NICE weather

Skola idag igen, har verkligen en superbra larare - Roxana! Hon ar soft och sager att vi ar Level 5 och ett halvt, sa hon kommer pressa oss mot svarare utmaningar. Idag hade vi "tema" Miljoproblem och jag hade kunnat sitta och diskutera det hela dagen! Tyckte att lektionen var jatteintressant och dessutom ska vi gora Field Trips varje fredag. Denna fredag ska vi till Roxanas foraldrars hus och fira ett Persiskt Nyar! Och klassen ar najs, finns en dansk som heter Philip dar som pratar engelska med en dansk brytning. Var supernara att rusa fram till han och skrika "beedste far beedste far, jeag kan icke simme". Hindrade mig själv i sista sekund.

Hade dock inte tid att sitta i klassrummet hela dagen utan drog till Playa Stadium for lite fitness. Lopte 4-5 km och kottade mig upp for trapporna 4 ggr. DOD. Det ar typ 84 fruktansvarda trappsteg och en gassande sol som grillade mig, men det var i och for sig bara trevligt. Malin likes the sun! Tiffany satt och hejade pa mig (las: pratade i telefon med sin mami i 40 min) medan jag lopte, svettades och till och med gjorde situps pa en grasplatt. BAM! Ga, lunka, lop -  det ar sa jag jobbar. Nasta gang ska jag plaga mig annu mer (egentligen ar det inte plagsamt for man tanker bara pa hur otroligt VACKERT det ar och hur smart det ar att ha en traningsstadium pa campuset).


California. Jag sager bara det - CALIFORNIA

Konstverk. Gav han 1 dollar och sa att nasta gang ska han bannemej gora en blackfisk! Eller mig, som surfar. Vi far se vilket han valjer -skillnaden mellan de bada alternativen ar ju minimal. Huhuhu

Yoghurtland. BASTA GLASSEN NAGONSIN!! Man fick ta en bagare och sen ga runt och fylla pa den med dom smaker man ville ha. Sen...

... kunde man valja hur mycket bar och frukt man ville ha pa den! Best Icecream evaah

Resultatet

Sen spela vi Volleyball i Carp. Tva amerikanare joinade, men dom sog.

Taget kom! Pacific surfliner

Vi at mexikanskt

Thomas och Joseph, som har spring break och ar hemma fran New York. VALDIGT gott var det i alla fall!

Idag hade Tiffany och  jag "picknick" i graset pa campus. NAJS

Unna mig en cheezeburgare efter lopningen som var SVINGOD. Hade ingen dressing men var inte sadar fet och flottig utan... fresh! Gillar vi.

Sista gangen ni far se mina skor, typ. Ska dumpa dom i San Fransisco i helgen och kopa nya! For ja - Im going to SF pa fredag med 5 andra peeps :)

Dar satt vi: Alex fran Spanien, jag fran Swe och JinSil fran Korea.

//Mallan

Kommentarer
Madde säger:

Åhåhåh, de va den glasskedjan ja käka glass från i NZ. :D Såå gott!



Nice me SF!! :D :D

2012-03-22 | 11:36:06
Bloggadress: http://denmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback