NYÅR

Ligger några dagar efter med mitt bloggande. Idag, den 3e januari 2013 tänkte jag ta mig i kragen och blogga om nyårsafton den 31 december 2012. Well well.... Man får vara seg och småsjuk efter nyår. 
 
Igår fick jag ju ÄNTLIGEN se lägenheten i Örebro som jag och El Gustavo ska bo i. Nervös, pirrig i magen och förväntansfull knallade jag upp för trappen som ledde upp till ytterdörren. Notera trappen och inte trapporna (har 7 stycken att knalla upp för i Norrköping). Sedan öppnade jag dörren till mitt framtida hem som jag har drömt om (bokstavligen) och undrat och nojat över i ca 3 månader. Mitt första intryck var positivt! Ljus och fräsch med trägolv i vardagsrummet och vita tapeter. Charmiga gammaldagsa tapeter i kök och sovrum men det gjorde faktiskt bara att den kändes mysigare. Inte gammaldags på ett sunkigt sätt (den blev renoverad för 2 år sedan) utan på ett personligt sätt. Me like!
 
Fanns bara småsaker som var dåliga. Badrummet var inte superfräscht men det funkar. Finns ju uttag för tvättmaskin och vi har - trumvirvel - 2 handfat!! Haha, rätt skumt. Men vid närmare eftertanke smidigt eftersom vi kan ha våra egna grejer vid varsitt handfat! SMART. Egentligen var det bara pyttesmå detaljer som mitt kräsna öga störde sig på, som till exempel att det var bokfaner på bänskivan i köket, att det var en ful hatthylla i hallen som inte går att ta bort (enligt gustav) och att det var baconmönstrade skyddspapper i ett underskåp i köket. Baconmönster - really????
 
Sedan hävdar jag fortfarande att trots att detta är en hyresrätt så måste man få sätta upp lampor och belysning på ställen där det passar och inte bara gå efter de uttag som finns. Tex en krok i taket över matsalsbordet så att man ser vad man äter... Känns som en fördel på något vis.
 
Nu! Bilder från nyår!
 
Hela lägenheten full med tvätt, check! Älskar min kamera. Har jag sagt det?
Några grabbar på soffan. 
Lovisa tog tåget till Norrköping som en riktig viking och firade in det nya året! Degerforsrundan fick en annan betydelse när hon var med ;) 
Erik hittade min hatt och såg ut som snusmumriken
Stop in the name of love!
Vi åkte till Maja i Linköping och hade det trevligt. Jag var snäll flickvän och tvättade bort läppstiftet så att min kära pojkvän skulle kunna få sin nyårspuss... Haha!
Mysigt med levande ljus!
Vi lekte lekar
Gruppbild runt tolvslaget när vi gick ut och kollade raketer :)
Värdinnan i mitten och hennes två Örebrokompisar Mikaela och Lisa!
Rebecka och Caroline :) Med skumpan redo!
Moi and le Erik!
Bär man jumpsuit måste man hoppa. Såna är reglerna...
Så här kände sig Mikkkola dagen efter. Ärrad för livet, av olika anledningar. 
Just ja! Glömde bilden på vår nyårsmiddag: Pizza, kebabtallrik och kebabrulle. Fint ska de va!
Pendeln hem till Norrpan.... Trött.
Denne unge alkoholiserade man var däremot inte trött... Vem han nu var, spolingen. 
Strangers in the night. Eller något. Men på det hela taget var det en lyckad nyårsafton med fina människor! Nu är det bara att försöka bota bort förkylningen och börja flyttlasset till lgnht i Örebro på lördag... Waaah!
 
//Mallan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback