Here it goes again


Igår blev det spontan-bio skulle man kunna kalla det, Frida och jag rusade bort mot bion för att se om det gick någon film och vips så satt vi i biografen och skulle se "Sex and the city II".




Den får betyget:  MM

Inte jättebra, men helt okej rolig på sina ställen och väldigt förutsägbar. Hade fått högre betyg om den inte varit så jäkla lång. (2 h 30 min ungefär)

Peace out!

//Mallan

Watermelon makes me happy

Utan vattenmelonen i vår kyl skulle jag inte överleva just nu känns det som. Varför är vattenmelon så jäkla gött? Och är det bara jag som känner mig typ... lycklig när jag äter vattenmelon? Haha. 

Det är nått visst med en perfekt söt, lagomt mogen och underbart saftig vattenmelon som är kall en varm sommardag. Eller egentligen vilken dag som helst... Det känns som att mitt tema den här sommaren kommer bli vattenmelon eller kamel/sand-färg. För er som undrar kan jag ju berätta att jag varje sommar brukar få nån slags besatthet av en viss färg. Jag har haft kycklinggult, limegrön (dessa två var ett bra tag sen), chockrosa och himmelsblå. Alltid på sommaren.

I år lutar det alltså åt melon-temat mest och jag insåg nyss att jag redan skaffat mig bevis för mina... ööh egenheter/besattheter?





Hehe, upps!

Nedan får ni en trevlig somrig låt att tralla till när ni sitter där med en skiva vattenmelon i händerna och inser att era "good times" inte är "gone forever". Ka-ching!

Two white horses - Good times are gone forever


//Mallan-Brallan

Like a throw up in a Gucchi-bag

Jag har länge kämpat med att hitta en bild på den perfekta slemsnigeln. Jag vet, mycket udda och blablabla men rätt så kul också... Tillslut hittade jag alltså den perfekta snigeln som var lagomt äcklig men ändå söt på något vis och skickade in den till Kurirens hemsida (5 gånger dessutom eftersom jag inte förstod när den var uppladdad). Helst vill jag ha med den i tidningen men då man måste man bli månadsvinnare tror jag. Kan bli svårt.  

Det roliga med allt var mest för att se om nån fattade ironin i det hela, haha vem skickar in en bild på en snuskig snigel liksom? HAha! Och bildtexten är det bästa av allt. Jag skrev den själv och jobbade länge på formuleringen.

 
Malin Bergman hade kameran framme och lyckades fånga denna nyfikna vårsnigel på bild i den härliga majsolen. (Fotograf: Malin Bergman, Karlskoga)

(Som om det är svårt att hinna fota en snigel, som om dom är ovanliga och att det var tur att jag hade kameran framme. Majsol var det dock och lite nyfiken ser han faktiskt ut, Sniglo)

LIVE http://karlskoga-kuriren.se/fotoalbumet

//Mallan-Brallan

animals med mera

Jajjmän, i förrgårs så blev det Kolmården för hela slanten.

 


Laget in das mini-buss :D






Björn.


Fick en autograf av Martin Emtenäs som var där och filmade med sitt "Mitt i Naturen"-crew. Woho!


 

Snusk-apan.


Vi diggade papperskorgarna, som inte blev välta den här gången...
(Internt skämt, Helena skrattar nog nu. Hoppas jag ;D)


 Ögonblicksbilden, elefanten som var busig..
 

... och la upp nätet på huvudet.


Sen smakade han lite på det. Det var säkert gott!


Skabb-kamelerna.


Utan solglajjor...


... med glajjorna på! Ooooo :D





Dagen var i alla fall riktigt lyckad och jag säger som jag brukar säga, ett litet motto skulle man kunna kalla det: "Det blir vad man gör det till". Så sant ;)

Ciao!
//Mallan-Brallan

Vilda djur. På riktigt.

Imorgon blir det en spännande dag, hoppas jag! Det blir nämligen NV08 + Kolmården, kan det bli mer awesome eller?? Kameran ska laddas och även mina batterier måste fyllas på inför morgondagen. Jag kanske inte kommer därifrån. "Dom kanske inte släpper ut dig" som en lustig lärare sa till mig idag...



Fattar inte att det redan är maj och imorgon är det till och med 20:e maj, Galet! Igår vare derby på Kilsta också mellan Rävåsen och Bråten stod det och vi vann med 5-1. Rävarna alltså, vilket kändes rejält gött mos som man säger i Karlskoga...

Annars då? Keep on fighting säger jag bara.

//Mallan-Brallan

Träd, träd, träd

I söndags blev det till att plantera träd igen och SOM vi planterade! Jag och Madde ägde nästan ut vietnameserna men dom planterade nog liiite snabbare än oss. Bara lite.

Det blev i alla fall en hel del garv, en älg, en hare, fyra äggmackor, varm choklad och några mystiska samtal med vietnameserna innan vi kunde bege oss hemåt igen, ca 760 spänn rikare. Och åtta timmar senare, men det var en parentes.

Hmm, lyckades på något vis även briljera med mina mandarin-kunskaper som Helena lärt mig genom åren men tydligen snackade jag och Back (vietnamesernas hövding/alfahannnen) och jag inte samma dialekt. Eller så var mitt uttal för bra.

//Mallan-Brallan

hahha, bad humor. We like it!

Jag bara MÅSTE berätta vad som hände igår när jag åkte buss till Degerfors som vanligt, men med 10:35 bussen istället eftersom jag hade.... wait for it.... sovmorgon!

Så, storyn är att en annan busschaufför går på bussen på busstationen vilket den busschauffören som kör bussen verkar glad över, typ att han äntligen har någon att prata med efter många timmar bakom ratten. Allt går fint men när vi kommer till Storängen ni vet hände något som jag tyckte var, hur ska jag beskriva det... askul?

Garvar än.

Busschauffören stannar bussen vid hållplatsen i Storängen och en kvinna ska kliva på bussen, samtidigt som chauffören upptäcker ytterligare en kollega i Länstrafikenjacka som går precis utanför på cykelbanan.

Busschauffören när dörren till bussen öppnas, skriker/vrålar: Ska du också till degerfors?!!
(Egentligen pratade han med sin kollega som gick ute på cykelbanan)

Kvinnan som ska gå ombord, lätt förskräckt: Jaaaaa... det tänkte jag väl.
(Medan hon nervöst stämlpar sitt kort, förundrad över chaufförens skrikande välkomnande)

Busschauffören, generat: Ojdå (mummelmummel) .... jag pratade med en kollega...
(Pekar lite halv ut mot vägen där kollegan vandrade en bit bort medan dörrarna stängs och bussen åker vidare.)

HAhah xD Fatta vad chockartat om man ska kliva på en buss, förväntar sig ett "hejhej" men istället blir skriken rätt i ansiktet med andemeningen "Åhnej! Inte en till jävel som ska till Degerfors, jag hatar mitt liv!!" som en slags underton...



Oh ma gaa! Peace out folks!

//Mallan-Brallan

...

Imorgon är det exakt en månad kvar av skolan innan det äntligen, äntligen är sommarlov. Puh, har aldrig känt mig mer omotiverad i skolan någonsin förr men antar att det bara är att kämpa, eller...?

Har egentligen inget vettigt att säga. Tom i bollen, brukar det ju kallas och det känner jag mig nu. Var i Arvika idag och krattade kottar och barr och donade med lite annat i sommarstugan som skulle plockas i ordning inför sommaren :D Ja, det återstående temat - sommar!

Arctic Monkeys - When the sun goes down


Peace out!
//Mallan


long time no see

Operation Träd Kod: Europa har börjat! :D Planterade 400 granplantor i lördags och projektet är i gång, skulle man nog kunna säga.

Veckans + går till vädret som blir finare för varje dag som går, me like!

Veckans - går till min hals som gör ont. Inte nu!! Och slemsniglarna dom jävlarna som börjat krypa fram...



Ha det gött!
//Mallan