Nollning



Glowsticks på Kåren igår på Fullmoonparty


Fullmoon!!


Har jobbat 2 dagar på nya jobbet i veckan.

En till fullmoonbild på mig och phadder- och generalkompisar

Gjorde pizza med G ikväll

Det blev gott :) Sedan såg vi sorgligaste filmen och grät ikapp.

Imorgon fortsätter nollningen med Välkomstdag nr 2. Silly hat party på kvällen, ujuj!

Ha det bra mina små liv!

//Mallan

Det som händer



Gjorde sista dagen på sommarjobbet igår, bjöd på "Citronkaka med vallmofrö".

Fick hastigt och lustigt ta över Ankis startplats på 10 km i Blodomloppet igår. G sprang för Ahlsell och jag för BAE. Efter ca 4 km flämtade Gustav: "spring före om du vill, jag är helt slut." Detta sa han efter att flertalet gånger påpekat att vi höll ett alldeles för högt tempo... HA! JAG SPRANG SNABBARE ÄN GURRA. Jag sprang på 55:21, G på 56:55 :):):):) Dock bör det påpekas att första 1,5 km gick i sniiiigelfart pga allt folk. Hade vi startat längre fram kanske vi kunde speedat på mer men vi sprang ju mest för att det var skoj! Jag skämtade med dom på jobbet att arrangören kanske såg detta som ett tillfälle att värva blodgivare den hårda vägen, dvs gömma sig i buskage längs banan och hoppa fram med en spruta i näven. Hehehehe

Vi käkade på Sibylla efteråt och köpte godis. Satt fint!

Idag har jag planerat hösten med en kopp lakritste och en bit citronkaka.

Min jobbiga dag fortsatte i soffan med mer "planering". Vi lagade faktiskt mat innan G stack till jobbet, baconlindad chickichicki med färskost i. Gött.

Ikväll ska jag träffa klassisarna igen, KUL!
Ha det fäjnt.

//Mallan

BILD


Fullt på ballen var det!

Brödfångarn.

Värdtrion.

Bergis, Felicia och David!

Sofia och Eric!


Sanna, jag och Bella.

Vi var glada, mest tack vare den egenkryddade snapsen med smak av citron, fläder och honung eller som Danielle beskrev smaken: diskmedel.


Så himla mysigt!

Gurra fick en stadig kyss av mig och i slutet av kvällen blev han öronhånglad av Alex. Oerhört underhållande måste jag säga.


Sillen och jag, fin kväll!

//M

TEXT

Efter en fartfylld och omtumlande helg med kräftskiva så sitter jag här på jöbbet igen. Sista jobbveckan innan nollningen drar igång, känn på den ni! Har verkligen tänkt, pratat och diskuterat (mycket med H i portugal) hur jag på bästa sätt ska slippa stress under introduktionen (som består av hets och att vara på 300 ställen samtidigt ungefär) och LOVAT mig själv att jag inte ska bli sådär stressad så att kroppen låser sig, man blir handlingsförlamad och får svårt att andas. Det säger ju sig självt att det absolut INTE är nyttig stress och den ska jag nu alltså undvika till varje pris. Heja mig.
 
Annars då? För någon vecka sedan spontanköpte jag och G ett matbord till köket hux flux. Det blev faktiskt superbra! Bjud in er på fika om ni vill se det irl. Igår spontanköpte jag en byrå på Blocket som Gurra ska hämta hem idag. Egentligen var det inte så spontant men den kommer definitivt göra nytta i hallen eller i sovrummet, beroende på var den får bo. Vi letar fortfarande efter en ful-byrå att ha i klädkammaren men jag tyckte att fågeln G viskade något i mitt öra om att det eventuellt fanns en potentiell byrå som saknade husse&matte. Och då vore ju jag och Gustav perfekta byråföräldrar!
 
Ska bjussa på fika på torsdag på jobbet (citronkaka är tanken), för då gör jag min sista dag pga lite ändrade planer. Återkommer om det på fredag när jag vet mer om dessa heeeemliga planer som jag bara var tvungen att nämna för att göra alla nyfikna. Så det så.
 
Det bästa som hände i helgen på Kräftskivan var när jag åt ett vitlöksbröd och tappade ner en liten bit på golvet. Med min fabulösa motorik i fötterna plockade jag kvickt upp brödbiten med tårna och siktade sedan (på skämt) mot Bergis som stod i andra änden av köket och som genast började gapa, med på noterna. Jag är faktiskt inte så elak så jag sa "nej Bergis, den har varit på golvet", varpå han bara skakade på huvudet och viftade avfärdande med handen att det inte spelade någon roll. Jag sa då att "jag tog upp den från golvet med tårna". Bergis gör samma gester igen, antagligen med tanken att det inte skulle finnas någon rimlig chans i världen att jag skulle träffa den minimala, men nerslemmade brödbiten i hans mun på så långt avstånd. Vad tror ni hände??? JAG SATTE DEN. Jag satte den så jäkla mitt i prick att Bergis åt upp den i bara farten. Min kväll var fulländad.
 
Bilder från denna underbara afton finns på fb för er som vill frossa och ett styckvis väl valda slänger jag ut ifrån mobil i nästkommande inlägg, tattigt as hell.
 
Ha det bra och var rädda om er i regnet.
 
//Mallan 

Hemma i ett grått, regnigt jävla land

Nu vill jag bara påpeka 2 saker. För det första ogillar jag att "Sverige kokade av värme" när jag INTE var här och nu REGNAR det konstant. Visst, jag stod imorse som värsta superoptimisten och ba "neeejmen alltså ÄVEN om jag klagar och blir förbannad på regnet, slutar det regna då? Nej. Så därför ska jag se det positiva i det hela, som till exempel att nu kommer svamparna växa och gro som satan. Och det är ju bra. Svamp är gott."
 
Den inställningen försvann ungefär i samma takt som de torra partierna på mina byxor under cykelturen ner till jobbet. Alldeles för snabbt. Det andra jag vill påpeka är att det är en märklig känsla när ens pojkvän varit förstoppad i snart 2 veckor och skickar ett sms om att han har fått bajsa och jag blir ÖVERLYCKLIG?! Trodde inte att tanken på hans avföring någonsin skulle frammana den känslan men sedär vad fel man kan ha! Med tanke på allt magknip och alla de olika metoder han har provat för att få igång magen igen förtjänar han lite glädje och värme när väl tarmen vaknat ur sin dvala.
 
Annars då? Jag har tagit reda på att min kurslitteratur för hösten är sjukt svår att få tag i begagnad så dessa böcker ska jag beställa på nätet och punga ut ca 2200 kr för. Är extremt taggad för terminen, introduktionen och att jag ska läsa Biologi!! Älskar biologi, det är så himla intressant! Dessutom har jag, håll tummarna, sökt extrajobb i höst och hoppas att jag har en chans att få det. Tror att det skulle fungera att kombinera med mitt schema och det vore verkligen perfekt att få komma ut i arbetslivet och tjäna lite pengar.
 
Nåväl vänner! Back to bizniz.
 
Simma lugnt i regnet!
 
//Mallan
 

Jag lever, jag är hemma, vykorten har anlänt

I alla fall 3 vet jag att de har kommit fram... Håller tummarna att resten kommer imorgon isf.

Portugal var fantastiskt! Hemkomsten och att träffa Gurra igen var också fantastiskt. Vi åt mat på Lilla Örebro som han hade bokat bord på, otroligt mys!



Åt svenska köttbullar, sååå gott.

G med sin sjuka mage. Stackarn!


Blev ingen bättre bild än så.. haha.

Vi delade på en italiensk plocktallrik till förrätt, mycket gott.

Portugalbilderna kommer jag att lägga ut på fb i ett album tillsammans med Helen. Vi jobbar på det...

Lagade egen müsli idag och en soppa jag namngav "Morots-och potatissoppa med bortkommen broccoli". Toppad med en citrusolivolja med örter i. Soppa är bästa maten jag vet! Speciellt när det var monsunregn ute...

Ha det bra amöbor!

//Mallan