Ge mig vår

Länge sen jag bloggade nu, så jag får väl inleda med att berätta att jag har Sportlov nu - LOVE IT! :D Längtar visserligen till sommaren också men försöker att inte se alltför långt framåt. Lev i nuet liksom!

     

Lite fina minnen från vackra Almuñécar.

Igår hände något konstigt dessutom. Eller konstigt är kanske fel ord men hör och häpna: jag kanske vet jag vill bli när jag blir stor! Haha, gillar egentligen inte uttrycker "när jag blir stor" eftersom man sa så på dagis ungefär men det stämmer ju faktiskt så, wtf!

Jag ska bli Miljövetare när jag blir stor och hittade ett programm på Lunds universitet som verkar awesome :D Nu ska jag väl erkänna att jag inte är hundra på vad en miljövetare egentligen jobbar med och gör men nått spännande är det väl?

Inget är ju hugget i sten och bestämt på något sätt men för att ha haft ett enda virrvarr i huvudet, börjat få smått panik över att jag inte ALLS vetat något om vad jag vill plugga vidare inom så känns dethär som ett stort steg framåt för moi!

Längtar som sagt till sommaren och hoppas på en tågluff med Madde, skulle va askul! Den här låten kändes passande i sammanhanget, och dessutom asbra! =)


Johnossi - Train Song


SÄLEN



Jasså jasså. Äntligen fredag igen och bara två veckor kvar till Sportlov. Massor av kul skidåkning i Stöten ska det bli lördag, söndag och även måndag och det ryktas om minus 5 grader och kanske även sol! GAAH! Sound amazing! :) Hoppas på att hinna ta det lugnt, vila mig lite mitt i allt pluggande som jag tyvärr kommer behöva göra... :(

I alla fall, PIP närmar sig och jag är mer taggad än någonsin! Några nya bandsläpp kom igår och i år får vi se bland annat Melissa Horn, Tomas Andersson Wij och Andreas Grega dyker upp i parken!



Melissa Horn (och Lars Winnerbäck) - Som jag hade dig förut




Tomas Andersson Wij - Jag har simmat långt ifrån land



Andreas Grega - Ta vad du vill

Ja ni. Där fick ni ett litet smakprov på dom tre rackarna men eftersom jag sitter i skolan och bloggar på en dator utan ljud kan jag ju bara erkänna att jag inte ens lyssnat på de två sista låtarna men man kan ju hoppas att de är bra...

Till sist, ha en awesome helg så ska jag ha det i Sälen - ciaoo!