Life's a beach

Todelidoo mina vanner! Vilken ande ska jag borja i? Har kommit in i livsstilen nu sen ett tag. Laidback, men anda hart jobb.
Ibland har man tid till att utveckla sin konstnarliga sida. Eeh, ja.

En av alla katter som hanger i campet. Jag dopte han till Kurre, men tydligen finns det en till exakt likadan. Som det problemlosare jag ar dopte jag den andra katten till Kurre 2.

Jag och Peggy, en ny tjej. 21 ar gammal och fran tyskland. Nar jag fragade henne var hon var ifran svarade hon Tyskland (saklart) men sen sa hon "And you are from Sweden?". Jag sa "Oooh, yes I am! How did you know?", hon svarade "Because of your blonde hair and blue eyes". Jaha, men varfor borjar alla grekiska turister prata greksika med mig i 110 nar jag halsar pa grekiska i kiosken?! Jag trodde att det var for att jag sag grekisk ut, men ack sa fel jag hade...


The classic. En hoppbild!

For att svara pa mammas fragor, ja mitt talt ar kanon men ibland sover jag pa stranden istallet. Jag svalter inte pga den vegetariska maten utan klarar mig bra (men koper extra kott ibland, hehe). eller, jag trodde det var kott tills alla borjade tjata om att jag hade kopt "animal rests". Tack, vilken aptit jag fick helt plotsligt..

Vadret ar bra, inget regn hittills (maste ju namna vadret, annars hade jag VERKLIGEN inte varit svensk). Jag har kopt en till Volontar t-shirt sa att jag har en till, och en varm troja for Box in (shift pa natten). I think I will survive. Och sist, NEJ jag tanker inte saga till Peggy som kom igar att jag har stulit hennes bil pa tyska, bara for att det ar en av de tre meningar jag kan.. Dog mina svar?
Rota. Schemat! Ser ni mitt namn pa grekiska? :)

Sitter och flaker ut mina lar i kiosken, allt for att skramma bort turisterna. Mouhaha

Typ allt fran mig for tillfallet. Har fetaste panoramabilden over campet som jag kanske slanger ut ngn dag. men som ni ser ar mitt Rota ganska fullt.. Men pa torsdag blir det troligen BBQ-night for att Amy och James aker dagen darpa.. KOTTT

//Mallan




Såg just några greker som sympati-haltade ...

Såg just några greker som sympati-haltade åt sin kompis som hade skadat knät när de gick ner till stranden. Är det äkta vänskap?


Något som är aningens förvirrande är att "...

Något som är aningens förvirrande är att "ja" är "ne" på grekiska. Varfööör? För svårt för min hjärna, får tänka baklänges hela tiden. Insåg även igår att jag nästan glömt hur man pratar svenska?! Jag har kommit på mig själv med att till och med TÄNKA på engelska... Omg.


Kalo Nero life

Tjingeling! Har lart mig att Kalo Nero betyder "bra vatten", vilket stammer valdigt fint. En annan grej som jag tycker ar sa coolt med skoldpaddor ar en gammal myt fran Indien som jag tankte dela med er!

Den sager att varlden halls upp av fyra elefanter, som i sin tur star pa skalet av en gigantiskt havsskoldpadda som simmar i "the sea of infinity". Sa om havsskoldpaddorna slutar excistera, dor vi ocksa. Haftigt va? Jag gillar tanken, aven fast det inte ar sa troligt.


Nice, huh?

Over till volontarlivet sa rullar dagarna pa. Har varit har i 2 veckor nu, 5 veckor kvar. Snart September, kanns konstigt. Sag varldens snabbaste hatchling igar, sa jag dopte han till Usain Bolt. Eller kanske Forrest Gump. Fast na.


Igar var jag i kiosken fran 21-24, idag har jag samma shift. Vi ska guida turister pa s.k "hatchling-tours" sa vi haller dom borta fran stranden. Ovrig info ar val att vi volontarer skyddar/kontrollerar 9,5 km strand. Det ar fyra strander: A, B, C och O. Tror att vi har 676 nesten totalt, vilket ar ratt bra!

Me and le hatchling, som di sager i frankrike.


En stamningsfull kvallsbild.

Kan dock inte forneka att jag hade velat vara i sverige igar och idag. Hoffe+timbuktu och jag ar inte dar!! Kanns illa, men okej, man maste valja sina aventyr ibland och jag valde detta. Kommer troligen fler chanser far jag hoppas.

Lea (som blev biten av en skorpion) akte hemm igar och aven Cati, Nele och Lucia. Sa pa mandag ar vi bara 11 volontarer kvar men rads icke! Det dok upp 2 spanjorskor pa Loukas nyss sa det kan nog bli bra detta anda.

Cheers!

/
/Mallan



Kalo Nero life

Ah, glomde beratta nagot igar. Inget kan forvana mig langre. Nar jag olyckligtvis somnade pa stranden och brande mig, gick jag ner och skulle doppa mig i vattnet efterat. (rakade ha armarna langs sidorna pa ett strandad sal-vis vilken gjorde att dom var halvt sovande och stela som tusan nar jag vaknade). Gick i alla fall mot vattnet, nar en grekisk gubbe som spelar beach tennis med en annan man fragar om jag vill spela. Och DAMN vad jag spelade! tror att jag vann. Men denna grekiska gubbe visade sig jobba pa en bank i Athen och hette Stavros, min nya homie. Hehe. Inget forvanar mig langre. Dar stod jag helt plotsligt och spelade beach tennis med en 45-arig grekisk man.

Bild fran Kyparissia. Amy, Mayia, Daisy och James

Loukas Tavern igar

Pavag hem fran Loukas

Vi hittade ett skelett fran en dod skoldpadda... snyft

Vy fran campingen

Jonathan fran Frankrike och jag, dom yngsta i campet. fast han ar aldre an mig, fodd i juni tror jag de va. Rackarns

Beachen, ratt najs alltsa. Hur ar vadret i Sverige...?

Ska snart till kiosken och salja skoldpaddsgrejer till glada turister (forhoppningsvis glada) fran 6-9. Kanske skulle bli volleyball efter middagen kl 8, men den missar jag och Marion, eftersom vi ar i kiosken. Naval. Far val lira lite imorgon. Var ute och sprang med Amy igar! As skont! Dock sa gar vi ca 7 km om dagen varav minst 5 ar i sand.. Gillart.

Ha det fint! Och snalla alla som borjar universitet och grejer, TELL ME HUR DET AAAR! sa nyfiken!

//Mallan

high on life

Skepp ohoj! Har sa mycket att beratta men inte mkt tid kvar pa internet sa far fatta mig kort. Brande mig i solen idag (rakade somna) och provade ett gammalt husmorsknep med yoghurt pa den brandra huden. Sa dar satt jag tillslut med fet (10%) grekisk yoghurt over halva kroppen. Dom andra kollade skumt pa mig och tror nog att svenskar ar galna. det ska dom tro, hehe. Strackte fram en arm med yoghurt till Marcus och sa: "Wanna have a taste?" Garvade laaange at det. Han sa da med sin brittsika dialekt: "I really don't feel like licking yoghurt off somenones arm right now." Fasen va kul det va..

Nagot annat som jag tyckte var extremt roligt, skadeglad som jag ar, var nar Lea somnade i solen och blev biten av en skorpion. HAhahah. Elakt att skratta, jag vet. Men nar James fragade henne "Where did it bite you?" och hon sa (med ungersk brytning "On my bottom" kunde jag inte annat an att asgarva. Wopsi.


Glomde lagga upp denna bilden sist. Det ar sahar vi jobbar, med bamboo and grids!

Gillade denna "hoppbild" och att jag ser helt retarderad ut. jag gjorde ljudeffekter, hallaaa?

Over and out,

//Mallan

Kalo Nero life


My crib

Jag och min forsta hatchling

Morris, min forsta hatchling jag hjalpte till vattnet

Pa vag till vattenfall

Fint va?

Volontarer!

70' hippie party

Tarzan

Camp

Camphang

Excervation

Mig pa aventyr, mot Loukas idag (farsk bild med andra ord)

//Mallan

Kalo Nero life

Har tyvarr inga bilder med mig, men kan beratta vad som hant dom senaste dagarna pa ett ungefar. Nar jag ANTLGEN ANTLIGEN ANTLIGEN kom fram tillslut var det montage av mitt crib (las: talt) som gallde och att halsa pa alla manniskor. Trott som jag vet inte vad och sjukt lycklig over att jag var pa plats sa slutade det hela med att jag kramade en spanjorska vid namn Olga nar hon halsade pa mig. BAM sa fick hon en svettig svensk bamsekram a la Malin. Sedar. Tank vad trotthet kan gora. Bara hon inte tror att jag ar lesbisk nu ocksa...

Har hangt med Beate fran Osterrike ocksa, en 30-arig kvinna som ar jattetrevlig. Vi pratade om allt mojligt och jag fick skrattattackernas attack nar jag berattade en sak for henne. Grejen var att Marcus, fran England, som jag hade min forsta Morning Survey med (och 2 andra) har nagot mystiskt utslag pa magen. Pa var morning survey nar solen kom fram och det blev varmt oppnade han sin skjorta och jag fick syn pa detta utslag. Saken var den att jag tyckte att det sag ut som att karln hade en tredje brostvarta och fullkomligt DOG av skratt nar jag forsokte forklara for stackars Beate att jag trodde Marcus hade "a third nipple". Poor Marcus, han skulle bara veta vilka hoga tankar jag har om honom...

Den hariga kvinnan Leah lanade en kajak for nagra dagar sedan och paddlade ut 4 kilometer (???!) och lyckades se en delfin. Ratt galet. Denna kvinna visste vart en vik vid namn Turtle Bay lag sa jag drog pa mig bikinin och hon sin lilla baddrakt och sa begav vi oss. I Turtle Bay finns det en chans att se stora skoldpaddor. Vi gick i alla fall dit, hoppade i med vara snorklar och sedan borjade snorklandet. Da borjade Leah simma ut, bort fran stranden. Jag trodde att vi skulle snorkla i sjalva viken, men ack sa fel jag hade. Denna ohammade kvinna simmade ut langt sa in utav helvete och jag hakade pa. Tills man inte sag botten langre och det var dalig sikt. Jag borjade tanka pa Hajen-filmerna och blev smatt radd. Ville ju inte verka mesig heller men tillsut vande jag tillbaka for snorkling pa mer normala djup.

Men kolsyra det tal hon inte! "The bubbles are not good for me" sa hon pa sin Ungerska brytning och bestallde en Fanta utan kolsyra. Jag skrattade inombord och tankte att nu minsann, ar det 1-1! Mouhaha

Var i ett vattenfall idag, bilder fran det kommer pa fredag forhoppningsvis. Det var SA VACKERT!! Och hatchlingen Louie, Morris och dom 2 albinohatchlingarna. Som sagt. Kalo Nero life is just getting better and better. Har ju mitt Leksands knackebrod ocksa.

Take care!

PS: Ar yngst av alla volontarer och den enda fran skandinavien har. Imponerade dock for tyskarna med mina tyska-skills... Imorgon ska jag imponera med mina matlagnings-skills for da ar det jag som ska laga mat for 30 personer! PASTA blir sager jag. (Vi ater bara vegetarisk mat eftersom det ar sa manga veggies). Eeh, ja.

//Mallan


Jazzas! (hej på grekiska, som det låter). ...

Jazzas! (hej på grekiska, som det låter). Ska troligen till Loukas på fredag (internet) och kan berätta mer då. Har idag sett min första hatchling Morris gå till vattnet och simma iväg. SÅ SÖT! Har även snorklat i Turtle bay i hopp om att se en stor sköldpadda med Leah, 25 år från Ungern, troligaste den naturligaste (läs: hårigaste) kvinnan på jorden. Men, mer om det på fredag och kanske nån bild om vi har tur!


Så länge man har knäckebröd är läget gansk...

Så länge man har knäckebröd är läget ganska bra. Är påväg mot sthlm nu,för imorgon lyfter flygplanet mot Athen 07:05 på möra. Packat som satan och blev tillslut klar efter viss dramatik och hysteri. Hör väl av mig så snart jag kan ifrån Kyparissia! :) Kommer sakna så många, ta hand om er <3


Ibland blir det rätt, ibland blir det fel

Då och då tror man att man kan låttexten på en låt, men så kan det visa sig att man inte var helt 100 ändå. Det finns en sjukt rolig sida som heter Saltmannen, där man kan skicka in felhörda låttexter. Tyckte dessa var pricksäkra!

Artist: Per Gessle
Riktiga texten var:
Här sitter jag och fryser på en regnig perrong
Men jag sjöng:
Här sitter jag och fiser på grannens balkong

Artist:
Eric Amarillo
Riktiga texten var:
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.
Men jag sjöng:
Om du tror att jag har Farmville
kanske tänder du på det

Artist:
Traditionell
Riktiga texten var:
We wish you a merry christmas
Men jag sjöng:
Ee, Vishnu å Hare Krishna.

Artist:
Lasse Berghagen
Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn
Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan.

www.saltmannen.se

Har gjort något liknande och gått runt och sjungit "You see me rollin', like a little biscuit" till Lazee - Rock Away. Tydligen är det "You see me rollin', pumpin' Limp Bizkit". Ajdå...

//Mallan


Hastig Update

En liten grej jag glömde nämna förut... Jag ska försöka hinna säga hejdå till Frida, Persa och kompani också och fick förfrågan av Frida om en volleybollkväll på fredag. Jag skrev då som svar att jag ska försöka svinga förbi en sväng om jag har tid.
 
SVINGA?!

Sen när blev jag Tarzan undrar jag själv, hade väl planerat att svänga förbi om jag har tid men en lian kanske går snabbare. Hm.

//Mallan

PS (igen):
Bilder som jag ska titta på när jag längtar hem


I vårt esse!

Bara för att Frida blev så bra på bilden

Sjukt pigga tjejer, efter att ha bränt ner Gävle-bocken kvällen innan

Hahaha. The days of our lifes

(Hittade inga fler bilder, om någon känner sig bortglömd)

Mina fina

Blev hejdå-fika på stan med Alexandra igår och även en hejdå-promenad med Sillen. Buhuuu, kommer sakna er massor! <3

Fick detta RÖRANDE, UNDERBART, FINA kollage av Sofia. Naaaw. Så mycket minnen! Fan va vi har härjat och hittat på saker...



Idag sa jag hejdå till Madde, som förövrigt berättade sjukaste historien jag hört på länge! HAHAHA xD Ojoj. Kommer sakna henne också, men som tur är blir hon granne med mina kusiner i Arvika.

//Mallan

PS:
Nu är den min


bra skit

Underbart.



Nu har vi skrattat idag också, tacka mig om ni lever länge. Vill förövrigt ha HIMYM, Harry Potter och LOST maraton när jag kommer hem från G-land. Nån som är on?

//Mallan

där tapeterna korvat sig

Papi och Helen åker till Sundsvall idag, till 10:2. Med andra ord var hela familjen uppe i ottan, och skulle käka frukost tillsammans och allt sånt.

Försökte hålla mitt onda morgonhumör nere i morse @home, så mina morgonaggressioner höll på att gå ut över en oskyldig gammal man som tog en morgonpromenad med stavar som jag mötte när jag cyklade ner till jobbet. ”Vart fan har du gjort av skidorna då, GUBBE?!” tänkte jag skrika åt honom. Hindrade mig själv i sista sekund.


Mumin är ju lätt sötaste trollet

//Mallan
 


Min helg i punktform

Såhär tillbringade jag helgen, typ.

  • Drog en roadtrip till Linköping med 4 personer jag knappt känner/kände
  • Insåg att jag är way more skadeglad än jag själv velat erkänna
  • Att börja prata med sig själv inför personer man knappt känner kan ge ett konstigt intryck, har jag upptäckt
  • Att lyssna på en full människa som drar rastistskämt med en taxichaufför av annan etniskt härkomst är svinkul
  • Såg en annan full människa som försökte stajla på dansgolvet: ställer sig på händer (konstig dancemove må jag säga), får obalans och karatesparkar en oskyldig tjej i bakhuvudet. haha.
  • Hamnade mitt i ett rådhusbröllop, men fångade dessvärre inte buketten
  • Skrattade ut en dalmas som precis fått 4 flugor i sin Fanta och började dra kommentarer som "Oj, vad är det där för svart i din mat?", "Hoppsan, här har det skett en drunkingsolycka i ditt glas ser jag!" och "Den Fantan var inte vegetariskt inte".

Insåg precis att jag nog inte bara är skadeglad, utan även elak.

Wopsi.


Two thumbs and a fingá på helgen (hitta ingen sån bild, fick bli en tumme istället)

//Mallan


traumatiserad

Såg en tant ~90 år i bikini när jag cyklade hem igår från jobbet. Har förlorat hoppet om mänskligheten.

Join the movement

Är det persikor som är den håriga varianten av nektariner? I så fall är jag sugen på en sån. Vilken jädrans tur att jag har en mä te jobbö.

Har förövrigt blivit sugen på en ny kamera.. Känner att min Olympus mju 1010 digitalkamera inte håller måttet i alla lägen. Tyvärr. Visst, man kan kasta och vifta med den utan att den går sönder så lätt och man kan ha med sig den smidigt i väskor/fickor and so on. Den pallar festival/fest. För systemkameror är ju så stora!?

MEN, jag tror mig ha funnit en lösning. Olympus XZ-1. En digtal kompaktkamera som tydligen ska ta lika bra bilder som en systemkamera, what uuuup?

Nu till det svåra: köpa innan Grekland eller ta med min gamle trofast med risk för halvdana bilder? Vill betona en sak! I Grekland kommer jag jobba i gryning/skymning mycket och är det NÅGOT jag kan klaga på gällande den kamera jag har är det just bilder tagna i mörkare miljöer, dom blir inte bra... Ser oftast ut som att någon har spillt ut en dricka över bilden och trots att det är färg i verkligheten blir bilden grå.

Liksom, när jag visar bilder på datorn från min resa. "Och här är en bild på mig och en sköldpadda tagen i solnedgången. Nej, det regnade inte. Nej, jag var inte illamående och grå i ansiktet. Nej, ingen har spytt på datorskärmen - det är bilden som ser ut så."

Fan vad jag överdriver hela jävla tiden. Blir så less.

//Mallan

PS:
Frida har skaffat Facebook! Kors i taket!! Igår när hon, jag, Madde, Persa och Sillen var ute och åt (som var jättemys) så säger jag att "nu är det tamejfan dags att du skaffar en Facebook som övriga världen så att man kan få tag i dig nu när alla reser/flyttar/sprids åt olika håll". Trodde att hon skulle säga emot och klaga men icke - she's in.
 

Willkommen, säger jag och friend-requestar henne dirr.



Humor på hög nivå

"I wasn't that drunk"
"Dude, you gave a sock to a midget and yelled 'DOBBY, YOU'RE FREE!'"

"I wasn't that drunk"
"Dude you held my cat in the air and sang 'The circle of life.'"

"I wasn't that drunk"
"Dude, you stood in my toilet and tried to flush yourself to the Ministry of Magic!"

"I wasn't that drunk"
"Dude, you were hugging an old man with a white beard screaming 'DUMBLEDORE YOU'RE BACK!'"


Vad ska man säga? Lysande. Skrattar högt för mig själv... Kan någon fler av denna sortens skämt? Let me know!!

//Mallan

everybody was kung fu fighting

Vaknade av orden "han e våldtäktsman. uh uh uh UH, uh uh uh UH" imorse när mitt alarm på mobilen började spela. Konstig låt att vakna till på ett sätt, men rätt bra eftersom den börjar lite diskret med några hostningar/harklingar och sen kommer sången. Ingen chockstart som gör att man vaknar med ett obehagligt ryck, som typ Johnossis låt Zeppelin. Prova den som alarm och ni flyger upp ur sängen, alternativt stänger av alarmet snabbare än snabbast och somnar om.. Tänker inte säga vilket aternativ som stämmer in på mig.

Apropå att vakna berättade en god vän till mig att när hennes alarm går på möra så tar hon sats och studsar bokstavligen upp ur sängen. Alltså i ena sekunden ligger hon i sängen, i nästa står hon på golvet. Utan att egentligen veta hur hon hamnat där. En annan vän berättade att hon också brukar göra så men landar i olika karatepositioner på golvet?! Qué? 


Nyvaken?

Skumt som satan det där. Över till något mer normalt. Ska in på Katrinedalskrogen ikväll och äta med Sillen, Madde, Persa och Frida. Lite "like in the old days" och förhoppningsvis med väldigt god mat.

Sitter och räknar ner minuterna till lunchen nu. Endast 36 kvar. Hade en väldigt liten matlåda först så jag gjorde äggmackor i morse så det skulle bli lite mer men då kom mami och börjar häva i massa saker i stekpannan så nu har en en REJÄL jävla matlåda plus 2 feta äggmackor. Gött dä.

//Mallan


3 råa...

Träffsäkert.




//Mallan

the journey

Räknar ner dagarna nu... Snaaaaart börjar äventyret! Om ni vill följa min resa är det denna blogg som gäller, ska försöka uppdatera så ofta jag har tid och chans. Blir ju internetcaféer och vet inte hur snabbt internet men borde väl få upp någon bild och någon bokstav då och då. 


Gissa spåren?

Somnade för övrigt kvart över åtta igår. 20:15?! Helen kom hem igår och hade tydligen bara sovit en timme natten innan, så hon gick också och la sig tidigt. Men jag, som hade sovit 6-7 timmar RÅ-somna lite efter åtta på kvällen... Första dagen på jobbet och jag är helt död. Sick!

//Mallan

nusse då

Eftersom jag sitter här och tycker synd om mig själv som jobbar när det är stekväder ute så passar jag på att lägga in en bild där jag ser liten och ynklig ut. Tyckte att denna gjorde jobbet.


Mini-Malin 3 bast med brutet ben. Syster i hund/björntofflor visar hur hon pimpat lillasysters gips med klistermärken och fina teckningar.  

Förresten! Läskigt många idéer kläcks idag. Study Abroad i USA? Backpacking i Australien? Åååh. Får se hur jag känner efter 7 veckors tältande i olivlund. Känner för USA, men samtidigt vore det härligt att inte plugga och bara softa runt i typ Australien for a while. 

Förresten II! E-B har varit på Zakynthos och badat med Karettsköldpaddor. L på jobbet har också sett en skrikande havsköldpadda i en trädgård som "verkade aggressiv" på en utlandssemester. Svälj. Min fråga blir: vad hade L ätit/druckit då...?

//Mallan

laughing my fucking ass off

Ibland är jag så extremt skadeglad, elak och hemsk. Jag skrattar när folk skadar sig, är nära på att skada sig eller bränner sig på varma saker. Så länge det är med ett "AAAJ" ett "helvetes jävlar" eller andra ord som beskriver smärtan så står jag där och skrattar olämpligt. Om det inte är en jätteolycka såklart, då gör jag allt annat än garvar. Men om någon i min närhet sticker sig på något vasst, bränner sig när den ska ta ut något ur ugn/micro eller liknande är det tyvärr en rätt stor sannorlikhet att jag står och gnäggar.

Fasen. Ofta lyckas jag skratta ut totala främlingar också (hände på tåget till gbg en gång) men senast detta hände var jag påväg till Hultsfred. Jag hade varit på världpremiären av Harry Potter 00:01 på kvällen/natten, sovit 3 timmar och sen börjat min långa resa ner till Småland. När jag kom till Linköping och ÄNTLIGEN skulle åka en lite längre tid så att det var läge att sova (jag hade en viss sömnbrist) så blev det tåget inställt?!

Oturen skrattade mig i ansiktet den gången (payback time?) men i alla fall så slutade det med att jag efter x antal minuter satt på en ersättningsbuss mot Hultsfred. Övertrött som få, med en okänd kille bredvid mig. Han somnade rätt fort men helt plötsligt vaknade han med världens jävla ryck! Ibland har det hänt även mig, men han såg så förvirrad och rolig ut (han fattade nog knappt att han var vaken) att jag självklart började frusta av skratt.

Tårarna rinner, jag mumlar fram ursäkter varvat med "du vaknade med ett rejält ryck" till kille, okänd. Rycket var så extremt att jag också ryckte till. Det blev ju som en chock för mig också. Stackars kille, gingá va han också. Återigen fick jag sitta och kämpa för att hålla igen skrattattack efter skrattattack. (Har man väl börjat är det mer en mental kamp att sluta). Stirrandes ut genom fönstret med ett galet leende och ryckande mungipor.

Yeah folks, jag är tillbaks på jobbet igen. Och på 9-fikat började E-B, min handledare, berätta om någon hon hade hälsat på i sommar som hade haft en hund. Hunden var fastkedjad, hade en sån där tratt runt huvudet och tuggade på sin egen svans tills den blödde. Skrek, ylade, gnydde och flög runt som en vildning. Ägaren gick till veterinären (något var uppenbarligen fel) och hunden fick pencellin ifall han hade fått någon infektion på svansen. Ingen förbättning trots pencellin, hunden fortfarande galen.

De frågade också när detta konstiga/galna beteende hade börjat hos hunden och tydligen hade det börjat när de var ute och gick och hunden satte sig och sket. Han fick tillslut beskedet från veterinären att hunden var obotabar och helt enkelt gått och blivit galen. Avlivningen var ett faktum. Han sket ut sitt vett. Tyvärr resulterade denna berättelse med att jag sitter och fånler (hunden sket och blev galen, det är ju bara för sjukt) men vill egentligen bara kasta bak huvudet och asgarva. Övriga runt fikabordet med medlidande miner och tänker troligen "stackars hund".

Tyckte synd och vovven men är också rädd nu. Vågar man någonsin gå på toaletten mer nu? Man gör 2an och kommer ut helt LOCO från toan: sliter sitt hår och med vilt uppspärrade ögon. Hjälp.


Don't make that poo, mate! It can turn you insane...

//Mallan