Haha


Görel, vilken stjärna. "Braaaaaaaaaa Boss."

//Mallan

He said he'll come back for my brain

Hej vänner. I fredags firade jag 1 år med mitt körkort. Börjar känna mig gammal och grå nu. Fyller 20 om 9 månader! Eller som jag brukar säga: 19 ½ den 8 april.

Det känns som att Karlskoga Kuriren har väldigt lite att skriva om idag. "Månadens bebis" har dom ett reportage om idag och jag känner spontant - Va?!?? Hur utnämns detta färska människobarn...? Är det knubbigast handleder, lyckas hålla föräldrarna vakna flest timmar i sträck, har starkast gripreflex och behöver byta blöja flest gånger? Har ingen aning om hur dom utnämnde Månadens bebis men det känns som en konstig idé i mina ögon och öron.

Skrev lite poesi igår (blink blink Karlskoga Kuriren, här har ni något både djupt och vackert att publicera):

På Arken Zoo i Örebro var jag inne,
Och frågade om en vandrande pinne,
"Vad äter denna lilla krabat?",
frågade jag för att ta reda på vad pinnen skulle ha för mat.
"Gurka och grönsaker går bra,
då blir din lilla pinne glá.
I ett terrarium ska den bo,
bland kvistar och blad må du tro",
svarade hon i butiken
och jag blev inte det minsta besviken.
"Och pass upp när du i pinnen tar,
är du oförsiktig har du sedan ingen pinne kvar".
Fascinerad vinkade jag hejdå,
och började mot utgången gå.
Tack och hej sade jag och gick ut
Skrikades ett inre glädjetjut.
"AAAAARRRRRRRGGGGGH!".

Gillar avslutningen på min dikt. Den sätter ribban på något vis och plockar fram djupet på ett fint sätt.
Har suttit och lyssnat på den här låten onormalt mycket igår och idag.

Knips, knips.

Blir ju en Vandrande pinne när jag har eget crib asså, that's fo sho!

//Mallan

Den lena

Vet inte hur många gånger jag tjatat om det men Smoothies kan vara det bästa som finns! En god Smoothie funkar ALLTID. Till frukosten - check. Till mellanmål - check. Dagen efter när man vill ha något friskt och uppiggande - check check check. Om man inte får huvudvärk av stavmixern vill säga.

Nåja. Nu har den biljanta idén slagit mig om en SMOOTIHEKVÄLL inom snar framtid. Upplägget är enkel, mina systrar och bröder:

- Rota i skafferi/kylskåp/frys
- Häll i utvalda ingredienser i en ganska stor bunke/tillbringare
- Mixa som om det inte fanns någon morgondag
- Ta med din smoothie till Smootihekvällen och låt resterande Smoothiefanatiker smaka på skapelsen.

Voilá! Helst ska ingredienserna vara något i stil med yoghurt, filmjölk, mjölk, bär, frukt, havregryn, frön, flytande honung, smaksatt yoghurt, kryddor, mm... Låt fantasin flöda!

Roliga händelser på temat "Smoothie":

1) När Alexandra och jag skulle hålla i en engelskalektion på gymnasiet och fick fria händer. Ha! Tänkte vi och skulle göra en stor sats smoothie inför klassen och beskriva processen á la Mat-Tina fast på engelska. Vi delade även ut ett recept som jag innerligt hoppas alla klasskamrater ramade in och hängde på väggen. Det hela slutade i alla fall med att alla ingredienser hamnade i 2-liters tillbringaren och att jag skulle mixa ihop denna kreation av yoghurt, mjölk, flytande honung, banan och bär.

Med ett förkläde, ståendes i våran aula där engelskalektionen hölls, startade jag min högljudda stavmixer och stod i säkert 3-4 minuter och mixade. Klassens ansiktsuttryck var en blanding mellan förvåning och chock (stirriga ögon) och samtidigt såg alla ut att tänka "äntligen är hon klar" när jag pausade mixandet en sekund för att sedan återta mixandet med ett ännu högre decibeltal. Skrattade så jag grät eftersom det var så himla sjukt... Vilka minnen!

2) När pappa skulle säga Smoothie (notera att pappa en gång skulle uttala namnet "Jonathan" men betonade a:et och sa "Jon-A-than". Skumt. han säger också "e-korre" á la något slags Kramfors/Sundsvall/Veja-mål vilket inte har hjälp mig i min uppväxt direkt. Man vet aldrig när hans norrländska influenser träder fram, men det är alltid lika skrämmande.) och säger "Smooodi", på ett mycket retarderat sätt. SOM jag skrattade.

Bild från 2010
Man kan ju alltid lägga lite K-special på toppen av sin smoothie om den ska mätta mer. Känner att jag VERKLIGEN måste införskaffa mig nya Smoothieglas (höga smala glas) för kontrasten jättegod smoothie + ölglas i plast skär sig en smula.

Alla som vill vara med på min Smoothiekväll, säg till. There's always time for a Smoothie!

//Mallan

(Eeehh ja. Men seriöst, denna fabulösa afton kan man ju inte missa!)

Foten i klaveret

Vet inte hur många gånger jag tänkt "jävla retard" efter att ha pratat med en kund i telefon på jobbet, som, enligt mig varit dum i huvudet och cp. Idag hände det - bokstavligt talat. En kund vars namn jag icke bör nämna men som MÅSTE varit utvecklingsskadad på ett eller annat sätt. Han grymtade, frustade och gjorde mongoläten i typ 2-3 minuter innan jag fick fram vilket mobilnummer det gällde. Han kunde inte heller klockren svenska vilket gjorde det ännu svårare att få fram någon information.

Efter att ha frågat "Vilket mobilnummer var det det gällde?" 4 gånger utan framgång kände jag att detta kunde bli svårt. Inte bara att vända kunden, utan även att hålla mig för skratt. Jag vet, jag är en ond människa. Samtalet avslutades till slut när jag löst kundens problem och jag berättade smått garvandes för personen bredvid mig som jag aldrig pratat med förut att jag hade haft en kund som va retarderad/cp-störd och hade låtit som en blanding mellan King Kong och Darth Vader i telefon. Personen säger då, på norrländsk dialekt: "Det är okej att skratta åt alla utvecklingsskadade utom min bror."

Tystnad. Jag tog nästa samtal rätt fort efter den kommentaren...

Har gjort detta förr (alltid lika kul........) och en gång i 8:an klev jag riktigt djupt i det så kallade klaveret. Det var min kompis Frida som precis fyllt 15 år och därmed fått en sprillans ny moppe, vilken hon givetvis ville visa för mig på en rast. Alette (som redan hade moppe) jag och Frida gick ut till alla moppar på rasten och skådade hennes nya ögonsten. Blå. Skinande. Ny.

Såklart börjar jag kläcka ur mig hur jävla snygg och fräsch moppe hon hade och vad mycket snyggare den var än den moppen som stod bredvid. "Kolla bara instrumenpanelen! Ha! Va rutten den där moppen är jämfört med din. Och speglarna liksom. Dina skitsnygga backspeglar och -haha- den där fula moppens! Runda - vadå är den hundra år gammal eller?! Ojojoj. " Säger jag garvandes, pekandes på moppen bredvid som jag just totalsågat. Alette säger då (lyckligtvis med skratt i rösten): "Det där är min moppe Malin." Och pekar på den moppe som jag just beskrivit som rutten, gammal och ful. Ajdå.

Som tur var tog Alette detta påhopp väldigt moget och bra men ibland är det bara så, att man inte ser sig för vart man går och trampar med hela foten på ömma punkter där man helst skulle tassat på tå. Förhoppningsvis kan man skratta åt det en vacker dag. Hoppas min arbetskollega på Transcom har humor och glimten i ögat, annars tänker jag bära lösmustash resten av veckan på jobbet och vara osynlig. Eller odla egen mustash.


The klaver-walker

//Mallan

Hösten 2012 @Norrköping?

Sitter och drömmer mig bort. 38 kvadrat. Som skulle vara bara mina. Wooooow! Kan typ släpa in 37 pers på fest där också så har alla 1 fet kvadratmeter var att stå och dansa på. Om någon kan tänka sig att dansa inne på badrummet vill säga..


Eller kanske den här rackaren!
34 kvadratmeter. Sovalkov. Känn på ordet. S-O-V-A-L-K-O-V. Hur mysigt låter inte det?? LÄNGTAR TILL JAG FLYTTAR HEMIFRÅN!! Nu till något HELT annat. Hahahaha. Så sjukt.

Enjoy.

Vilken räddningsinsats dom gör asså! Herreguuuuuuuuuud

//Mallan

Chapstick

Införskaffade ett nytt läppsyl häromdagen som den läppsylberoende människa jag är. Fastnade för denna i och med att jag tyckte Oliv och Citron lät fräscht och mjukgörande för min nariga läpp.
Fick sedan höra att det luktar snus om mig när jag har mitt nya Olive/Lemon-cerat... Jaha. Lyckat köp! Längtar till USA, då ska jag fylla resväskan med det här läppsylet:
Utan tvekan DET BÄSTA ceratet någonsin. Kommer åka fast i tullen för läppsyl-smuggling, men det är det värt. Då kan jag i alla fall sitta i fängelset med mjuka, onariga läppar. SCORE!

//Mallan

hörrni

Otaggad. Stressad. Inget sug i bloggtarmen för den delen heller. Har inte hänt så värst mycket i mitt liv på sistone. Sov 12 och en halv timme inatt. Drömde JÄTTEMYCKET och sjuuuukt konstiga drömmar. En blandning av MASSA helt störda grejer som blev ett virrvarr att vakna med i hjärnan. Stackars hjärna. Den har nog att jobba med i vanliga fall, kraken..

Men men. Längtar något EXTREMT till helgen som gärna kunde komma nu för min del. Lite halvont i halsen och känner mig seg. Skulle vilja skaffa ett husdjur, insåg jag i bilen hem från Sälen. Typ en vandrande pinne.
Gud vad jag skulle leka med min vandrande pinne om jag hade en. Plockepinn till exempel.

Fick även en briljant idé om att skaffa en husdjurs-groda när jag flyttar hemifrån. Googlade saken och fick fram jättemycket fakta om grodor. Wow. Så mycket jag inte visste. Stod till exempel om en grodart som hette Pixie Frog. Det är tydligen en liten söt groda som många tänker "ååååh vad gullig. en sån ska jag ha!" om men efter några år växer den jäkeln till sig och blir en gigantisk African Bull Frog som måste äta levande möss och kryp som den ska jaga runt för att överleva. Pixie Frog kommer från det latinska namnet Pyxicephalus.

Såååå. Har ångrat mig angående grodan. Vill inte ha den där bjässen omkringdundrandes i min lilla lägenhet på jakt efter föda. Speciellt inte om födan är en söt liten oskyldig mus som jag har släppt lös för satt gå på sin sista vandring innan sin död. Skulle inte uppskatta att komma hem och hitta en blodmassaker på huvudkudden och en mätt African Bull Frog sittandes där med ett nöjt leende. Om grodor nu kan le.
Njaa.

Stod dock något om att en groda kan vara en uppskattad gåva till någon i present. Snart är det jul igen. Då vet ni vad ni kan tänkas få av mig... Hehheeh.

//Mallan

Hälsning från Stöten. SUPERFINT i backen, ...

2012-01-14_10_46 (MMS)

Hälsning från Stöten. SUPERFINT i backen, härligt vädet och trevligt sällskap i form av min familia. Imorgon: mer skidor och Vattufjäll+SPA. Hehehe


California here I come

Har bokat mina biljetter till LAX idag. Los Angeles flygplats, för er som inte förstod och tänkte "Kära hjärtanes, vad ska flickan åka till en lax för?", er tycker jag synd om. Och er IQ. Indirekt era hjärnor med andra ord.

Rätt lax.
Fel lax.

Men men - ska inte klanka ner på er, kära och okära läsare! Bokade dessa biljetter utan att veta om jag får plats på språkkursen i Santa Barbara. Priset var bra och resan SUPERBRA (flyger via London väldigt bra tider) så jag kände att det var dags att hugga. Finns flighter på 24 timmar där du ska övernatta i typ Schweiz eller flyger till Chicago först och min papi har "varnat" mig för inrikesflyg i USA. Så bokat och klart, sen går det alltid att lösa om det skulle uppstå problem. Blir mer spännande så.

Kan tänka mig detta klimat i 6 veckor.

Skickade ett mail till Fefe's Farm I Orange County och frågade om det finns möjlighet för mig att hjälpa till att mata kaniner, plantera grönsaker osv på deras farm i en vecka i mars. Fick ett svar 48 minuter senare. Vi ska Skypa någon dag för hon skrev "I'd love to speak to you". Gillaar redan Fernanda, som hon heter.

Över till något HEEEEELT annat.

Bajs. När jag borstade tänderna och gjorde mig klar för sängen förut pratade jag och min syster avföring (av någon outgrundlig anledning) och hon började prata om hur nojig hon blev så fort skiten såg konstig ut när hon var i Indien. Det är ju som känt lite annan hygien och bakteriekultur där.

Helen (efter att hon beskrivit hur äcklig avföringen kunde se ut i Indien): Ja, men i och för sig blir jag orolig om jag typ ser en paprikabit i bajset....
Jag: Haha nämen blir du?? Jag blev kanske liiite orolig när jag såg grodyngel i mitt bajs.
Helen: .......

Jag bröt ihop i en skrattattack, as usual. Helen återberättade för pappa medan jag dog av garv, och han gav mig en blick som sa typ "Vad har jag gjort för att förtjäna en sådan dotter?" Sen mumlade han något om retarderad och gick därifrån. Man tackar.

Kan inte klandra honom.

//Mallan

En anekdot

Hej hej hej. På fredag åker jag och das familia upp till Sälen för en helgs skid-och snowboardsåkning (i alla fall snowboard för min del). När hela familjen åker upp, vilket inte brukar hända så jätteofta nu på senare år eftersom det blir svårare att hitta en lucka i allas scheman, händer det att vi spelar Alfapet och olika kortspel ibland på kvällen. Mycket kul och mysigt.

För ganska många år sedan skulle Helen och jag lära mamma och pappa kortspelet Tecken. Det kan gå under andra namn också men går ut på att man är två par/lag och spelarna i laget ska ha ett gemensamt tecken som de diskret ska signalera till varann när man får 4 likadana kort (enkelt sammanfattat).

Tecknet kan vara allt från att dra sig i öronsnibben till att trumma med fingrarna på bordet. Tecknet får vara vad som helst, bara det är över bordet så att det finns en chans att se det. Man kan alltså inte sitta och sparka varann på benen under bordet. Men det viktiga är ju som sagt att man gör det diskret som tusan. Bita sig i läppen, dra bak håret - något naturligt och enkelt ska det ju helst vara.

Denna vinterkväll när jag och min familj satt i husvagnen i Stöten och skulle spela Tecken så blev lagen naturligtvis Helen och jag mot mammi&papi. Helens och mitt tecket var SVINBRA (typ att diskret klia sig på armen eller något liknande om jag inte minns fel), m&p:s tecken var..... låt oss kalla det mindre bra..

När stunden sedan kom då mamma fick 4 likadana kort och skulle göra tecknet till pappa (svårare medspelare får man leta efter då han satt och kollade på pistmaskinen ut genom fönstret) så blev det liiiiiiite.... mindre bra.
Det mamma gjorde var nämligen att med uppspärrade ögon som inte släppte pappa med blicken en sekund (som kollade på pistmaskinen), i slow motion bita sig i fingret. Som en hund när det sitter med en ben i munnen ungefär. Pappa, som tillslut upptäckte att mamma gjort tecknet tar även han och sätter sig med fingret i käften. PANG. Helen och jag slår på högarna = poäng till oss.

Hade ingen annan bild än den i mitt huvud, ack denna bistra vinterkväll då Tecken introducerades i mina pärons liv.

Kan ju tillägga att dom inte har varit jättesugna på att spela det sen den gången. När vi kom på deras tecken fick dom byta och tar då ett som från början var en väldigt bra tanke. En gäspning. Problemet blev återigen att pappa kikade ut genom fönstret precis då mamma ska göra tecknet och får sitta med uppspärrad käft, rågäspandet, JÄTTELÄNGE. Helen och jag storögda, och frågande. Undrar om mamma fått ett anfall.

Tillslut upptäcker pappa sin låtsasgäspande fru, dock förgäves. Poäng till Helen och mig och mammas kommentar efteråt: "Jag höll ju på att svimma av den där gäspen! Aj min käke.". Man kan ju inte göra gäsp-ljud hur länge som helst så tillsut satt hon bara gapande med vilt uppspärrade ögon. Aldrig Tecken igen mot dom där två...

Monstergäspen.

Vad trevligt det är att spela kort hörrni.

//Mallan

Det tar sig

Okej, kamrater. Har typ 1000 planer och idéer i huvudet som virvlar runt! MEN är rätt på säker på USA och fick idag svar från Marci Rae Stovall, en tjej från USA som Madeleine och jag träffade på vår tågluff 2010. Jag skickade ett meddelande till henne på facebook och frågade om jag kan bo hos henne efter att 4 veckor språkkurs är färdiga och det gick jättebra. BAM! Steg 1, check.

Steg 2. Sprang på detta och blev GALEN. En Eco-festival med volontärarbete 4 timmar om dagen, workshops och massa feta svenska band som spelar på en 2-dagars festival. I Thailand. 30 januari till 6 februari. Alla mina idéer blir så väldans spontana och snabba i vändningarna just nu men blev sjuuuukt sugen på att åka till Thailand på detta. Två problem: mitt jobb och mitt samvete. Känns sådär att flyga ända till Thailand för att delta i Re:earth, en eco-festival. Hade jag varit ute och backpackat och haft vägarna förbi hade jag inte bangat men nu... Me don't know. PLUS att jag troligen inte kan ta ledigt.

Steg 2, inte check. Gråt inte än, mina vänner! Jag har fått en plan som väver in allt jag vill få ut, fast i samma. Hajar ni? Såhär: woofing + språkkurs + hälsa på Marci och uppleva collegeliv. Hon pluggar till Winemaker om jag inte minns fel och bor typ i vindisktrikten i Sacramento (Davis). Jag kanske blir nästa Karl-Jan och börjat fatta tycke för fina viner. Just nu ligger jag på vin-nivå "Vin+havregryn". Inte en jättestor finsmakare med andra ord.

World Wide Opportunities on Organic Farms. Det är wwofing!

Man arbetar på en farm och får boende och mat. Verkar cp-kul och ska försöka hamna på denna farm i en vecka innan språkkursen drar igång. Mumma!

Snart är det jag som ligger i en rabatt i Kalifornien och rensar ogräs. Förhoppningsvis.

Har insett att jag gillar att göra lite annorlunda saker när jag reser som tar resandet och UPPTÄCKANDET till en helt annan nivå. Arbeta på en farm, kötta språkurs och dricka vin med Marci en en röd eller blå platsmugg som dom alltid har på fester i Collagefilmer...

Tänkte vara hemma lagom till valborg och den svenska försommaren. Över å ut.

//Mallan

Haaaaaaamburgers

Som jag lovade er. Handburgaren!

Rätt så jäkla god faktiskt!

Jag i superunderställ och mammelucker. Japp, jag äger ett par mycket trivsamma sådana. Dock syntes dom inte på bilden. Mammisarna alltså!

Peace.

//Mallan


Nyårsafton 2011-2012

Nu har jag äntligen min kamera igen och kan uppdatera er med några bilder!

Madde och Johan @ my casa
Vi hade trerätters (plan A var väldigt lyxig och fin mat med det fick bli plan B. Pitabröd fyllda med köttfärs och grönsaker).
Jag gillar att jag nästlat mig in på alla foton där dom skulle sitta och se söta ut, hehehe.

Ser ut som att Johan har dvärgben. Haha!
@ Eriks place, Örebro
Madde, jag och Robert
"Nöjd nöjd nöjd, mannen här är väldigt nöjd. Nöjd nöjd nöjd, han är glad för han är nöjd."
Jag och Johan!

David, som gör...... jag vet verkligen inte vad. Men nananaajs bild.
Basker-tajm
Gurra unt moi
Gurra unt moi (igen)
Madde and  Mr Kensén
Miss Willyams and miss Bergman. (Oj vad internationell jag blev).
Ser jag alltid sådär ful ut när jag skrattar? Fränt i så fall.

Snart kommer bilder på das hamburgers, även kallade handburgare. Håll ut kamrater!

//Mallan

långh-älg

Chip chip. Jobbade till 20:15 på torsdag sen var det äntligen dags för den efterlängtade långhälga! Drog till Askersund med El Gustavo igår och kollade på Star Wars (har aldrig sett dom filmerna förr). Minns att jag har sett delar av första filmen när jag var liten, men tyckte att det var för läskigt... Har blivit äldre OCH modigare nu kan jag konstatera! Första och andra filmen är nu sedda och en sak har jag insett:

Jag och Yar Yar Binks är rätt lika.

Idag blev det en tur till golfbanan i Askersund, eller som Helena kallar staden: Askan. Har inte rört en golfklubba på..... hm.... väldigt många år men det var faktiskt roligare än jag mindes det! I och för sig bestod mina minnen mest av "helvetes jävla skit nu försvann den bolljäveln också! GAAAAH".Låt oss säga att mitt temperament inte riktigt klarade av min egen kapacitet att slå rakt. Och högt. Och långt. Nåväl, kanske kan göra en comeback och döpa om mig till Malin Trä. (Tänk Tiger Woods och översätt det). Vet inte riiiiktigt om det klingade lika bra i örat som herr Wood himselfs namn. Får fundera på saken...
Ganska sjukt att det är grönt i Januari..
Hahaha! Nja.Ser dock ganska gangsta ut med luvan.
Gustavs kompis Daniel hade något som jag gärna haft i min ägo.

Råkade kläcka ur mig: "Åh har ni likadana skor?" syftandes på Gustavs och Daniel golfskor MEN fick ångra det bittert då herr G löpte fram till Daniel, ställde foten bredvid och sa, upprört: "Likadana? LIKADANA?! Ser inte du sulan???". Jo jag såg sulan på dessa enligt mig identiska par skor där det skiljde någon millimeter i designen på sulan.

Kul var det i alla fall och nu snart blir det pricken över i, grädden på moset, sista spiken i kistan: hemmagjorda hamburgare. Fint ska det va!

//Mallan

RÄDDA ÅLEN

Har adopterat/räddat en ål idag. Tydligen heter den Metta, i andranamn Lillsnorre. Adoptera en du med! Är väl 100 väl investerade riksdaler? Istället för att lägga dom på massa onödig skit, RÄDDA EN ÅL!
ADOPTERA EN SÖT ÅL DU MED HÄR

//Mallan

En dag på jobbö

Hej bloggelibloggen. Idag hade jag flow på jobbet, börjar komma in i det lite mer! Kände dock att "dear god. har vi suttit här för länge?" när en kille i min grupp helt plötsligt kollar snett uppåt-bakåt och utbrister: "Jag såg en fågel! Helt ärligt - JAG SÅG EN FÅGEL!"

Lugn duuude. Vi är för det första inomhus och för det andra.... det är inte bra att överkonsumera energidryck.

Is it a bird or is it a plane? No it's supermaaaaan!
Man kan ju hoppas.

//Mallan

2012

Börjar smida planer. Äntligen! Känner att mitt sabbatsår har blivit delvis som jag tänkt mig men också inte. Jag känner mig inte redo att börja plugga till hösten, jag måste göra en resa till. Min tanke var ju från början att "bli av" med den svenska vintern och komma till varmare breddgrader. Dock så har jag ju ett jobb nu och vet inte hur det ska gå till att pussla ihop allt så att jag kan genomföra mina planer...

Men som min kloka far sa: "I ett sånt läge kanske det är bäst att följa sitt hjärta". Ja faktiskt. Kunde inte sagt det bättre själv alltså! Jag är inte färdigrest än.
Tror jag kan behöva detta faktiskt.

BAM! Vad göru?

//Mallan

Nyår

Oj oj oj. Vilken vild kväll! Idag mår jag inte toppen kan jag villigt erkänna. Hade en svinkul kväll, i alla fall dom bitarna jag kommer ihåg. Hehe. Blev väl några shots för mycket, och fattade inte när tolvslaget var. Tappade min mobil i backen 18 gånger så skärmen numera har några saftiga sprickor. Glömde min kamera hos Erik där vi var på fest så har inte heller några bilder att glädja er med.

Men det kommer, kan jag löve. Får väl ta och tacka alla inblandade för en skitrolig kväll men har kommit på vad mitt nyårslöfte ska vara: bli aldrig så full igen. Det kändes som att jag hade så mycket att fira, för det var så mycket roligt som hände under 2011. Därför gick jag all in.... Om jag nu ska förklara mig/skylla på något.
Och en till sak, som inte alls har med nyår att göra. VARENDA gång jag tittar ut genom fönstret ser jag MINST 4 rådjur. Just nu ligger 7 stycken och softar uppe i slänten. Tuggar på något. Soft.
Kanske ska ha som mål under 2012 att bli Kvinnan som talar med rådjur. Det hade varit något att skriva på CV:t. För tillfället kan jag bara skriva ner att jag är en jävel på att shotta, vilket troligen inte gör mitt CV så mycket mer attraktivt.
Typ såhär mår jag idag. En bild jag tog dagen efter festligheter i oktober 2010. Pigg.

Över å ut.

//Mallan