Hej svejs

Dagen:
 
  • Blev överlycklig när jag hittade Mango Chutney på extrapris för endast 10 kronor på Coop. Det sved inte i plånkan! Ska nog köpa en Pineapple Chutney imorgon (också 10 SEK)
  • Blev mindre lycklig när jag hittade en miljon flygplan (björkfnas) på golvet i mitt sovrum... Dom hade flugit in genom fönstret och lagt sig som en ryamatta på golvet (nästan). Nämnde jag att jag städade igår? 
  • Kände mig spansk idag och lagade Quesadilla till lunch. 
  • Min studentplånbok blev inte lika happy när jag vips svips pungade ut  EN HEL LAX (1000 kr) för ett halvårs träningskort på Friskis och Svettis. 
  • Men min hälsa blev/kommer att bli happy! Drog dit dirr och körde ett spinningpass, GÖTT.
  • När vi ändå pratar peningan så kan jag meddela att jag köpte en lampa till ett mörkt hörn för 17 riksdaler på Clas Ohlsson. Kändes bra när halogenlamporna kostade 39 kronor - mer än själva lampan!
Samtidigt som jag ser denna indiska Chutney hör jag en indier prata indisk-engelska på TV:n a la Apu i Simpsons. HA! Vilken feeling det blev.

Tadaaaaaa! Mitt mörka hörn blev härligt belyst.

Svettig spinningtjej. Säger man att man har varit och spunnit? Låter så skumt. Som en katt. 
Schvettig och go. Nästa gång jag ska på spinning ska jag lägga mig på rygg i mitten av salen och säga "klia mig på magen så börjar jag spinna" och se vad som händer... Hehehe sneaky
 
 
Det här skrattade jag LÄNGE ÅT! Hahahhaha. En 80-årig spansk kvinna ville hjälpa till med restaureringen av en gammal kyrka som blivit fuktskadad och skulle bättra till en 100 år gammal Jesusmålning. Vi kan väl konstatera att det inte gick så jättebra....
 
 
Hahhahahhahaha! Jag dööör va fult det är. Han ser ut som en apa! Ojojoj. Det här var det bästa jag sett på länge.
 
Imorgon blir det POW POW POW! 
 
//Mallan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback