Snart julkalender och december!

2011-11-30_21_36 (MMS)

Julmyste till det med en kladdkaka såhär på onsdagskvisten. Sockersug kan komma plötsligt.


?!





//Mallan

Will find a way

På lördag ska vi ha Reunion-klassfest, eller som den heter på Facebook: NVTE08 klassfest 3e december. Ska bli roligt att träffa alla igen. men konstigt. Tydligen ska vi vara hemma hos mig också, kors i taket! Nåväl. Det blir vad man gör det till.
 
Old days!
Fysiklektion (guuu va längesen det känns). Adam och halva Jonas.
Ludwig och Fredrik.
Erika och Malin.
Entréhäng.
Jättefin och skarp bild. Om jag inte minns fel tog Micke min mobil och spamma loss som fan. Med att ta bilder alltså...
Också en skarp bild på mig när jag gräver fram något i mitt skåp på Parken..
Hahhaha. När vi hade övernattning på Labb så lyckades jag ställa upp delar av klassen på rad så fint, så fint.
Kanske lite Monopol?
Mitt konstverk i kemisalen som va kvar där i över ett år. :D
Erika gav mig onda ögat, hehe!

Ska bli roligt, som sagt. Även fast alla inte kan komma. Har förövrigt haft en riktigt bottendag. Varit på dåligt humör och deprimerad hela dan.. Gaaaaah. Lite positiva saker har väl hänt men inte ens en vinst i Wordfeud kunde få mitt humör från :( till :). Blä.

Aja. Nya tag imorgon, hej och hå! (Mental peppning av mig själv). Mycket givande.

//Mallan

Arvika

Tog tåget för en weekend i Arvika där ett besök hos Madde stod på schemat. Började allt med ett kort besök hos mina kusiner där jag fick mat och sällskap under den tiden Madde spelade konsert. Bilder från denna mysiga helg coming right up here!

Frukost
Jag gjorde mig hemmastadd och spred ut mig i Maddes lya.
Söt studentpresent som Madde fick av sin lillasyster.
Vi drack glögg, käkade pepparkakor, lussekatter, kanelbullar och kollade på film.
Datorbild (mycket nödvändigt må jag säge)

Sen råkade jag köpa en lampskärm... Hoppsan!

Men den är var ju så fin! Med tentakler och allt!! TENTAKLER. Precis.

Vi fikade på Nordells.

Gott gott. SÅÅÅ kul att träffa Madde igen. :)

Köpte en yoghurt och en Loka på Nöjesbutiken i Arvika innan jag skulle åka hem. När jag frågade han i kassan om dom hade några plastskedar jag kunde äta yoghurten med sa han att det fanns vid kaffeautomaten. Jodå. Visst fanns det plastskedar Men TITTA VAD SMÅ DOM VAR!! Hahahha. Dvärgskedar. Den lilla mimiskeden orkade knapps vispa runt den tjocka yoghurten och det tog sin tid att äta den. Ojojoj XD

I alla fall. Ha en bra måndag osv. Adios!

//Mallan

Adventures baby!

Hola! Var på bio igår med Gustav och såg En dag, en riktigt höstig fin film som kan rekommenderas. Man kan dock ta med en paket näsdukar för den är inte bara lycklig och glad.



Nu snart ska jag åka och träna men borde också slänga ihop en liten packning till Arvika, typ senast imöra. Ska nämligen hälsa på Madde i helgen! Ska bli jäätekul :)

Yäyä. See you later alligator.

//Mallan

Grown up?

Känns som att jag borde skriva något klokt. Men min hjärna är lite borta. Invigde konstgräsplan på Nobel idag, den satt fint! :) Jag tänker inte så mycket längre, men det kanske är bra.. Hjärnan kan få vara lite ut och in om den vill.

Började i alla fall fundera på vad man ska göra över nyår, när jag fick frågan av en vän. Hade liksom inte tänkt så långt innan men det kanske är dags. Känner dels för att ha en såndär mysig nyårsafton med trerätters, lite lagomt att dricka och massa prat och spel typ.

Är dock också sugen på att åka bort någonstans över nyår. Vore sjukt kul. Blev lite inspirerad av syster som drar till Edinburgh i Skottland över nyår med två vänner. Friskt vågat och låter amazing!

Såå, får suga på den karamellen ett tag. Vad jag ABSOLUT inte vill är att hamna på någon fest i karlskoga och sen fira tolvslaget tattandes på torget och nästan bli dödad av en raket. Been there, done that....
Sillen och jag, nyår 09-10.
Vi drack Morotsvin och hamnade på torget vid tolvslaget.
Morotsvin ÄR INTE GOTT. Det är ett som är säkert.
Nä precis. Snusk.

Och så vill jag passa på att ställa mig frågan: hur såg jag ut?! Fick ett jättedumt infall den 27 december att jag skulle färga håret eftersom jag hade läst i nått jävla horoskop att en förändring, "kanske en ny hårfärg" skulle vara bra. Sagt och gjort knatade jag iväg till frissan och visade en bild på en hårfärg som var jättefin.

Tyvärr blev inte färgen ALLS som jag ville (la ut fuckin' 800 riksdaler också) utan slutade som en grå-grön nyans. Snyggt.

Nåväl. I år ska jag i alla fall fira nyår med klass och lite vuxet. Inget morotsvin med andra ord och absolut inget Alfred Nobels Torg. Lite kul var det dock när jag skulle beställa taxi hem det nyåret. Ringde fel nummer och beställde en taxi av en gubbe som hela tiden sa "till Bisoaren?" när jag sa att jag ville ha en taxi till torget i Karlskoga. Efter pinsamt lång tid insåg jag att jag tryckt fel nummer (en 5 istället för en 6 i slutet) och vi fick en taxi kvart i fyra eller något svinsent.

Aja. Over 'n' out, suckers!

//Mallan

Min "jag är awesome, ge mig ett jobb-min"....

2011-11-22_14_59 (MMS)

Min "jag är awesome, ge mig ett jobb-min". Ska iväg och söka 3 jobb nu. Över och ut!


Falkenberg

Roadtrip till Falkenberg stod på schemat för helgen och vilken jävla rolig roadtrip det blev! Sjuk resa, med sjuka människor.
Vi åkte tiiidigt på morgonen.
Fortfarande med psyket i någorlunda behåll...
Massage och grejer, ujuj!
Vi såg superman.
Vi betade av milen
Jag råkade köpa en mindre uppskattad salami som jag hade på Njallabröd och skulle käka som frukost. Den rackarn, "Salami med ett uns av vitlök" luktade fan själv och det hela slutade med att Erik sutta ut min stackars stinkande salami genom fönstret någonstans vid Smålandsstenar. RIP

Jag drack en yoghurt som inte var drickyoghurt. Har mina skills, höhö

Sedan vad jag lite oaktiv med fotograferandet på min egen kamera så här är the grabs i Falkenberg när vi skulle åka hem. Påväg mot ett matsälle!

En Mister Fox-pose

Cooool bild, huh? Lite magi får avsluta bilderna från denna tripp.

Grymt kul i alla fall, galna människor. Ullared en snabbis. Köpte massa deo.
Fred ut,
//Mallan

Nytt!



RHCP
nya album samt Florence + The machines nya platta verkar mucho bueno! Lyssnar för fulla muggar. Rekommenderas.

//Mallan

Lika som berries


Drew Barrymore?                                 Adele?


Adele?                                                                    Sarah Dawn Finer?


Jo Frost (Supernanny)?                            Sarah Dawn Finer?

Ojojoj. Lite mycket fritid kanske. Behöver verkligen ett jobb. Men är dom inte lika? En trippel look alike på nåe vis!

Hopp och hej!

//Mallan

I draculas näste

Blev fruktansvärt sugen på att flyga ut ur boet idag, när jag köpte min fina fina spegel. Ska dessutom skaffa ny säng, har mami och papi sagt (min är "lite" ostabil i ribbotten och madrassen har fått något mystiskt mögelangrepp på baksidan) så nu blåser förändringens vind genom mitt rum! Låter som att jag har världens skabbigaste säng, men lite så är det också. Hehe.
 
Har sökt 6 jobb idag totalt, 3 i Örebro och 3 i Karlskoga. Ska söka ett till imorgon och ett på måndag. Nu jäklar ska jag haffa arbete!! Håll tummen och tårna för mig, det kan behövas...

Har även hittat en FAVORIT som det finns stor risk att jag kommer vara beroende av inom snar framtid. Ekologisk A-fil med svartvinbärssmak. SÅ SJUUUKT GOOOOOOD!


Får flashbacks från min barndom när jag äter den här filen (eller okej: äter, dricker, vafan som helst bara den hamnar i magsäcken) för min farfar brukade äta vanlig filmjölk med svartvinbärssaft i. Han tömde den koncentrerade saften i filen i en liten snurr eller något mönster á la farfar och det är så fruktansvärt gott.

Smak
: Underbar. Bärig, söt men ändå lite syrlig
Konsistens: Lagom tjock, inte för tjock men inte för blaskig
Färg: Vacker som bara svartvinbärsfil kan vara

Denna rackare bör inte förtäras men den är också en FAVORIT just nu. Luktar himmelskt och är perfekt krämig för en duschcreme.

Smak
: Ät ej denna, smakar tvål. Tungan behöver tvättas efteråt, tro mig... Smakar som duschcremen luktar i käften efteråt. Eller bara luktar? Vet inte. Känner mig bara jättedum som är 19 år och har smakat tvål. Ojdå.
Konsistens: Krämigt len som gör under för skinnet
Färg: Ljus vit/orange. Tänk ljus persikofärgad?

Aha, just! Blir nog en roadtrip till Falkenberg i helgen med ett stopp på Ullared. Naaajs!


Kartan var kanske mest en hjälp för mig själv, med mitt "mindre bra" lokalsinne. Kan bli bra det här!
Ha det gött girls 'n' boys!

//Mallan

Har hittat världens finaste möbel som jag ...

2011-11-16_13_08 (MMS)

Har hittat världens finaste möbel som jag föll för på en gång. Amazing shit! Och nu är den min min min :D


Hahaha

Lite lättroad är jag allt. Måndagshumorn är på töpp.
//Mallan

Weekend

Såg Tintin på bio igår med Gustav, den var riktigt bra faktiskt! Gillar Milou starkt. Vilken hund!
 

Sen drog vi till Stråhallen (efter några omvägar hittade jag med mitt usla lokalsinne. Jag brukar inte vara i stråningstorp ju...) och spelade minigolf. Eller bangolf, som dom kallar det. Vi behöver inte nämna vem som vann eller så. Huvudsaken var att jag lyckades lura han som jobbar där att jag vann. Hehe. Och jag va ju nära att vinna. Damn.

Nästa gång, då jäääklar...

Just nu sitter jag och kollar med ett halvt öga på ett program om Makaker (en slags apa) på TVn. Ärrade, fighter-apor som bor i Indien. En fick en elchock och nästan dog. Alfahannen Tarak går med svansen högt och fick halva läppen bortsliten i en fight för längesedan.

Man kanske skulle skaffa sig en liten apa. Kunde ju vara kul.

//Mallan

Satin 11-11-11


@ Helenas casa

@ Toan, Järntorget. (Mitt casa. höhö)

Hade en svinkul kväll! Satin, eller som pappa kallade det: "Saints" levererade över förväntan. Goda drinkar som tusan och SOM jag sörplade i mig dom. Uuups.


Nu suger det i tarmen efter mat. Hemmagjord pizza coming up snart. Åhåhååh.

Tog inte så mkt bilder under kvällen. Ville inte ha med väskan in på El Satino och var inte på fotohumör innan. Men så mycket sjuka roliga grejer hände!

Som när vi stod och drack/stannade för att Lovisa behövde kissa på ett skumt ställe (typ under en trappa, i ett mörkt hörn) så kommer en lodare med dragspel och byxorna halvvägs uppknäppta som tänk kissa där. Vi säger "Hoppsan, här var det upptaget!". Jag tänkte i mitt huvud "Vi va här föörst, bitch. In ya face!" som att det verkligen var ett fint ställe man ville vara på och inte under en sunkig trappa där 3 supande ungdomar stod och tattade sig. Hahaha.

Sedan sa vi hejdå MASSOR för att han skulle fatta vinken och gå men han såg bara förvirrad ut och hasade sig närmare. Tillslut mumlade han ngt på engelska och vi hajade att karln inte förstod svenska. Snabbt bytte vi taktik och slutligen släntrade han iväg i fredagsnatten med byxorna uppknäppta och på jakt efter ett nytt ställe att urinera på.

Over and ouut, 

//Mallan 

Update

Såhär fint såg pepparkakshuset ut med ljusslingan och helt i ordninggjort! Ville bara visa det och typ skryta lite. Nu när jag hittade bilden liksom...

//Mallan


coco choco







Ja, vad ska man säga? Lite skratt förlänger livet, och ger positiva vibbar. Det är bra. 

//Mallan 

mat känns väldigt långt borta just nu



Käkade Viet Dragon med Lovisa idag på stan. Hade en bra dag, söft.

BLIR SÅ JÄVLA UPPRÖRD!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6023

Skriv på.

http://na.se/helalivet/1.1428357-khalid-pirgul-kampar-for-att-stoppa-familjens-utvisning

Läs.

Helt sjukt. Känner skam över att vara svensk. Hur kan vi göra såhär? Det är 2000 fuckin' 11!!!

Ojoj.

//Mallan

POW POW POW

Strömpis i fredags. Säger bara hahahahhaa va kul det va. Lite överskattat ställe men fortfarande en jäkligt kul kväll. Girls night out med Helena och Lovisa, detta är kvällen i bilder:


Är det 3 så är det fest! Vi började förfesten med Sibylla (köttebullar-tallrik, som dom kallart)

Lovisa fixade frissan

Jag och Helena. Helena som för övrigt sminkat mina ögon, sååå duktig är hon!

Sen fortsatte förfesten inne på en offentlig toalett i örebro, på järntorget.

Roligaste någonsin! hahahaha xD

Sen gick larmet, och festen tog slut..

Då hittade vi Strömpis istället och partade på där :D

Sjukt kul kväll! Örebro levererade.

Sedan fick vi skjuts hem av snälla Gustav och hann med Max innan vi styrde mot Kga. Yummie in my tummie.

Blev inte många timmars sömn för jag blev inringd till Bråtens Loppis i torsdags av Jan. Egentligen skulle Sillen och Emma stått men Emma blev sjuk. Jag inringd. Sen kunde inte Silllen men sedär vilken tur att Gurra ställde upp som körvförsäljare i 5 timmar från 9:15 till 14:15. Allt började så bra också, när vi kom dit säger hon som jobbar där "MEN GUD vad ni är tidiga!! Vi öppnar ju inte förrän klockan 10 så det räcker om ni är här kvart i."

Tack Jan. Hmm, nä men ska nog ge en liten hint om att man inte behöver 45 minuter på sig att ställa fram 3 lådor och en skylt...


Men SOM vi sålde körv. Höll på och ge en gubbe ett sånt där löv på sin korv också, av misstag.

"Bästa konditoriet i stan"

Otroligt pigg och motiverad. Gaj och serviceminded, som dom säger i Pistvakt.

Sedan blev det hockey på söndagen, vilket jag helst förtränger eftersom Bofors blev förnedrade av Örebro med 7-2... Gott med hockeykörv i alla fall, tryckte i mig 2 stycken! :D Och den sista snarten på min första korv hoppade ut ur skinnet, skitsnusk men ACK så kul. Garvade näsan av mig.

Jahopp. Det var väl hälga det, på ett ungefär.

(Update! 7-3 till örebro blev det visst.... Hjälpte inte så mycket)

//Mallan

Mahahah





Strömpis ikväll. Chip, chip!

//Mallan

Memories


Klart man saknar det.

Ååh. Strand-mys.

Saknar till och med stormen, då jag fick användning av min 10-kronors poncho från Jula.

Snyft, så fruktansvärt vackert! :( Ska definitivt åka tillbaka, någon gång i framtiden till Kalo Nero och volontärarbeta. SÅ värt. På alla sätt.

(Bilder som Peggy tagit. Sååå fina.)


Asaf Avidan & The Mojos - Maybe you are


Mumford & Sons - Little lion man


16 Horsepower - Black soul choir


Alela Diane - Pieces of string

Lite Grekland-feeling på låtarna, mucho bra.

Tjingeling!

//Mallan

Strategi

Igår drog Helena och jag en roadtrip till Degerfors, hoppade in och frågade om Doctor Fish, och kristinehamn för hämtning av glasögon som jag ska prova hemma. Vi hann även med Ica Maxi i K-hamn och satt där jäääääättelänge och pratade om allt möjligt. Och spionerade lite. Hehe.


Utanför Doktor Fisk i Degerfors.

Bara att boka tid kvar nu!

Jag i glajjerna. Första paret ut!

Andra paret ut. Pow, pow, pow! Gillar min naturliga pose, mucho.

Nåväl. Får suga på den karamellen likt Doktor fish ska suga på våra tår om någon vecka. Idag lurade jag i alla fall hit Helena klockan 11 för en brutal brunch beståenda av bacon, skramlade ägg, pannkakor. En smoothie fick jag även i mig. Och självklart en kopp te på det! :D Gött.

Sedan planerade vi morgondagen, garvade, kollade gamla bilder och åt ännu mer (läs: lasagne).

Imorgon ska jag ut och springa. Eller borde jag säga rulla? Hittar ni en varelse i Craft löparbyxor, tjocktröja och ett eventuellt hårband runt skallen liggandes på gatan- räds icke. Hjälp mig hem.

Avslutar med att säga: POW, POW, POW! Det är liksom så vi jobbar nu.

//Mallan


Novembáh

November är kommen! Saknar Oktober redan. Bästa månaden på hela året - så är det bara. November = dags att börja spåna vad för pepparkakshus jag ska knåpa ihop i år. Har ju gjort Operahuset i Sydney, Muminhuset och Eiffeltornet.


Eiffeltornet. Ser dock inte så vackert ut här, men med ljusslingorna och fotat i lagom belysning (och lite fejksnö på) är det Oh-la-la!

I alla fall. Har uteslutit Turning Torso, Globen (boooring) och typ Taj Mahal. Även fast det sistnämnda vore sjuuukt coolt.


Har länge velat göra en pyramid, fast det kanske är lite väl enkelt. MEN skulle man smälla upp Keops Pyramid med en sphinx framför har man höjt svårighetsgraden några snäpp. Många snäpp för att vara exakt. Och några kameler som vandrar nedanför i öken. Hm. Detta kan vara något!


Ska man tänka mer Lokalt vore ju Svampen the best! Så kan man göra lite människor, hundar, cykelbanor och mini-svampar på backen nedanför. Gatlampor.


Vill man ha något som inte är så kinkigt att det blir rakt är ju Lutande tornet i Pisa perfekt. Det ska ju vara snett och lutande liksom. Och det är känt.


Här snackar vi! Behöver inte säga mer om denna.

(Har jag fått storhetsvansinne när det gäller pepparkakshus? Börjar fundera lite när jag smäller upp en bild på Frihetsgudinnan.)

Nåväl.

//Mallan