa upp saker, flytta, leta efter saker som man glömt var man lagt dem och återigen packa upp saker saker saker.... (Konsumtionsfri månad i mars -  är ni med mig??!!?!
 
Lycklig över att lägenheten har badkar har jag utnyttjat detta FREKVENT. Det är så avkopplande och skönt! Vårat badskum som luktar Granatäpple är redan halvtomt , ehehe. Och min hud slukar fuktkräm som en svamp av allt badade. Fint det!
 
I måndags började jag min kurs i Svenska Språket på universitetet och måste säga att det verkar riktigt intressant. Vår lärare är en nördigare Fredrik Lindström som har skrivit avhandlingar om dialekter och som verkar ha förstått vidden av att göra grammatik roligt. Björn Bihl heter han. Till exempel så berättade han att han hade haft Bond-tema på en tenta för ett tag sen för att göra det hela lite festligare! Haha. 
 
Idag hade jag inget på universitetet och har ägnat dagen åt badrumsstädning och gardinsömnad, mer eller mindre. Men nu har vi gardiner i sovrummet och extrarummet och bara stången som saknas i vardagsrummet. Tyget till köksgardinerna har inte dykt upp än men där hänger en tillfällig gardin och skapar lite mysstämning.
 
Jag har ringt och köpt begagnad kurslitteratur till den här kursen (90kr istället för 135 kr och 100kr ist för 275kr, lite billigare i alla fall haha!) men nackdelen är att den boken jag behöver snarast kunde tjejen jag köpte den av inte skicka förrän tidigast fredag. Får läsa ikapp de 5 första kapitlen! Men det funkar ändå, har ju anteckningar från föreläsningarna och det är bra att det får sjunka in och sen läsa det på nytt så sätter det sig bättre. Min teori :)
 
Idag fick Gustav och jag ett Pannkaksbehov så medan jag snabbt rörde ihop smeten och började steka sprang G till Konsum och köpte Keso till mig och grädde till sig själv att ha till pannkakorna. MUMS!!! Gjorde en matcrêpe av min första pannkaka (hade en liten matlåda med Flygande jakob i utan ris) som blev JÄTTEGOTT som crêpefyllning!! 
 
Bilder kommer i nästa inlägg från mobäjlen (har blivit lat). Kram på er amigos!
 
//Mallan

Flyttat

Oj. Helt plötsligt bor jag i Örebro i en 3:a och pluggar Svenska Språket A vid Örebro Universitet. Måste smälta detta och förstå vad som hänt... Intensiv helg.







Fick flytthjälp av dessa!!




ska nu bo med dennaa rackare, haha

ONsdag

Opposition i princip hela dagen idag. Från 9 till 15 men det gick faktiskt över förväntan bra för oss. ÄR NÖJD LÄTTAD GLAD OCH TRÖTT
Mina ben på seminariet. Instagrambild i brist på annat (ville inte smygfota alla andra ehheeh)
Mitt mjölkalternativ på gröten!
 

Har dessutom inget te kvar i Norrköping och blev SÅ sugen på en kopp ikväll att jag fick ta det enda varma dryckesalternativ jag hade hemma: glögg. 
 
Cool sko. Med ludd inuti och antagligen skön att gå i eftersom klacken inte är speciellt hög. Vill ha några skor med klack och känna mig lite feminin för en gångs skull! 
Denna är ju klassisk och fin från Vagabond.
Inte så feminin men fin som tusan!
 
 
Orkar inte lägga ut fler bilder nu. Skor är kul, har blivit mer och mer besatt på senaste tiden.. Sitter och lyssnar på bra musik och försöker hålla ögonen öppna ett tag till. Generös som jag är delar jag med mig av de guldkorn som hittas:
 
Parov Stelar – Catgroove
Parov Stelar – Booty Swing - Original
Parov Stelar – All Night
Parov Stelar – The Snake
Parov Stelar – The Mojo Radio Gang - Club Version
 
LYSSNA!!!! Hur jävla bra som helst. Svängigt!
 
//Mallan

Tisdag

Vaknade cirka 10 imorse (SKÖNT!!!) och såg att jag hade fått sms av Brith-Inger som skrev att vårt seminarium idag har blivit inställt pga sjukdom. Jaha! Både bra och dåligt tyckte jag. Bra eftersom jag slipper åka in tilll Linköping och krångla mig hem men dåligt eftersom själva uppgiften hade varit enklare att genomföra muntligt så att man kan diskutera med varandra (nu fick vi göra en mailvariant). 
 
Anyway folks! Är glad att jag gjorde mitt Norrköpingsäventyr, nu när det lider mot till slut. Har lärt mig så himla mycket! Och hittat migsjälv och vem jag är mer och mer.
 
Kommer sakna min lägenhet!
Mitt överbelastade klädskåp ska snart bytas ut mot 6 stycken golv-till-tak-garderober
Min mysiga sovalkov byts ut mot fetaste sängen och Gustav istället för Barbabus, Hugo och Sköldis.
En rädd liten Malin som precis flyttat hemifrån, påväg till första dagen på universitetet!
En Malin som aldrig har färgat håret så mycket som jag gjort den här terminen! Haha. Men äntligen har jag hittat något jag gillar. Och odlat matchande mustasch.
På lördag är det dags! 

Jorå. Ska bli spännande på lördag. Köpte till och med gardiner till vardagsrummet idag. Har lagt ner alldeles för mycket pengar på gardintyger egentligen men vill man ha fina gardiner som man gillar så får man pröjsa. Typ. Apropå peningan så sökte jag extrajobb även i Örebro, håll tummarna nu!!! Och tårna, tack på förhand.
 
//Mallan

moving

Att flytta. Just nu ekar min lägenhet tomt eftersom mycket packades in i Gurris bil och kördes till Örebro i fredags. Desto mer som är på plats, desto skönare! Helgen bestod av massa fixande och en spelkväll med Gustavs vänner klämdes in på lördagskvällen, haha. Trevligt trevligt!
 
Mina urblekta hårtoppar. Gjorde en ofrivillig bussroadtrip i Örebro imorse när jag skulle in till Resecentrum, haha. Snodde Gustavs mössa också för det var så kallt ute imorse att jag behövde dubbla!?! Sverige alltså..
Fick hjälp av världens snällaste Andreas att montera isär min soffa inför att den skulle säljas! Jag bara skrattade och fotade :)
Tadaaa!
Bild från spelkvällen och nya lyan som det ser ut just nu! Min fantastiska lampskärm är på plats!!!!! Nya soffan passar SÅÅÅ bra. Matbordet med. Jag gillar!

 
Fler bilder från Örebrolägenheten har jag inte men det kommer fler nästa helg. Allt är väldigt kaos just nu med massa saker som ska fixas. Adressändring, flyttstädning, skolarbeten som avslutas imorgon med ett semiarie 17-20 och på onsdag med opposition 9-15. Gaah! Sen har jag jobb på torsdag och fredag och sedan - BAM BAM BAM - bye bye Norrpan!!
 
Mitt Norrköpingsäventyr har gått fort men ändå sakta. Svårt att förklara. Ska bli spännande att livet går vidare mot nya äventyr och att jag ska bli sambo med Gustav! Wow vad vuxet det låter. Men kul att kunna umgås oftare och inte bo själv. Det känns som att det räckte med en termins ensamboende för mig - jag är nog en sällskapsmänniska innerst inne. Även fast jag uppskattar ensamtid MASSOR. En bra balans där emellan är viktigt!
 
Och det skönaste: att slippa trängas i en 120/105-säng!!!!! Vi har en kingsize 180 säng nu, woop woop! Och det största täcket jag någonsin sett. Mys. Har provbadat badkaret i Örebro också, ÅH VAD GLAD JAG ÄR ATT VI HAR ETT BADKAR!!!! Badskum, tända ljus, doftljus och total avkoppling. Fantastiskt välbehövligt. Och köket är premiärlagat också, delvis i lördags när vi hade spelkväll med Burritos/Tacos på menyn men igår slog G och jag på stort och gjorde potatiskroketter med timjankryddad fläskfilé med wookade grönsaker, Jensens Favoritsås och en god sallad. Hade bara ätit frukost och åt denna kvällsmiddag cirka klockan 19:30. Åt som en varg/dinosaurie = MATKOMA.
 
Hejsvej, vi hörs! (Just! Har skaffat Quizkampen: mallybrall)
 
//Mallan
 
 


Mums

Hejsan på er människor! Jag har varit lite off på bloggandet ett tag men har inte haft ork att lägga över mina mobilbilder till datorn. Sanningen är att jag fortfarande inte gjort det så detta kommer att bli ett textigt inlägg! Med lite inredningsbilder eftersom det är så mitt liv ser ut just nu. Ägnade mer eller mindre hela helgen till att montera möbler i lägenheten i PennyBridge med Gustav och det finns nu säng, tv-hylla och matbord på plats!
 
I onsdags köpte Gustav ny soffa och idag blev min soffa att såld och hämtad av en tjej ifrån Norrköping. 2500kr får jag för den vilket känns bra! Sängen i Örebro är redan bäddad och redo att krypa ner i och matbordet har redan en käck duk på sig! Jag är så taggad på flytten!!! Gustavs bror ska hjälpa oss med elgrejer (han är elektriker) och vi ska montera soffan och sätta upp hyllplan med mera imorgon. 
 
I onsdags morse vaknade jag äntligen utan halsont och passade på att prova min träningsdvd som jag fick med i en tidning jag köpte påväg hem från Stockholm. Blev superpeppad och insåg att träningsdvd:er är fantastiskt bra!!!! Slippa packa väskor, lägga massa tid på att ta sig till träningsstället och tillbaka... Blev så taggad att jag köpte ett Zumba Fitness-kit med 4 dvd:er för superpris på Team Sportia! Provade Zumba Basic-passet igår och - haha -  jag behöver nog några gånger till innan jag skakar höfterna likt Pugh Rogerfeldt gjorde i Så mycket bättre (ni som kommer ihåg och såg avsnittet när de skulle dansa brasilianskt dans förstår vad jag syftar på). Men det var kul! Mina grannar undrar nog vad jag håller på med när jag stampar och har mig,
 
Finaste löparen!
Cool gardin?
Älskar såna stegar! Ellos. 
Vårkudden nummer 1.
Vårkudden nummer 2. 
Vilket badrum! Flamingo style :D
Käck hylla!
Älskar prickar!!!! Pläden är sååå fin och kuddarna med.
 
Sådär ja. Snart kommer Gustav hit. Ska bli mysigt!
//Mallan

Sneak peak

Nu ni! Lägenhetsbilder coming up. 
 
Tadaaaa!!!! Vardagsrum. 
Köket!
Hallen. 
Nöjd tjej. 

På lördag börjar äventyret.... Muhaha!
 
//Mallan

NYÅR

Ligger några dagar efter med mitt bloggande. Idag, den 3e januari 2013 tänkte jag ta mig i kragen och blogga om nyårsafton den 31 december 2012. Well well.... Man får vara seg och småsjuk efter nyår. 
 
Igår fick jag ju ÄNTLIGEN se lägenheten i Örebro som jag och El Gustavo ska bo i. Nervös, pirrig i magen och förväntansfull knallade jag upp för trappen som ledde upp till ytterdörren. Notera trappen och inte trapporna (har 7 stycken att knalla upp för i Norrköping). Sedan öppnade jag dörren till mitt framtida hem som jag har drömt om (bokstavligen) och undrat och nojat över i ca 3 månader. Mitt första intryck var positivt! Ljus och fräsch med trägolv i vardagsrummet och vita tapeter. Charmiga gammaldagsa tapeter i kök och sovrum men det gjorde faktiskt bara att den kändes mysigare. Inte gammaldags på ett sunkigt sätt (den blev renoverad för 2 år sedan) utan på ett personligt sätt. Me like!
 
Fanns bara småsaker som var dåliga. Badrummet var inte superfräscht men det funkar. Finns ju uttag för tvättmaskin och vi har - trumvirvel - 2 handfat!! Haha, rätt skumt. Men vid närmare eftertanke smidigt eftersom vi kan ha våra egna grejer vid varsitt handfat! SMART. Egentligen var det bara pyttesmå detaljer som mitt kräsna öga störde sig på, som till exempel att det var bokfaner på bänskivan i köket, att det var en ful hatthylla i hallen som inte går att ta bort (enligt gustav) och att det var baconmönstrade skyddspapper i ett underskåp i köket. Baconmönster - really????
 
Sedan hävdar jag fortfarande att trots att detta är en hyresrätt så måste man få sätta upp lampor och belysning på ställen där det passar och inte bara gå efter de uttag som finns. Tex en krok i taket över matsalsbordet så att man ser vad man äter... Känns som en fördel på något vis.
 
Nu! Bilder från nyår!
 
Hela lägenheten full med tvätt, check! Älskar min kamera. Har jag sagt det?
Några grabbar på soffan. 
Lovisa tog tåget till Norrköping som en riktig viking och firade in det nya året! Degerforsrundan fick en annan betydelse när hon var med ;) 
Erik hittade min hatt och såg ut som snusmumriken
Stop in the name of love!
Vi åkte till Maja i Linköping och hade det trevligt. Jag var snäll flickvän och tvättade bort läppstiftet så att min kära pojkvän skulle kunna få sin nyårspuss... Haha!
Mysigt med levande ljus!
Vi lekte lekar
Gruppbild runt tolvslaget när vi gick ut och kollade raketer :)
Värdinnan i mitten och hennes två Örebrokompisar Mikaela och Lisa!
Rebecka och Caroline :) Med skumpan redo!
Moi and le Erik!
Bär man jumpsuit måste man hoppa. Såna är reglerna...
Så här kände sig Mikkkola dagen efter. Ärrad för livet, av olika anledningar. 
Just ja! Glömde bilden på vår nyårsmiddag: Pizza, kebabtallrik och kebabrulle. Fint ska de va!
Pendeln hem till Norrpan.... Trött.
Denne unge alkoholiserade man var däremot inte trött... Vem han nu var, spolingen. 
Strangers in the night. Eller något. Men på det hela taget var det en lyckad nyårsafton med fina människor! Nu är det bara att försöka bota bort förkylningen och börja flyttlasset till lgnht i Örebro på lördag... Waaah!
 
//Mallan

2012, resumé

OBS!!! DETTA INLÄGG SKULLE PUBLICERATS IGÅR MEN JAG VAR BAKFULL OCH LAT. OBS!!!!
 
Till slut fick jag tid och ork att göra en liten resumé av det gångna året. Hade varit fint att gjort det INNAN det hann bli 2013 men saker blir ju inte alltid som man tänker sig, vilket även passar bra in på 2012. Jag inledde året med att jobba på Transcom. Det var kallt, det var vinter och det var arga kunder i telefon varje dag på jobbet. För exakt 1 år sedan idag, den 1a januari 2012 satt jag och hade ångest. Ångest över att jag skulle jobba på Transcom hela våren och hela sommaren - ända tills det var dags att flyga ut ur boet och flytta hemifrån. 
 
Ganska snart insåg jag att mitt sabbatsår inte skulle vara så. Jag jobbade ihop en del pengar och drog till USA den 10e mars förra våren. 6 veckor, bara jag och mina gosedjurssköldpaddor som sällskap. Plugga engelska, bo i värdfamilj och upptäcka Kalifornien! Underbart. Låter bilderna berätta resten av året: GOTT NYTT ÅR amigos!!!
 
FEBRUARI
Festade i Göteborg med syrran när hon fyllde 22 bast
Festade i Örebro med mina Pow-pow-pow brudar!
Nattgrillade vid Näset i 16 minusgrader med Madde, Johan och Gustav. Slog på stort och grillade biff, potatiskroketter med grönpepparsås på Gustavs portala grill som sedan nyttjades frekvent under årets gång. 

MARS & APRIL
 
Drog till Amerika i 6 veckor! SPÄNNANDE och fantastisk upplevelse
Pluggade engelska på SBCC med världens mest inspirerande kvinna: Roxana Bonderson. Hon fick mig att komma på vad jag vill bli när jag blir stor. BRA VA?????
Träffadde Marci och dök ner från himlens med världens skönaste människor!
Såg Florence + the Machine på Santa Barbara City Bowl <3
Så vackert. Men sorgligt att de är instängda.... Sea World, San Diego. 
Alcatraz. HÄFTIGT
Hittade Gustavs favoriter i Hollywood ;)
Väl tillbaka på svensk mark partajade jag på 48h med nära och kära, trevligt!
 
MAJ
 
Grillade i Koviken med David, G och Lotta
Grillade återigen i en festilgare form på Husarvägen med glada människor

Trevligt trevligt! Får göras om, men på Björkrisvägen 14C i vår!!! :D
 
JUNI & JULI
 
Festivalade på P&L i Borlänge! Mumford&Sons <3
Vi var i Sundsvall och fiskade, tog det lugnt och spelade badminton
Firade Sillen som fyllde 20 år. Vad stora vi har blivit! 
Hajkade med G, Davis och Mickis en fin sommardag. NAJS
Vi guidade runt vår vän Chicki i omgivningarna!
Onsdagsklubbade med Sillen efter en solig dag på stranden, FINT

AUGUSTI
 
Flyttade hemifrån och bytte bostadsort till Norrköping!
Fick finbesök och festade som aldrig förr, hehe. 
Min lägenhet invigdes med rajraj

SEPTEMBER
 
September månad fortsatte i samma spår. Trevligt. 
Lyckades plocka sjuuuukt mycket lingon en söndag i september med mor, far och  Gustav vilket resulterade i lingonsylt som blev F-A-N-T-A-S-T-I-S-K.
Jan-E och Sven-E på Fridas och Elinors 20-årsmaskerad
Så fina utklädnader överallt! Notera hur G ställer ner våran prischampagne: pris för Bästa utklädda par! Haha :)
Fick Norrköpingbesök av den här puman och OJOJ säger jag bara. Vildaste. Intressant att det nästan bara är festbilder, men hallå?! Det är då kameran är med!!
Köttade Sthlm över dagen med G när han hade långhelg. Mys! Åt äntligen på TGI Fridays.... Mums.

OKTOBER
 
Firade en intensiv födelsedagshelg när Gustav och jag fyllde år. Först i Askersund  på lördagen med hans släkt och sedan hem till mig med min familj på söndagen. Och på måndagen fyllde vi 20 respektive 22 år!
 
Träffade ÄNTLIGEN en efterlängtad och saknad syster nere i Toulouse, Frankrike.
Toulouse var en jättefin stad, så jag kan förstå varför Helen valt att förlänga sitt utbyte med en termin till!
En av Irises (som mamma skulle ha sagt) katter i lägenheten Helen bor i var stor som ett hus, liknade en tiger och ställde sig i jaktposition när han såg mina nakna tår?!?!?! Mina tår kan troligen misstas för mamma Mus och hennes 4 musungar som ligger och diar. Läskigt. 
Avlutande bild på Toulouseresan, tagen på en frukt- och grönsaksmarknad. Är SÅÅÅ stolt över min systeryster som vågat åka iväg på ett utbyte och framförallt att hon lärt mig flytande f*cking franska som en chef!!! Like a BOSS. Mitt systerhjärta svämmar över av stolthet och slupmvist valda franska ord flyger genom lillhjärnan: "De temps en temps", "bonjour", "baguette". 

 
NOVEMBER
 
November var plugg, plugg, plugg med en ljusglimt när Madde dök upp och vi klättrade och badade och hade det supermys!

DECEMBER

Insåg att min Ornitolog-gen vaknat till liv när jag blev eld och lågor över en hackspett som satt och gav sig själv hjärnskakning i ett träd. Undrar om hackspettar kan få det? Deras hjärnor måste ju vara lite mindre än kraniet så att den kan bounca omkring där inne när de hackar efter maskar och insekter. Får ta fram Fågelboken och undersöka detta.
Gjorde klart hemtentan, lämnade in EX2 och hade en Luciafest med ett skönt gäng ifrån kursen. Sen blev det Pas de la Casa med familjen i en vecka. 
Stod och smygfes, hehehe. Vi tog en skidåkningspaus och åkte till Andorra la Vella en dag för lite shoppning och bad på Europas största Spaanläggning bland bergen. FINT
Badhuset/Spaanläggningen
AYYYE!!
 
Det får räcka. Har varit ett händelserikt år och återigen, jag vet att det låter klychigt, ett lärorikt år! Jag har framförallt lärt mig mycket om mig själv och utvecklats som människa MASSOR. Att åka till Kalifornien helt själv var en utmaning men också otroligt roligt och bra för mig själv att våga gå utanför min säkerthetszon. 
 
Att flytta hemifrån var också ett stort steg och den här terminen i Norrköping har gjort att jag vuxit som människa på mååååånga sätt. Framförallt "vuxenhetsmässigt" och ansvarsmässigt. Att bo själv kräver ju lite mer trots allt. Jag har blivit säkrare på mig själv och vad jag vill med mitt liv. 
 
2012 har fått mig att inse vad jag vill bli när jag blir stor och vad jag vill plugga! Jag har en fin pojkvän som jag ska flytta ihop med och jag har träffat nya fina vänner och bekantskaper. Vilket år hörrni!
 
Men som alltid, GLÖM INTE DETTA AMIGOS!!!!!!! Det blir vad man gör det till. Vill man så kan man. Mina nyårslöften (brukar inte ha seriösa sådana men i år så!) är faktiskt att fokusera mer på mig själv och mitt välmående. Framförallt när jag flyttade hemifrån och skulle kombinera plugg med extrajobb och att sköta om ett hushålle så hamnade träningen (något jag älskar) i andrahand.... Inte ok! Så 2013 ska bli mitt friskusår. Ska ta hand om min kropp och träna den i en kombination av bra sömn och god mat som man håller sig mätt på länge (hatar blodsockerfall). 
 
Ännu en klycha ifrån MallyBrall men vad vore livet utan dessa klychor?! Fånga dagen, ta dagen som den kommer, lev som du lär! OSV. 2013 ska blir spännande på många sätt men jag hoppas inte att min flytt kommer göra så att jag förlorar de vänner jag fått i Norrköping/Linköping! Säger det återigen: Ni är välkomna när ni vill! Spelkväll, rajraj eller pysselkväll - ni vet vart jag bor.... Hehe.
 
PUSS på er!! Kommer fler nyårsbilder senare. Men detta var hur jag avslutade 2012. Med ett Gott Nytt Hår istället för ett Gott Nytt År.... ;)
 
//Mallan