Novembáh

November är kommen! Saknar Oktober redan. Bästa månaden på hela året - så är det bara. November = dags att börja spåna vad för pepparkakshus jag ska knåpa ihop i år. Har ju gjort Operahuset i Sydney, Muminhuset och Eiffeltornet.


Eiffeltornet. Ser dock inte så vackert ut här, men med ljusslingorna och fotat i lagom belysning (och lite fejksnö på) är det Oh-la-la!

I alla fall. Har uteslutit Turning Torso, Globen (boooring) och typ Taj Mahal. Även fast det sistnämnda vore sjuuukt coolt.


Har länge velat göra en pyramid, fast det kanske är lite väl enkelt. MEN skulle man smälla upp Keops Pyramid med en sphinx framför har man höjt svårighetsgraden några snäpp. Många snäpp för att vara exakt. Och några kameler som vandrar nedanför i öken. Hm. Detta kan vara något!


Ska man tänka mer Lokalt vore ju Svampen the best! Så kan man göra lite människor, hundar, cykelbanor och mini-svampar på backen nedanför. Gatlampor.


Vill man ha något som inte är så kinkigt att det blir rakt är ju Lutande tornet i Pisa perfekt. Det ska ju vara snett och lutande liksom. Och det är känt.


Här snackar vi! Behöver inte säga mer om denna.

(Har jag fått storhetsvansinne när det gäller pepparkakshus? Börjar fundera lite när jag smäller upp en bild på Frihetsgudinnan.)

Nåväl.

//Mallan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback