Påsk

Har varit oaktiv med bloggen. En liten update! Var i Gbg och träffade Peggy och hennes tyska vän tisdagen efter Egypten - trevligt!



En traditionell svensk fika.


Peggy!


Var på Naturhistoriska Riksmuseet också, har massa bilder ifrån kameran som jag inte orkar lägga upp. Oops! Dessa söta sköldpaddsskor var för små för mina fossingar - SÅ SYND!!!


Hade en ost- och vinkväll med Bella och Sanna förra fredagen. Trevlig kväll som slutade på Kåren.


Romme med Erik förra söndagen, ASBRA ÅKNING OCH VÄDER


Drack Pepsi och göttade i solen.


Våffeldagen blev en mysig liten tillställning. MUMS

Jobbade i skärtorsdagseftermiddag och blev ensam med påskägget kvar.


Skärtorsdag slutade med fest.


Björndanne dök upp, det var kul.


Sedan fick jag besök av dessa fina påskkärringar och påskpysslade igår och åt lunch.


Dukade upp ett rejält påskbord.


Våra fint målade ägg! Haha.

Sillen och sillen.


Potatisgratäng

Gjorde ett dinosaurieägg.


Tadaaaaa! Gustavs akvarium done :)


Hade mor och far på besök idag och visade bilder ifrån Dahab och bjöd på påskmat. Trevligt! Hemtentan ska färdigställas imorgon, Punkt!

//Mallan

Home home home

At last! I söndags kom jag och Gurris hem till Björkrisvägen igen efter en lång resa. Kommer snarast att lägga ut bilder för just nu sitter jag på tåget påväg mot Göteborg! Ska träffa Peggy (som jag träffade i Grekland) igen och det ska bli såååå kul :) Önskar bara att mitt lokalsinne var bättre så att jag skulle kunna agera guide, vi får se hur det går med den biten....

Nå. Lite Egyptenbilder ska ni få, varsågoda:


Gick ingen nöd på oss


Gustav blev insmord av en egyptier på sitt brända armhålekött.


Mat!


Lite fin utsikt faktiskt.


Taxin..... Haha


Mat inne i Dahab efter dyk, gott gott gott!


Fick en jordgubbsdrink, namnam

Frukostbuffé


Solnedgång vid poolen.


Min fina Gustav!

Som jag smygfotade när han sov, hehehhe

Inne i beduinläger.


Redo för kvällsmat! Mallybrall i kjol är inte varje dag man ser, pass på


Fish'n'chips. De kan sin fisk i Dahab alltså!


Livrädd Gustav på sin vibrerande kamel.

Var med när G tvättade sin bil igår. Wooooow


Lagade Linsröra med chorizokorv igår. Från det ena till det andra...


Köpte superbra diskmedel på Willys igår. Miljövänligt OCH prisvärt = Mally gillar!


Insåg även i väntan på bussen att jag kanske skulle behållt solbrillerna på även i Sverige... Solen bländade mitt öga med bravur igår.


Detta är en historia i sig... Låt oss bara konstatera att de lever, okej?

Ha det fint i snöstormen!

//Mallan

First day at work

Idag trallade jag upp ur sängbingen 04:50 (somnade ca kl 21, SKÖNT) och tog bussen till Energiverket (EON), den överraskande kylan till trots. Brr. Kom dit och blev inskolad till halv 12 (verkar bra!) och drog hem en supersnabbis för att hinna krama lite på G och äta mat hemma i lugn och ro. Sen blev universitetet nästa anhalt och där pluggade jag, Ester och Christian på vår redovisning som vi ska ha imorgon. Hämtade även ut min tenta idag (igen, eftersom Björn "missat" halva mitt svar på en deluppgift) och det visade sig att de extra poängen han la till gjorde så att jag fick VG!!!!! Trudelidooooo! Mitt paket från Asos kom idag (jippi) och allt var fantastico förutom bikinitrosorna. Hm. Om jag formulerar mig såhär: Modellen hette tydligen "brazilian", något som jag upptäckte idag. Delar av mina skinkor som aldrig sett solljus kommer att bli offentliga i Egypten. Sad but oh so very true... Bikinitrosorna var minimala (för er som inte hajade det)!Nåväl. De flesta har väl sett en skinka förr, och min frestande bakdel kanske lockar till sig en haj eller två vilket vore spännande. Chrille fokuserar! Pluggipluggi Ester. Fick känna på hennes mage idag!!!!! Ååh :) Den börjar bli stor. Tristressen och övertröttheten började överta och jag fick svårt att hålla fokus. Fotade min sko istället Tog en absolut nödvändig smoothiepaus och knaprade i mig en Knakchoklad like a "trött student som behöver höja blodsockret". Imorgon tar jag en senare buss till jobbet (var nervös att komma sent/inte hitta) så imorgon jag kan allt sova till halv 5 :) Gött! Sen tar jag bussen 9:18 till universitetet, har föreläsning 10:15-12, möter upp fotograf-Martin och Unitorget i Entréhuset och intervjuar dem, sen ska jag hinna käka och slutligen bussar jag ut till EON igen för eftermiddagsjobb. Haha, vilken dag jag har att se fram emot! Redovisningen är inte examinerande, så den tar jag rätt så piano.Lagade Laxburgare med Fetacreme, avokado, äpple, bladspenat och quinoa. GOTT. MumsfilibabaNu ska jag öva igenom min presentation och läsa Hellspong och Ledin tills jag somnar = fördelen med kurslitteratur i detta fall: man somnar fort, tro mig.//Mallan

bra dag, bra vecka

Känner på mig att det kommer att bli en bra vecka. Fick reda på att jag fick extrajobbet jag sökte och ska dit imorgon och skriva på alla papper! Wohooo!! Inskolning på torsdag och fredag, ska bli spännande.

Det börjar dra ihop sig nu, Egypten kommer närmare och närmare... Idag köpte G resväska och jag en mobilväska för Samme. På fredag växlar vi peningan och på söndag tar vi vårt pick och pack och åker mot Gardermoen, Norge! Roligt att se Norge mitt i allt också, hehe. Sen flyger vi mot varmare breddgrader.

Hade en mysig söndagsfika i vanlig ordning igår, hemma hos mig denna gången. Blev en Mango/Trädgårdsbärs-paj med kokos och vaniljsås. Mumma!

Söndagsångesten försvinner när man har en trevlig fika att se fram emot :)



Mysimys!


Nam nam nam. Bra recept! Ica.se


Bild från Mexico Night. Maten, ack så god!

Erik stekte bacon "som en riktig man", i bar överkropp... Ja, vad ska man säga?


Mat och dryck till stämningsfull mexikansk musik!


Sanna hade gått All In för utklädnaden. Fint!


Salsor och röror


Gustavs chilimarinerade räkor, som doppades i Avokadoröra


Haha! Köpte en Mexicoskjorta på Myrorna åt G för 65kr i lördags för att få rätt känsla på vår Mexico night. 12 st lösmustascher hittade vi på Teknikmagasinet och se så fint det blev! Skjortan alltså.... Jag dör!


Mikkola körde en egen variant


Mustaschen kliade och gjorde min läpp svettig, men det var det värt. MEXICO!


Avslutningsvis, en trött men glad Mallybrall efter fina jobbbesked.

Måste bara tillägga en sista sak. Höll på att komma för sent till föreläsningen idag eftersom jag gick och knäckte iskanter som smältvatten runnit under så att de knäcks när man kliver på dem. Det är så roligt!!! När kanten är lagomt tjock och perfekt högt upp från marken så att det knakar till rejält när man går på den, då är jag lycklig.

Nåväl, hoppas på mer sånt i veckan om det smälter i den här takten! Ha det fint, simma lugnt i smältvattnet.

//Mallan

Utmanad

Hade en riktigt trevlig kväll på Kåren igår med Alfapetturnering med Lösnummers redaktion. Gick vidare i gruppspelet men åkte ut i semin. SÅ seriöst var det, haha! Väldigt trevligt och roligt men min tävlingsmänniska blev sur.


Ett litet gäng Läsnumrare! Totalt var vi 19 st tror jag :)


Roligt som tusan med Alfapet! Kändes SÅÅ kul/nördigt när folk kom och frågade om våra bokade bord var lediga med sin öl och sina flaskor när vi satt superkoncentrerade och spelade Alfapet.Jag gillart.


Har mött min övermann. Finns tydligen någon som kan se ynkligare ut än mig.... Pluttiplutt då!

Arbetsintervju idag efter föreläsningen. Gaah, spännande!

//Mallan