Tihi

Sådär ja! Idag bär det av mot Norrpan (my old hometown!!) där Bråvalla Festival väntar. SÅ GALET KUL!!! Hoppas, hoppas, hoppas att vädret är på vår sida och att denna regniga, grå väderlek byts ut mot en sol med eventuellt några moln - det kan jag acceptera. Har spenderat stora delar av gårdagen med att packa men det är fasen inte lätt... Min lilla festivalguide lyder som följer:
 
- Toapappersrulle. Bajamajornas pappersutbud brukar vara sisådär och det är icke kul att bajselibajsa utan papper. PUNKT.
 
- Öronpropp. Hörselskador vill förhoppningsvis ingen ha och detta känns som en enkel investering för sin hälsa OCH inte minst för sin sömn att ha dessa små tingestar i örat.
 
- Gummistövel. Även om det är strålande sol en hel festival så blir det alltid en SJÖ runt vattenstolparna på campingen där man fyller på vattenflaskor, borstar tänder och raggarduschar. Ta i så fall med en båt om inte stöveln passar.
 
- Konserver. Finns inget så tråkigt som ett lågt blodsocker och det finns inget så charmigt som att sitta och äta kall ravioli, bullens pilserkorv och burkskinka i 4 dagar.
 
Sedan kan listan göras ännu längre med saker som spritpenna (kul att skriva med och när alkoholen tar slut kan man sitta och suga på pennan... hehe), silvertejp (går det inte att laga med silvertejp så är det trasigt), presenning (kan bilda en oväntad pool av regnvatten runt tältet som man kan bada i *host*... Hultsfred -11), brassestol (du kommer inte ha med dig den hem men detta är obligatoriskt) och slutligen en jäkla massa energi (lite sömn, massa sprit och dans/hopp/konserter tar på krafterna)!
 
Det du däremot bör lämna hemma är:
 
- Stilettklackar. Okej, TA MED dessa. Du kommer inom max 1 timme att ha sjunkigt ner i leran och fastnat, stukat foten eller till och med brutit den. Och är man så dum att man tar med stilettklackar på festival(camping) så är det inte mer än rätt att man stukar foten och får åka hem till stan igen - där du troligen hör hemma (fördomsfulla Mallan).
 
- Glasflaskor. Har man lagt pengar på alkohöl vill man ju inte gärna få den beslagtagen. Har man en glasflaska med sig BLIR den beslagtagen... HEhHHEHEHHEhe (Kan erkänna att jag ibland inte orkat tömma över i pet-flaskor och gått in med glasflarror ändå MEN absolut inte i syfte att skapa mordvapen eller dylikt.Hultan var rätt snälla på den fronten)
 
 
Lycka till mina vänner och kom ihåg: det blir vad man gör det till! Orkar inte lägga upp någon bild men kan garantera att en BILDBOMB ifrån denna festival kommer efter helgen! Kamera är nämligen något som jag kommer ha i högsta hugg. Woop woop
 
//Mallan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback